Loading...

سلام بزرگترین مشکلی شما «به عنوان یک دانشجو» چیست؟ (زیر همین پست پاسخ دهید)

سلام در بعد آموزشی، عقب ماندن اساتید از مطالب روز است در بعد اجتماعی، هیچ آینده ای برای رشته ای که داریم می خوانیم متصور نیستیم . فرهنگ آموزشی در دانشگاه ما خیلی مشکل دارد اگر مطلبی بیشتر از استاد بگویی قطعا آخر ترم باید هزینه بدهید


9

عدم حمایت منطقی و کافی دانشگاه در پژوهش


5

سردرگمی برای ورود به بازار کسب و کار


6

شغل اگر در دوران دانشجویی سرکار بریم ( مرتبط با رشته ) به درس نمی رسیم اگر فقط درس بخونیم بعد از درس هرجا بریم میگن سابقه کار


10

عدم امنیت شغلی است که باعث میشود دانشجو نتواند آنچنان که باید ، فعالیت های علمی کند و مجبورا فکرش به متفرقات متمرکز میشود و هم از فعالیت علمی می ماند و هم از شغل درست حسابی


8

بزرگترین مشکل من بعنوان کسی که هم رشته مورد علاقه ام را دنبال می کنم و هم در یکی از دانشگاه های خوب ایران تحصیل می کنم این است که شیوه های غلط آموزشی و مدیریتی در سطح دانشگاه و دانشکده و اجبار در انجام تکالیف بدون خروجی موجب میشه زمانم را از دست بدهم و از این جهت فکر می کنم وارد یک دور باطل شدم.


5

.سلام استفاده از تجارب دانش آموختگان و اساتید که با توسعه دانش تئوری و عملی به اهداف از قبل تعیین شده رسیده‌اند، می‌تواند چراغ روشن برای راهیان این راه پر فراز و نشیب باشند.


4

بزرگترین مشکل به گمان من از ناحیه اساتید دانشگاهی و حمایت رئیس دانشگاه از ایشان هست. اساتیدی که علی رغم تحصیلات عالیه فاقد توانمندی های لازم برای تدریس هستند و با شیوه های تدریس نادرست و آموزش های ناکارآمد وسیله سردرگمی دانشجو رو فراهم می کنند!


8

وجود چیزی به نام آموزش مجازی که بازده بسسسیار پایینی دارد و سطح آموزش را پایین آورده و هیچ تصمیمی برای حذف ترم گرفته نشده و اصرار و پافشاری عجیب وزارت علوم بر ادامه ی آن...............


3

امکانات ضعیف سامانه آموزش مجازی و مشکلات مکرری که برای دانشجویان ایجاد کرده


2

سلام مشکل مالی = عدم تمکن مالی برای اجرای پایان نامه تاپ.


4

عدم یادگیر مهارت در دانشگاه


4

بزرگترین مشکل دانشجویانی که کار ازمایشگاهی میکنن کمبود شدید مواد اولیه به خاطر تحریم ها یا گران بودن بیش از حد. نداشتن گرنت کافی. نبود امکانات ازمایشگاهی و دستگاه های خوب. دانشجو برای تموم کردن تز سر موعد دنبال تز اسون یا برای انجام تست ها و دستگاه ها از خارج کمک بخواد که هزینه بر هست.


6

عدم وجود گرنت کافی.


3

مشکل دیگه این که سابمیت مقاله برای ایرانی ها با توجه به تحریم ها و وجه ایجاد شده سخت و زمان بر شده.


3

1- مشکل مالی ( به خصوص تحصیلات تکمیلی) 2-تجهیزات آزمایشگاهی 3-سواستفاده انتشارات در چاپ کتب دانشجویان 4-روش های گزینش برای ورود به دوره دکترا . . .


5

سلام اصولا شاید بتوان گفت که 70% تکالیف دانشگاهی بدون بار علمی می باشد که اساتید محترم شاید قریب به 10 سال مطالب تکراری تدریس می کنند که حضور دانشجو در دانشگاه چیزی به غیر از افتادن در یک دوره باطل نیست.


3

به طوری که می توان 90 % مطالب ارائه شده در این خصوص را شاید با کیفیت بهتر، از مقالات و کتب دانشگاهی کسب کرد پس تجدید نظر در رشته های علمی، بازیابی مطالب درسی، تصویب برخی علوم بین رشته ای و حتی فرا رشته ای شاید گامی در جبران کمبود و عقب افتادگی های علمی باشد. با تشکر.


2

در این روزهای پراسترس و البته پر از فرصت برای دیزاینرها. دانشجو نباید دغدغه پاس کردن واحدهای عملی را داشته باشدکه دانشگاه اجازه حذفشان را نمی‌دهد!وزارت علوم می‌بایست ترم را به حالت تعلیق در می‌آورد یا از دانشگاه‌ها درخواست می‌کرد در حداقل زمان ممکن ترم را جمع و ادامه آموزش را به بعد از اپیدمی منتقل


2

کنند و از دانشگاه‌‌ها و مراکزی که کار تحقیقاتی در مورد شرایط حاضر انجام می‌دهند حمایت کند. تحمیل آموزش اجباری در شرایط کنونی علاوه بر اینکه بازدهی کمی دارد بلکه از ترغیب مثبت دانش جویان و دانش آموزان به تحصیل نیز می‌کاهد. این مهم در رشته‌های عملی بیشتر محسوس و صادق است.


3

آینده بازار کار و نیز آینده شغلی در خارج از کشور


5

با توجه به هزینه های زندگی دانشجویی و مجازی شدن کلاس های درسی مصرف ترافیک اینترنت افزایش چشم گیری داشته که دانشجو گاهی از پس این هزینه ی زیاد اینترنت دچار مشکل مالی میشه خواهش مندم سازمان نسبت به ثبت قرارداد با شرکت های ارئه دهنده اینترنت اقدام کند.


3

سردرگمی جهت ورود به بازار کار عدم حمایت .


4

متاسفانه تحصیل میکنیم اما بی هدف. خصوصا برای آقایون این یک مشکل بزرگه.نصف عمرشون با دانشگاه میره. تازه بعدش باید برن سربازی. وقتی تمام میشه و میخوان برن سرکار میگه سنتون بیشتر هست.تو هنر که وحشتناک تر از بقیه هست.اگر به زور 10 درصد کارکنان و مدیران اداره های هنری از افراد تحصیلکرده رشته هنر باشن


2

با سلام؛ عدم برخورداری از بستر مناسبی برای یادگیری و ارتقای مهارتهای کاربردی


3

سلام در زمینه آموزشی اساتید مطالب قدیمی فرا می دهند و همچنین در مباحث پژوهشی دانش کمی برای گرداوری مطالب به دانشجو دارند در نهایت خود دانشجو باید در زمینه آموزشی و پژوهشی تلاش کند و در دانشگاه مطالب را فرا نمی گیرد.


3

با سلام؛ عدم وجود بستر مناسبی برای ورود هر چه سریعتر و راحت تر دانشجویان به محیط کار حتب قبل از فارغ التحصیلی


3

به عنوان یک دانشجو نه خودم و نه دوستانم انگیزه لازم برای ادامه تحصیل یا پیداکردن یک شغل مربوط به رشته ام را نداریم..ایا یک دانشجو به تنهایی قادر به پیداکردن راهش هست؟ ایا اساتید مانباید درکنار مطالب درسی، انگیزه دهنده باشند؟


3

نداشتن جایگاه اجتماعی و از بین رفتن ارزش واقعی علم و افراد واقعا درس خوان . کما اینکه قبلادر جامعه هرشخص که دانشجو میشد با انگشت به یکدیگر نشان میدادند ولی بواسطه ی برداشته شدن کنکور هر بی استعدادی یکی دو کارت دانشجویی در جیبش دارد .


2

با سلام به نظرم یکی از بزرگترین مشکلات دانشگاه ها بی توجهی به مهارت آموزشی در دانشگاه است.


1

با سلام؛ به نظر من، چرخه ارتباط دانشگاه و صنعت (و یا به عبارت عامه تر، بازار کار) معیوب است و ساز و کار مشخص و مدونی برای ورود آسان و بدون دردسر دانشجویان و فازغ التحصیلان به صنایع وجود ندارد. به نظر می رسد نسل دانشگاه های کارآفرین بایستی با جدیت هر چه تمام تر در نظام آموزش عالی ما پیاده سازی شود.


2

با سلام؛ به نظر من، چرخه ارتباط دانشگاه و صنعت (و یا به عبارت عامه تر، بازار کار) معیوب است و ساز و کار مشخص و مدونی برای ورود آسان و بدون دردسر دانشجویان و فازغ التحصیلان به صنایع وجود ندارد. به نظر می رسد نسل دانشگاه های کارآفرین بایستی با جدیت هر چه تمام تر در نظام آموزش عالی ما پیاده سازی شود.


1