اشتراک خودرو - همسفری دانشجویی
به نظر شما راه اندازی سیستم اشتراک خودرو و همسفری دانشجویان توجیه عملکردی دارد؟
برنامه ریزی شهریسلام
اپلیکیشن تپ سی این تجربه را پیاده سازی کرده وتحت عنوان تپ سی لاین برای دو مسافر تقریبا هم مسیر اجرایی نموده است. اگر منظور شما اینچنین باشد از نظر ریالی به نفع دانشجویان خواهد بود و بخصوص در مسیرهایی که تقریبا بهم نزدیک هستند قابل استفاده است به شرطی که نرم افزار سیستم اشتراک خودرو تهیه و حمایت های لازم صورت گیرد.
1
سلام ... خدا رو شکر من در بین أفشار و صنوف خاصی سراغ دارم که این طرح داره إجرآء میشه ... إستقبال خوبی هم از این طرح شده ... بیشتر در فضابی مجازی فعاللیت دارن ... مردم سراسر کشورمون تعامل خوبی با هم کردن ... طرح نوپایی در کشورمون هست ... در بلند مدت حتما إستقبال بیشتری ازش میشه ...
2
در دانشگاهی در تهران این طرح در قالب یک گروه تلگرامی شروع شد و افراد در گروه محل حرکت و مقصد را مشخص می کردند
0
به نظرم ایده ی مناسبیه به خاطر این که توجیه اقتصادی برای افراد داره و از طرفی با کم تر کردن حجم ترافیک ها به کمتر آلوده شدن هوا و کمتر شدن ترافیک درون شهری کمک می کند.
هر چند برای انجام هر کاری باید ابتدائا زیرساخت های مناسب ایجاد شود.
0
به نظرم ایده ی مناسبیه به خاطر این که توجیه اقتصادی برای افراد داره و از طرفی با کم تر کردن حجم ترافیک ها به کمتر آلوده شدن هوا و کمتر شدن ترافیک درون شهری کمک می کند.
هر چند برای انجام هر کاری باید ابتدائا زیرساخت های مناسب ایجاد شود.
0
سلام . به نظر من خیلی ایده خوبیه مخصوصا اگه توی مناطقی که درخواست بیشتره از ماشین هایی با ظرفیت بالاتری استفاده بشه مثل ون ها
0
سلام
ميتواند مفيد باشد اگر به درستي مديريت شود. متاسفانه در بسياري از مواقع ما شاهد هستيم كه ايده هاي خوب به درستي مديريت نميشوند. اگر مديريت و برنامه ريزي منظمي داشته باشد هم براي دانشجويان مفيد واقع خواهد شد و هم براي دانشگاه ها و مراكز آموزشي.
چرا كه متاسفانه بيشتر وسايل نقليه مربوط به حمل و نقل دانشجويان كه از سمت دانشگاه ها در نظر گرفته ميشوند خودروهاي فرسوده مي باشند
0
درود بر شما.
به نظر من ایده ی خوبی هست. درسته که در ابتدا ممکنه با دشواری همراه باشه اما با گذشت زمان و دریافت بازخورد از کاربران کارایی بالا میره. این ایده از چند مورد به سود مسافر هست: امنیت سفر بالا میره (هم برای خانم ها هم برای آقایان) - موجب کاهش هزینه رفت و آمد دانشجو میشه - با کاهش خودروهای تک سرنشین به پاکیزگی هوا هم کمک می کنه.
0
1.برای ارتباط با سایر کاربران حتما باید عضو ویژه سازمان باشید.
2.برای استفاده مناسب در طول روز نباید تعداد درخواستهای زیادی ارسال کنید.
3.قوانین را رعایت کنید و به دوستان خود احترام بگذارید.
4. حداقل 3 حرف و حداکثر 300 حرف برای پستها و نظرات بنویسید.
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
ارتقا به حساب عضویت ویژه
دسترسی به امکانات ویژه
با ارتقا به حساب پریمیوم، از امکانات و مزایای بیشتری بهرهمند شوید:
- دسترسی نامحدود به تمام بخشها
- امکان مشاهدهدورههای اعضای ویژه
- پشتیبانی اولویتدار
- امکانات اختصاصی برای کاربران ویژه