رفرنس دهی مقالات و پایان نامه
با سلام
خواستم نظر دوستان رو در مورد نرم افزارهای رفرنس دهی بدونم. به نظر شما endnote بهتره یا mendley؟
اگر نرم افزار مفید دیگه ای در این زمینه میشناسین، ممنون میشم معرفی کنین.
و البته اگر فیلم یا کتاب آموزشی مفید میشناسین، لطفا ذکر بفرمایین.
با سپاس
اسمعیلی فرد
آمار نگارشمقاله رفرنس دهیبنده کار با endnote رو راحت تر میدونم. گرچه هر دو راحت هستن. اموزش سختی هم ندارن. می تونید با سرچ در اینترنت یا با استفاده از گوگل سکولار اینکارو که به cite کردن معروفه راحت انجام بدید.
2
سلام و رحمت ألله...
اندنوت در حال حاضر بهترین و راحتترینه. رفرنس دهی آن مشکلی نداره ولی مندلی (با توجه به نسخههای اندنوت و مندلی در ایران) در رابطه با بعضی پایگاهها مشکلاتی داره...
مطلب بعد اینکه اگر تعداد منابع شما زیاد باشه (مثلا 200 تا)، اندنوت هنگ میکنه و طول میکشه تا یک منبعی رو إضافه کنه (چون با إضافه شدن یک منبع، اندنوت همهی منابع رو آپدیت میکنه و این کار برای هر منبعی مرتب تکرار میشه)...
مطلب بعد اینکه من دیدم اندنوت در ورد گاهی گم میشود و در نوار ابزار نشان داده نمیشود (که این إحتمالا به خاطر نسخههای ویندوز و اندنوت در داخل ایران است) ولی منمدلی اینطور نیست...
3
آقای نوروزی عزیز، ممنون، اطلاعات کامل بود.
همچنین از دیگر عزیزان تشکر میکنم.
اگه نرم افزار دیگه ای میشناسین ممنون میشم معرفی کنین.
1
با سلام.
به نظر بنده مندلی بهتره.
اول به دلیل اینکه رایگانه و مشکلات مربوط به فعالسازی و لایسنس نرم افزار اندنوت در اون وجود نداره.
همچنین web importer براش وجود داره و شما میتونید با مرورگرهای فایرفاکس و کروم، برای import کردن منابع به نرمافزار راه بسیار راحتی رو داشته باشید.
استفاده ازش هم بسیار راحته و با نرمافزار word سازگاری بالایی داره.
1
از آنجایی که من طرفدار نرمافزارهای رایگان هستم، نرمافزار رفرنسدهی مشابه مندلی رو میتونم پیشنهاد کنم به نام زوترو (zotero).
این نرمافزار هم رایگانه و هم web importer داره. کارایی بسیار راحتی هم داره. برای نسخههای مک، ویندوز و لینوکس هم وجود دارره که با مراجعه به سایتش (https://www.zotero.org/) میتونید جدیدترین نسخش رو نصب کنید.
راجع به آموزش هم آپارات و یوتیوب. هرچه نیاز داشته باشد در این سایتها موجوده.
4
سلام، نرم افزار endnote محیط کابری ساده تری داره، شرکت ارائه دهنده قویتری داره (تامسون- رویترز)، نسخه جدیدش سرعت مناسبی داره و قابلیت خصوصی سازی بهتری داره.
1
سلام من endnote را استفاده ميكنم و به نظرم خيلي عالي هست
كاركردن با اين نرم افزار بسيار آسان مي باشد و فيلم اموزشي زيادي از ان در آپارات ميتونيد مشاهده كنيد البته فايل هاي اموزشي اين نرم افزار به فرمت پي دي اف هم در اينترنت هست كه مي تونيد به عنوان مكمل فيلم ها جهت يادگيري بهتر استفاده كنيد
1
هر دو نرم افزار خوب هستن، منتها زمانی که مقالات را برای ژورنال های معتبر بفرستید متوجه خواهید شد اند نوتهای کرک شده ما کلی غلط و ایراد دارند. مندلی از لحاظ رایگان بودنش بهتره. اگر هم از اندنوت استفاده می کنید حتما بعد به صورت دستی چک کنید.
2
درود بر شما.
در سایت های فرادرس و مکتب خونه فیلم های آموزشی کارآمدی برای آموزش این نرم افزارها موجود هست، می تونید استفاده کنید. همونجا هم نظرات کاربران گذاشته شده که می تونید مطالعه کنید.
0
از آنجایی که نرم افزار مندلی نیاز به کرک ندارد و به راحتی قابل نصب است من مندلی را توصیه می کنم
البته مزایایی دیگر نیز دارد از جمله
اختصاص فضای انلاین به کاربر ( از هرجای دنیا کافی وارد اکانت خود شوید تا به راحتی به تمامی رفرنس هاتون بر اساس یک پوشه بندی شیک و زیبا دسترسی پیدا کنید)
به راحتی می توانید رفرنس هایتان را با هم کارانتان به اشتراک بگذارید
و ... .
1
برای دسترسی به منابع آموزشی و فیلم های آموزشی مندلی می توانید از کانال تلگرامی دستیار پژوهش استفاده نمایید.
0
1.برای ارتباط با سایر کاربران حتما باید عضو ویژه سازمان باشید.
2.برای استفاده مناسب در طول روز نباید تعداد درخواستهای زیادی ارسال کنید.
3.قوانین را رعایت کنید و به دوستان خود احترام بگذارید.
4. حداقل 3 حرف و حداکثر 300 حرف برای پستها و نظرات بنویسید.
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
ارتقا به حساب عضویت ویژه
دسترسی به امکانات ویژه
با ارتقا به حساب پریمیوم، از امکانات و مزایای بیشتری بهرهمند شوید:
- دسترسی نامحدود به تمام بخشها
- امکان مشاهدهدورههای اعضای ویژه
- پشتیبانی اولویتدار
- امکانات اختصاصی برای کاربران ویژه