کارآفرینی دانشجویان دکتری
به نظر شما در شرایط کنونی جامعه کارآفرینی در چه حوزه ای می تواند سبب کارآفرینی اقتصادی بهتری برای دانشجویان دکتری شود؟
حل مساله کارآفرینیبه نظر من باید خلاقیت به خرج داده شود، نه مثل اکثر کارآفرینیها در ایران سراغ برنامه اندرویدی رفته شود، باید همهی جوانب به دقت بررسی شود و با قدرت کار شروع شده و با جدیت ادامه یابد.
3
اولین نکته درباره دانشجویان دکتری این است که پیش از ورود به این مقطع، حتماً لازم است شاغل به کار باشند. نه بخش دولتی و نه بخش خصوصی، به هیچ وجه پذیرای یک فارغ التحصیل دکتری نخواهد بود (مگر اینکه پیش از ورود، در آنجا مشغول به کار باشد)
نکته دوم اینکه اصولاً هدف از تحصیل در مقطع دکتری، انجام کار پژوهشی است و در عالی ترین مرتبه آن، عضویت در هیات علمی. با توجه به اینکه در حال حاضر حدود 100 هزار نفر فارغ التحصیل دکتری وجود دارد و سالانه فقط حدود 3 هزار نفر هیات علمی جذب می شود، تحصیل در این مقطع با هدف پیوستن به هیات علمی دانشگاه ها قدری دشوار است؛ مگر اینکه هدفتان این باشد که به عنوان یک پژوهشگر برجسته (که دارای مدرک دکتری است و حرف علمی او را جدی می گیرند) ایفای نقش نمایید.
5
من هم با نظر آقای شمشیرگر موافقم، فارغالتحصیل دکترا یا باید جذب هیأت علمی شود و یا یک پژوهشگر مفید برای جامعه، و البته که در ایران به کار پژوهشی چندان اهمیت داده نمیشود، پس بهتر است قبل از شروع دکترا و یا در طی آن کارآفرینی انجام شود.
و کارآفرین بودن ربطی به درجه علمی ندارد، بودهاند کسانی که با حداقل سواد مدرسه کارآفرین شدهاند. من فکر میکنم در شرایط رکود اقتصادی تنها صنعت مواد غذایی یا رستوران و .... و یا احداث بیمارستان میتواند همچنان سوددهی داشته باشد. احداث یک مرکز مشاوره روانشناسی و یا ترک اعتیاد هم در شرایط فعلی شدیداً سودآور است. البته با توجه به شرایط و نیاز جامعه عرض کردم.
4
به نظر شما در شرایط کنونی جامعه کارآفرینی در چه حوزه ای می تواند سبب کارآفرینی اقتصادی بهتری برای دانشجویان دکتری شود؟
با توجه به سوال مطرح شده زمینه های نوآوری و خلاقیت مدنظر است که با توجه به شرایط فعلی سرمایه کذاری و تمرکز در حیطه کالاهای مصرفی عموما با هیچگونه ضرری رو به رو نیست
زیرا چون کالاها مصرفی هستند همواره نیاز جامعه به انها احساس میشود که اگر بتوان نوآوری جدیدی در این حوزه به کارگرفت بدون شک بسیار کارآمد خواهد بود
3
تولید محصولات فاقد نمونه داخلی که از خارج وارد می شوند. مخصوصا در حوزه بهداشت و دارو
دانشجویان دکترا باید برنامه ریزی شوند تا در دانشگاه ها جذب شوند و یا در مراکز پژوهش دانشگاهی مشغول کار شوند.
1
با سلام، تولید محصولاتی که از خروج ارز از کشور جلوگیری کند. هم چنین، فعالیت در زمینه بلاک چین و ارز دیجیتال نیز میتواند مناسب باشد.
1
سلام
تعامل فارغ التحصیلان و ایجاد هسته های تعاونی، بررسی بازار و نیاز کشور و سپس تولید و ارائه محصول
1
آموزش
بهترین روش درامد یک دانشجوی دکتری آموزش است
می توانید از طریق فرانش یا سایت ها مشابه درآمدزایی کنید
1
سلام
کارآفرینی الکترونیکی کسب و کار های مجازی مثل تاسیس شبکه الکترونیکی توزیع کالا و ....
کارآفرینی غیر الکترونیکی هم مدیرت پروژه های بزرگ به خصوص پروژه هایی در حوزه نانو که امروزه خیلی جلب توجه می کند
1
خلاقيت در ضمن تحصیل، در رشتهی مربوطه، میتواند حتا بعد از فارغألتحصیلی منجر به إیجاد شغل گردد...
0
هر دانشگاه و دانشکده و حتی گروه آموزشی باید بر اساس احساس نیاز به رشته و تخصص دانشجو باید پذیرش کند که نهایتا به جذب نیرو شود که با راه انداری واحد پژوهش هر دانشکده این امر تحقق پیدا می کند.
1
سلام رشته های صنعتی بهترن چون درکل دنیا به صنعت رو اورده شده....امادر کل برا دانشجوی دکتری دیگه نباید چیزی تکراری باشه و بسیار بادقت باید باشن و حتما با تمرکز بالا کارافرینی بشه یه تز عالی وبسیار هدفمند حداقل چهار سال اینده رو ببینید ایا خوبه ایا بدرد میخوره ایا قابلیت رشد داره به سطح سواد همه ارزش داره چقدر منابع مالی علمی نیازه چقدر زمان میبره سود دهی شرکت های وابسته و .و.و.و.و تمام چیز هایی که میدونید باید قابل بررسی باشد در کل باید کار افرینی واقعا نو باشه نه مثل اینکه تکاری با یه زره تعویض بگن کار افرینی شده اشتباست باید کاری با سیتم جدید و نو باشد که همه خوششن بیاد به سمت اونکار برن و نوعی جدیت داخلش باشه همه ترغیب باشن برن سمتش این میشه کار افرینی مثل اسنپ هر چند الگوش از خارجه ولی در ایران نو بود وووباید همچین چیزی باشه واقعا کار بسیار نویی هست
1
جالبه که کارآفرینی ما هم اجبارا باید رویکرد واسطه داشته باشه تا بتونه از این برهه از تاریخ معاصرمون عبور کنه.
0
اصلا موافق نظر دوستان مبنی بر شکل گیری بر اساس نیاز تخصصی هر مجموعه نیستم. دنیا به سمت چندین منظوره بودن و فرانچایز داره حرکت میکنه. اینطوری هر موسسه با موضوع مشابه، لیستی از خدمات و سرویس های نزدیک به هم رو به وجود میاره و صرفا یک لیگ محدود به وجود میاد که سر مشتری محدود، بی حاصل میجنگن
0
سلام با توجه به داشتن پایه دانشگاهی، به سمت تولید دانش بنیان بروید و از مزایای صندوق نو آوری و شکوفایی و خود معاونت علمی استفاده کنید
0
با سلام به نظر بنده در بخشهایی که ارتباط با هوش مصنوعی و ارتباط به علم علوم داده هستند میتواند موثر باشد
0
کارآفرینی دانشبنیان و کسبوکارهای نوآورانه بهترین مسیر برای دانشجویان دکتری است. حوزه های زیر پتانسیل بالا برای کارآفرینی اقتصادی دارند و می توانند به کارآفرینی و رشد اقتصادی کمک کنند: 1. هوش مصنوعی و دادهکاوی (AI & Big Data) توسعه الگوریتم های ماشین و تحلیل داده شده برای صنایع مختلف راه اندازی استارتاپ های هوش مصنوعی در پزشکی، بازاریابی، بورس و... ایجاد پلتفرم های تحلیل داده برای کسب و کارها و مشاوره داده ها مثال: طراحی چتباتهای هوشمند برای کسب و کارها راهاندازی سامانه تحلیل رفتار مشتریان برای برندها 2. فناوریهای زیستی و پزشکی (Biotech & HealthTech) تولید داروها و مکمل های نوین تولید بافت، نانوپزشکی، ژندرمانی و پزشکی شخصی سازی شده تولید محصولات سلامتی بر پایه فناوری زیستی مثال: شرکت راهاندازی تولید مکملهای گیاهی و نانوداروها توسعه ابزارهای دیجیتال برای پایش سلامت (Wearables & Apps) 3. فینتک و بلوکچین (فینتک و بلاک چین) سیستم های پرداخت دیجیتال و ارزهای دیجیتال پایدار پلتفرم های وام دهی و سرمایه گذاری هوشمند قراردادهای هوشمند برای مدیریت حقوقی و مالی مثال: ساخت پلتفرم سرمایهگذاری جمعی (Crowdfunding) راهاندازی سیستم پرداخت بر پایه بلوکچین 4. کشاورزی هوشمند و فناوری غذایی (AgriTech & FoodTech) توسعه سیستمهای کشاورزی هوشمند (IoT، سنسورها) بومیسازی روشهای کشت عمودی و هیدروپونیک تولید غذاهای ارگانیک و سالم با فناوریهای نوین مثال: راهاندازی سیستم گلخانههای هوشمند تولید مواد غذایی با گیاهی جایگزین گوشت 5. آموزش آنلاین و تکنولوژی آموزشی (EdTech) پلتفرمهای شخصیسازیشده بر پایه هوش مصنوعی ابزارهای آموزش مهارتهای تخصصی با VR و AR دورههای مهارتمحور برای کار در بازار مثال: ایجاد پلتفرم آموزش مهارتهای تخصصی (مثل برنامه نویسی، پزشکی، حقوق) طراحی اپلیکیشن های زبان و مهارت های نرم افزار نتیجه گیری: بهترین حوزه برای کارآفرینی اقتصادی دانشجویان دکتری؟ بهترین حوزه بسته به رشته تحصیلی و مهارتهای فردی متفاوت است، اما به طور کلی: اگر در علوم انسانی هستید : استارتاپهای آموزشی ، مشاورهای ، روانشناسی دیجیتال .
0
1.برای ارتباط با سایر کاربران حتما باید عضو ویژه سازمان باشید.
2.برای استفاده مناسب در طول روز نباید تعداد درخواستهای زیادی ارسال کنید.
3.قوانین را رعایت کنید و به دوستان خود احترام بگذارید.
4. حداقل 3 حرف و حداکثر 300 حرف برای پستها و نظرات بنویسید.
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
ارتقا به حساب عضویت ویژه
دسترسی به امکانات ویژه
با ارتقا به حساب پریمیوم، از امکانات و مزایای بیشتری بهرهمند شوید:
- دسترسی نامحدود به تمام بخشها
- امکان مشاهدهدورههای اعضای ویژه
- پشتیبانی اولویتدار
- امکانات اختصاصی برای کاربران ویژه