Loading...
دانشنامه

سلام

1- انتخاب افراد شاخص در شرکت ها که دارای سوابق آکادمیک هم هستند

2- ایجاد هسته های فعال و رابط بین دانشگاه و صنعت از افراد مشترک صنعتی و دانشگاهی

3- ایجاد آئین نامه و دستورالعمل روابط فیمابین

4- تعیین بودجه و برنامه مصوب برای این هسته ها

5- گسترش فعالیت و عضو گیری


1

سلام،همه میدونیم که انچه در دانشگاه هاتدریس میشه و انچه در بخش صنعت اتفاق می افته بسیار متفاوته و معمولا دانشگاه یک روش سنتی رو اموزش میدن من درباره رشته خودم که طراحی و چاپ پارچه اس دیدگاهم رو عرض میکنم حضور دانشجوها در کارخانه جات و اشنایی با فرایند کارشون خیلی میتونه موثر باشه و دید دانشجو رو از فضای بسته دانشگاه و کارگاههای کوچک عملی بسط میده کار اموزی هایی که بعضا رشته ها دارن و رشته ماهم از این قاعده مستثنی نیس کمک شایانی میکنه بازدید از کارخانه ها که چن ساله خیلی مورد استقبال مراکز اموزشی بخصوص اکادمیک قرار گرفته نیز کمک بزرگی به دانشجویان کرده برای درک بهتر از فرق سرعت پیشرفت صنعت و ماشین الات مورد استفاده و سرعت کند روش های دستی مورد استفاده خودشون در انجام کارها،اگر به این دوبخش بخصوص در دانشگاههاتوجه بشه دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی برای ورود به بازار کار اگاهی بیشتری با فرایند کار دارن و به یک باره با این دو بخش کاملا متفاوت مواجه نمیشن.سپاس


1

خیلی راحت باید دانشجو سال اخر و یا دو سال اخر تحصیل رو به صورت پاره وقت در یک واحد صنعتی کاراموزی و کارورزی داشته باشه و تجربه کافی رو پیدا کنه متاسفانه کاراموزی ما سه ماه و بدون هیچ فایده ای هستش کاراموزی امروز فقط یک بازدید طولانی مدت هستش. البته این یک راه از چندین راه پیش رو در پیوند صنعت و دانشگاه هستش. 


1

سلام 
به نظر بنده دانشگاه های موجود در ایران تبدیل شدن به کارخانه تولید مقاله تا کارخانه تولید علم برای همین اساتید بیش تر روی موضوعاتی کار میکنن که مقاله خور هست برای همین کم تر خودشون رو با صنعت در گیر میکنن و چون شاخص مقایسه و رتبه بندی اساتید بیش تر مقالات هست بنابراین ترقیب میشن برن دنبال موضوعاتی که مقاله خور هست .
در حال حاظر با توجه به شرایط موجود و کم شدن دانشجو این فرصت برای اساتید پیش میاد که به دنبال مشکلات صنعت بروند 
و تنها راه نجات دانشگاه هم بها دادن و رتبه کردن اساتید براساس کارها و پایان نامه های انجام شده با صنعت هست یعنی اساتیدی که مشکلات بیش تر صنعت رو حل کردن در رتبه بندی بالا قرار بگیرند 
و در کنار دانشگاه خود دانشجو هم باید تمام تلاش و زحمت خودشو به کار بگیره 


1

وزارت بهداشت و علوم باید صنایع و شرکت های وابسته را مکلف کنند که در جلسات پایان نامه، ماهانه دانشگاه ها شرکت کنند و ایده های جذاب و افراد مستعد را جذب کنند. در قبال آن ها وعده بدهند که اگر این امر محقق نشد مجوز محصول به شرکت و صنعت مذکور نمی دهند.


0

به نظر من تنها راه 

اینه که دولت از دخالت بیجا در صنعت و دانشگاه پرهیز کنه و هردوتاشون رو به هم واگذار کنه و قطعا نتیجشو میبینه .

ولی تا بوده تو هردوش دخالت کرده و خب بهتر از این هم نمیشه


0

سلام

تقویت ارتباط با صنعت در دانشگاه ها و ایجاد مراکز ارتباط با دانشگاه در صنایع.


0

راهکارهای مختلفی به منظور افزایش ارتباط صنعت با دانشگاه وجود دارد همچون:
1- اعمال‌ سیاستهای‌ تشویقی، از جمله‌ معافیتها و تخفیفهای‌ مالیاتی‌ برای‌ صنایعی‌ که‌ با دانشگاهها در رفع‌ تنگناهای‌ صنعتی‌ مشارکت‌ دارند.
2- ارتقای‌ اعضای‌ هیات‌ علمی‌ و تشویق دانشگاههایی‌ که با تحقیقات کاربردی خود و انجام‌ فرصت‌ مطالعاتی در صنعت‌ توانسته اند مشکلی از پیش پای صنعتگر بردارند.
3- برنامه‌ها و شیوه‌های‌ تدریس‌ و سرفصلهای‌ آموزشی‌ دانشگاهها، متناسب‌ با فناوریهای‌ روز بازنگری‌ و اصلاح‌ شود.
4- نظام‌ آموزشی‌ و اجرای ‌ کارآموزی‌ دانشجویان‌ در صنایع‌ و نیز بازآموزی‌ صنعتگران‌ و فارغ‌التحصیلان، در سطح‌ کشور بازنگری‌ جدی‌ را می‌طلبد.
5- برای‌ تدریس‌ بخشهایی‌ از دروس‌ دانشگاهها از متخصصان‌ مجرب‌ شاغل‌ در صنایع‌ استفاده‌ شود تا مطالب کاربردی به دانشجویان ارائه گردد.
6 -انتخاب عنوان و موضوع پایان‌نامه‌های‌ کارشناسی، کارشناسی‌ ارشد و دکترا باید با دقت و وسواس خاصی صورت پذیرد، به صورتی که کاربردی بوده و سپس نتایج آن جهت استفاده همگان انتشار یابد.
7 -رسانه‌های‌ گروهی‌ نیز باید درجهت‌ ارتقای‌ سطح‌ آگاهی‌ و فرهنگ‌ عمومی‌ در زمینه‌ جایگاه‌ و رسالت‌ دانشگاه‌ و صنعت‌ در توسعه‌ ملی و ایجاد اشتغال پایدار ایفای نقش نمایند.


0

سلام

وجود یک سامانه یکپارچه بین صنعت و دانشگاه که امکان معرفی نیازهای صنعت و توانایی های دانشگاه در آن فراهم شده باشد نیز بسیار کمک کننده خواهد بود.


0

بازنگری در سرفصل‌های تدریس دانشگاه، استفاده از استادان دارای تجربه صنعتی، بازدید از صنایع


0

بها دادن به انجمن های علمی و سازماندهی کردن بازدید های علمی . مثلا اینکه ملاحظه شود در بازدید علمی فلان مشکل‌ شرکت مورد بحث بین دانشجویان‌قرار بگیرد و راهکار ارائه شود


0

سلام

جریان حمایت مالی از صنعت به دانشگاه و صدور دانش از دانشگاه به صنعت!


0

البته این موضوع به یک عزم سراسری و ملی نیازمنده!

 


0

حرکت به سمت تولید نوآورانه در کشور که خود نیازمندی علمی رو ایجاد و پیوند این دو بخش رو ممکن میکنه


0

با سلام چنانچه سيستم آموزشي ما به صنعت پيوند داشته باشد اين فاصله روز به روز كمتر خواهد شد . اگر دانشجويان رشته هاي مختلف بعد از گذراندن نيمي از دروس دانشگاهي خود يك دوره به عنوان كارورز در صنعت يا شركت هاي مربوطه مشغول به كار شوند مي توانند دروس يادگرفته عمق ببخشند و سپس باقيمانده واحدهاي خود را مجدد بگذرانند


0

اجرای کار آموزی بیشتر برای دانشجویان راه حل خوبیست


0

با سلام و عرض ادب. هر زمان که صنعت و دانشگاه ها به هم دست همکاری بدهند و دروس عملی دانشجویان زیر نظر متخصصان صنعت در محیط کار برگزار شود یعنی تجربه و علم به یکدیگر پیوند خورده است،  بنابراین به این ایده آل دست پیدا میکنیم امروزه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان با گذراندن واحد کارورزی در محیط مدرسه  بصورت حضوری و آنلاین در دوران کرونا از تجربیات معلمان با سابقه آموزش و پرورش بهره مند میشوند و بعد از فارغ التحصیلی با قدرت و اعتماد به نفس بالایی در سر کلاس حاضر می‌شوند با استفاده از تجربیات این دانشگاه چه خوب است که صنایع با دانشگاه های فنی گره بخورد و نماد علم و تجربه را به نمایش بگذارند  


0
برای ارسال پاسخ شوید.