Loading...
Image گفتگو دانشجو
کارشناسی ارشد دانشگاه تهران
آخرین‌ورود 2 سال قبل
امتیاز 117.75

باسلام هرچند این سازمان تخفیفات و خدماتی در خیلی از موارد رو داره ولی تجربه من ، استفاده از تخفیفات حمل و نقلی خوبه بوده ، مثلا همین چند دقیقه پیش از نوشتن این متن ، بلیط قطار تهران تبریز رو با هفده هزار و خرده ای تومن تخفیف ، گرفتم.

تجربیات کاربران

کرونا

به نظر شما بیماری کرونا همان چیزی است که از رسانه ها القا میشود؟

به نظر شما تظاهرات های برخی از مردم آلمان ، لندن ، آمریکا ، فرانسه و... بر علیه پروتکل های کرونایی و بهداشت جهانی از روی جهالت است یا علم؟

محققان و صاحبان تخصصی که با این اعتراضات همسو هستند چه؟

مثلا یکی از پروتکل های جهانی فاصله گزاری اجتماعی و ماسک هست که در جاهای زیادی برخلاف تصورات ، تجمعات زیادی صورت گرفت و تغییر خاصی در وضعیت بیماری انجام نشد!

 بعنوان نمونه مراسم های ایام عاشورا و اربعین و مراسم چندین روز پیش در عراق (کربلا) که تجمعات میلیونی زائران بدون ماسک و فاصله گزاری انجام شد و نه تنها آمارشان اضافه نشد بلکه کمتر هم شد.

اگر تجربه شخصی مرتبط با مطالب مذکور داشته باشید لطفا ذکر کنید.

ویروس کرونا کرونا

کسی هست کتاب humans are not from earth رو خونده باشه؟ یا داشته باشه؟ (در این کتاب تحقیقات جدید گروهی از دانشمندان از حوزه های مختلف با ریاست آلیس سیلور که میخواهد ثابت کند انسان ها مربوط به زمین نیستند و از جای دیگری آمده اند و دلایل فوق العاده ای برای رد نظریات گذشته ازجمله فرگشت انسان داده اند)

استفاده ی علم

هرچند فایده ها و کاربردهای علم بر کسی مخفی نیست ، ازین طرف مشکلات و مضرات علم نیز کم نبوده و حتی نگرانی های جدی برای آینده تکنولوژی مورد صحبت واقع شده.

با پیشرفت بسیار زیاد علم و تکنولوژی نه تنها مشکلات زندگانی بشر از فقر و نداری و بیخانمانی و ظلم و خلاصه لذت بردن از زندگی برطرف نشده بلکه به نظر میرسد بیشتر هم شده ، بوضوح دغدغه ها و آرامش روحی و روانی مردم قبل از انقلاب صنعتی بسیار کمتر از زندگی امروز ما بوده

حتی به نظر میرسد نظام سلامت قدیم هم از امروز بهتر بوده (البته جامعه آماری من ایران است) چرا که از بین هشتاد میلیون جمعیت حدود هفتاد و پنج میلیون بیمار داریم (نه به معنای تعداد بیماران ، بلکه تعداد بیماری های قندی و قلبی و... با هم جمع شده) و چه بسا فشار روانی و مالی نظام درمان نیز خود عامل بیماری روحی و شاید هم جسمی شده باشد.

و به نظر میرسد دلیل همه اینها این بود که علم قدرت آورد و قدرت ، قدرتمند را طلب کرد و قدرتمند انحصار قدرت و حذف رقیبان را طلب کرد و در نتیجه علم در خدمت قدرتمندان و یک عده خاص قرار گرفت که نتیجه نهایی اش علم بر علیه خود مردم شد!

آنها تصمیم میگیرند علم چگونه و در چه جهت پیشرفت کند و در نهایت علم در خدمت خودشان و چه بسا علیه عموم مردم قرار خواهد گرفت

 

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم و مشتاقم از نظر دوستان درین مورد که آیا راه بهتر کردن زندگی علوم آکادمیک است ، آیا علوم باعث بهبود زندگانی میشود و... بهره ببرم

تاریخ

دل هم دلیل های خود را دارد که خرد آنها را به هیچ روی نمیداند. پاسکال

اگر منطق پاسخگوی همه گزاره ها نیست، چرا دنبال دلیل منطقی هستیم ؟

قضیه ناتمامیت گودل ثابت کرد که در هر سیستم سازگار منطقی گزاره هایی وجود داره که نه قابل اثبات هستند و نه قابل رد!

یعنی کلا درستی یا نادرستیشون درحیطه ی منطق نیستن ، با این وجود چرا برای درستی هر چیزی میگیم دلیل منطقی بیار؟ درحالی که منطق پاسخگوی همه گزاره ها نیست و سوال دوم هم اینکه پس به نظرتون تکلیف این گزاره ها چه میشود؟

منطق