راهکارهای کاهش واگرایی صنعت و دانشگاه
راهکارها و تمهیدات شما برای کاهش واگرایی دانشگاه (حوزه های آکادمیک و دانشی)؛ نسبت به صنعت (فضای تجربی و کار) چیست؟
دانشگاه در صنعتسلام:
۱- همکاری تنگاتنگ بین دانشگاه و صنعت از مراحل ابتدایی ورود دانشجو به دانشگاه .
۲- ایجاد انگیزه برای دانشجو برای تلفیق کار و دانش در سطوح اولیه و قبل از ورود به بازار کار.
۳- داشتن دروس مهارت محور علاوه بر دروس آکادمیک و دانش محور.
۴- داشتن سازمان یا وزارتخانه ای در دولت همراه با کار اجرایی در موظف کردن انجام این امور در سطح جامعه .
۵- استقبال از دانشجویانی که طرح های ویژه در کاهش واگرایی دانشگاه و صنعت دارند .
۶- دادن امکانات مالی و اعطای جایزه به طرح های نو و ثبت اختراعات و اکتشافات در زمینه طرحهای دانش بنیان و مهارت محور و تلفیق کار و دانش .
2
سلام و سپاس خانم مصلایی. به موارد کاملا صحیحی اشاره فرمودید. برایم ارزشمند خواهد بود اگر مرقوم فرمایید موارد بیان شده در هریک از بندها، با چه مکانیسم و سازوکاری، قابلیت اجرایی شدن و پذیرش دوسویه مبادی صنایع و دانشگاهها را در پی خواهد داشت؟
1
سلام:
۱- اتاقهای فکر و تعامل بین دانشگاهیان و صنعت .
۲- داشتن فعالیت های آزمایشگاهی و عملی به عنوان واحد درسی و تحقیقاتی به دانشجو .
۳- تدوین کتابهای درسی دانشگاهی مشترک در حوزه دانشگاه و صنعت .
۴- با پیشنهاد نمایندگان مجلس به عنوان یک طرح اجرایی چند فوریتی .
۵-معرفی دانشجویان و کار دانشجویی در این امر و با تشویق مالی و معنوی .
۶- معرفی افراد مورد نظر به ستاد عالی نخبگان .
1
به نظر من وزارت خانه ها و به خصوص وزارت بهداشت باید در رشته های مرتبط در قبال تایید کردن محصولات دارویی و یا در قبال دادن مجوز به آزمایشگاه ها آن ها ملزم کند تا هر ساله تعدادی از فارغ التحصیلان رشته های مرتبط خود را جذب کرده و در حیطه پژوهش و یا استخدام به آن ها کمک کنند. کاری بسیار ساده و موثر است تا افراد نخبه وارد صنعت شوند.
2
شایسته سالاری در دانشگاه ها و سپس ورود افراد برتر به صنعت می تواند موجب ارتباط خوب دانشگاه و صنعت شود. چون این افراد می توانند پروژه های عالی ارائه کنند و ارزش کار آکادمیک در صنعت نشان دهند. اما متاسفانه در بخش استخدامی ها در سازمان ها بحث شایسته سالاری مطرح نیست و ارتباطات نقش دارد. بنابراین افرادی که بدون علم وارد مشاغل می شوند. به هیچ وجه ارزش کار اکادمیک حس نمی شود و دانشجوهای برتر جذب نمی شوند. مشکل از افکار جامعه است.
2
سلام، آشنایی دانشجویان مقطع کارشناسی با صنایع مربوط که بهترین شکل این کار، بازدید است. هم چنین توجه بیشتر صنعت به دانش آموختگان دانشگاهها.
2
متاسفانه بین صعنت و دانشگاه تعامل وجود ندارد و دانشگاه ها بیشتر بفکر موارد پژوهشی هستند و با مراکز صنعتی همکاری ندارند.
2
شاید یک دانشجو در طول تحصبل خود حتی یکبار هم از یک مرکز صنعتی بازدیدی نداشته باشد و فقط جنبه تئوریک مسایل را اشنا می شود.
2
سلام
از نظر بنده گام اول تعامل و ایجاد نیاز واقعی بین صنعت و دانشگاه هست، در گام دوم تدوین دستورالعمل و آیین نامه هست و گام سوم بودجه مشخص.
مراحل بعدی با انتصاب افراد متخصص در صنعت و دانشگاه امکان پذیر خواهد بود
موفق باشید
1
با سلام
به نظر من ابتدا بايد صنعت را در كشور رونق داد بعد دانشگاه را با آن هماهنگ كرد چرا كه اگر صنعت از پايه قوي برخوردار نباشد نميتواند كمي به جامعه كند
با تقويت صنعت در كشور و از بين بردن فاصله بين صنعت و دانشگاه مي توان چرخه اي ايجاد كرد كه باعث تقويت يكديگر و بالطبع آن جامعه گردد
1
با سلام
به نظر من ابتدا بايد صنعت را در كشور رونق داد بعد دانشگاه را با آن هماهنگ كرد چرا كه اگر صنعت از پايه قوي برخوردار نباشد نميتواند كمي به جامعه كند
با تقويت صنعت در كشور و از بين بردن فاصله بين صنعت و دانشگاه مي توان چرخه اي ايجاد كرد كه باعث تقويت يكديگر و بالطبع آن جامعه گردد
0
سلام متاسفانه تعاملی بین دانشگاه و بازار کار وجود ندارد
اگر دانشگگاه از بازار کار وصنعت باشه دخیل باشن و صنعت هم همینطور
به خوبی متوجه خواهید شد و این مشکل رفع میشه
0
کاهش واگرایی بین دانشگاه و صنعت یکی از چالشهای مهم در بسیاری از کشورها است. در این راستا، چندین راهکار و تمهید میتواند به تقویت ارتباطات و همکاریها بین این دو حوزه کمک کند: 1. ایجاد برنامههای مشترک آموزشی و تحقیقاتی: دانشگاهها میتوانند با صنایع مختلف همکاریهای مشترک در زمینههای آموزشی، کارآموزی، و تحقیقاتی برقرار کنند. این برنامهها میتواند شامل پروژههای مشترک، دورههای تخصصی و ورکشاپها باشد که دانشجویان را با نیازهای واقعی صنعت آشنا میکند. 2. ایجاد دفاتر انتقال تکنولوژی: این دفاتر میتوانند پل ارتباطی میان دانشگاهها و صنایع باشند و به تجاریسازی نتایج پژوهشهای دانشگاهی کمک کنند. از این طریق، نوآوریهای دانشگاهی میتوانند به طور عملی در صنایع مورد استفاده قرار گیرند. 3. پشتیبانی از استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان: دانشگاهها میتوانند فضای مناسبی برای تاسیس استارتاپها و شرکتهای دانشبنیان فراهم کنند و با صنایع مختلف همکاری کنند تا به تجاریسازی ایدههای نوآورانه کمک نمایند. 4. تشویق به همکاریهای پژوهشی و صنعتی: دانشگاهها و صنایع میتوانند پروژههای تحقیقاتی مشترک را راهاندازی کنند که نیازهای واقعی بازار را شناسایی کرده و به تولید دانش کاربردی منتهی شود. پژوهشهای کاربردی که با نیازهای صنعت همراستا هستند، میتواند به ارتقای کیفیت محصولات و خدمات کمک کند. 5. انجام بازدیدهای دورهای و همکاریهای تحقیقاتی برای دانشجویان: یکی از روشهای مفید، فراهم آوردن فرصتهای بازدید از کارخانهها، کارگاهها و مراکز صنعتی برای دانشجویان است تا آنها با فرآیندهای تولید و نیازهای روز صنعت آشنا شوند. 6. ارتقای مهارتهای عملی دانشجویان: دانشگاهها باید بر روی مهارتهای عملی و کاربردی تمرکز کنند و از پروژههای عملی و کارآموزیهای طولانیمدت برای تقویت توانمندیهای شغلی دانشجویان استفاده کنند. 7. توسعه شبکههای همکاری و هماندیشی: برگزاری کنفرانسها، سمینارها، و رویدادهای صنعتی-آکادمیک میتواند به ایجاد ارتباطات مؤثر و تبادل اطلاعات بین دانشگاهها و صنایع کمک کند. این روشها میتواند باعث کاهش شکاف میان دانشگاهها و صنعت شود و در نهایت به بهبود کیفیت آموزش و تقویت توانمندیهای صنایع کمک کند.
0
1.برای ارتباط با سایر کاربران حتما باید عضو ویژه سازمان باشید.
2.برای استفاده مناسب در طول روز نباید تعداد درخواستهای زیادی ارسال کنید.
3.قوانین را رعایت کنید و به دوستان خود احترام بگذارید.
4. حداقل 3 حرف و حداکثر 300 حرف برای پستها و نظرات بنویسید.
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
ارتقا به حساب عضویت ویژه
دسترسی به امکانات ویژه
با ارتقا به حساب پریمیوم، از امکانات و مزایای بیشتری بهرهمند شوید:
- دسترسی نامحدود به تمام بخشها
- امکان مشاهدهدورههای اعضای ویژه
- پشتیبانی اولویتدار
- امکانات اختصاصی برای کاربران ویژه