آینده و بازار کاری رشته - مهندسی شیمی
آیا رشته مهندسی شیمی در ایران در راستای نیازهای کشور در حرکت است؟
بازار کار بازار کار رشته شیمیدر اکثر رشته ها داریم مقالات علمی واسه کشورهای پیشرفته مینویسیم؛ یعنی اینکه نتیجه بیشتر به درد اونا میخوره تا ما! و اونا عملیش میکنن ولی ما نه.
2
با توجه به تحریمهای اعمال شده بر صنعت پتروشیمی و صنایع نفت و گاز، هم شرکتها و هم دانشگاهها رفتند به سمت حل مسائل داخلی و این روند میتونه نتایج خوبی را در داشته باشه. البته تا الان هم نتایجش رو در افتتاح فازهای بومی پارس جنوبی و ستاره خلیج فارس دیدیم.
1
بنظرم بچه های خوبی دارن وارد این رشته میشن و سطح علمی رشته شیمی و مهندسی شیمی داره بهتر میشه و بخاطر تحریم ها اگه توجه به داخل بیشتر بشه صدرصد پیشرفت های خوبی تو رشته و کارمون خواهیم داشت
1
بدلیل عدم گسترش و نوسازی زیر ساخت های تولید بازار کار رشته های مرتبط به شیمی در کشور کاملا نا امید کننده است
0
آینده شغلی، بازار کار و فرصت های استخدامی مهندسی شیمی
مهندس شیمی می تواند در صنایع مختلف شامل صنایع شیمیایی، غذایی، دارویی، نساجی، نفت و گاز و پتروشیمی، معدنی،انرژی و تقریبا در هر کارخانه تولیدی کار کند. همچنین با کسب تجربه بیشتر می تواند به رده های نظارتی و مدیریتی مانند ناظر تولید، مهندس طراح، مدیر بخش تحقیق و توسعه یا مدیر کارخانه دست یابد.در خصوص وضعیت و میزان استخدام مهندس شیمی در ایران آمار دقیقی در دسترس نیست.
از آنجا که صنعت نفت و گاز و پتروشیمی مهم ترین و بزرگترین صنعت در کشور ما می باشد، تعداد زیادی از مهندسان شیمی در این صنعت استخدام می شوند. البته رقابت برای کسب بهترین موقعیت های شغلی در صنایع برتر کشور بسیار زیاد می باشد. بدیهی است فارغ التحصیلان مهندسی شیمی که دانش، مهارت و تخصص خوبی داشته باشند، به راحتی در بهترین محل کار و با بالاترین حقوق ها استخدام می شوند.
0
خیر، چون زیرساختهای لازم برای استفاده از نتایج پژوهشهای انجام شده، حتی بوسیله دانشجویان و استادان ایرانی، را نداریم.
0
زیر ساخت ها به طور کامل مهیا نشده است. با توجه به رشته ی تحصیلی ام که مرتبط با نفت است می دانم در بخش پتروشیمی که این رشته می تواند فعال باشد. کماکان وضعیت نامطلوب است .
0
با عرض سلام و احترام
آینده شغلی، بازار کار و فرصت های استخدامی مهندسی شیمی
مهندس شیمی می تواند در صنایع مختلف شامل صنایع شیمیایی، غذایی، دارویی، نساجی، نفت و گاز و پتروشیمی، معدنی،انرژی و تقریبا در هر کارخانه تولیدی کار کند. همچنین با کسب تجربه بیشتر می تواند به رده های نظارتی و مدیریتی مانند ناظر تولید، مهندس طراح، مدیر بخش تحقیق و توسعه یا مدیر کارخانه دست یابد.
در خصوص وضعیت و میزان استخدام مهندس شیمی در ایران آمار دقیقی در دسترس نیست. از آنجا که صنعت نفت و گاز و پتروشیمی مهم ترین و بزرگترین صنعت در کشور ما می باشد، تعداد زیادی از مهندسان شیمی در این صنعت استخدام می شوند. البته رقابت برای کسب بهترین موقعیت های شغلی در صنایع برتر کشور بسیار زیاد می باشد. بدیهی است فارغ التحصیلان مهندسی شیمی که دانش، مهارت و تخصص خوبی داشته باشند، به راحتی در بهترین محل کار و با بالاترین حقوق ها استخدام می شوند.
0
در کشور ایران معمولا آنچه اتفاق افتاده اینست که هر شغلی بر اساس سیاست های روزانه تصمیم گیری شده و سند های چشم اندار چندین ساله نیز تحت تاثیر این سیاست ها بوده و هر رشته و تخصص به صورت فصلی اداره می شود نه تنها شیمی بلکه سایر رشته ها نیز دچار این سیاست زدگی می باشند رشته شیمی هم مستثنی از این موضوع نیست
0
در کشور ایران معمولا آنچه اتفاق افتاده اینست که هر شغلی بر اساس سیاست های روزانه تصمیم گیری شده و سند های چشم اندار چندین ساله نیز تحت تاثیر این سیاست ها بوده و هر رشته و تخصص به صورت فصلی اداره می شود نه تنها شیمی بلکه سایر رشته ها نیز دچار این سیاست زدگی می باشند رشته شیمی هم مستثنی از این موضوع نیست
0
سلام
اینده بسیار عالی و درخشانی دراد به نظر بنده چرا که مواد در کل پیشرفته تر و بیماری های ناشناخته تر قطعا به وجود می اید و به شیمی الی نیازمند جامع خواهد بود
0
سلام
اگر کسی در رشته مهندسی شیمی به خوبی در این رشته به نرم افزار های موجود و علم آن مسلط باشد بازار کاری خوبی در این رشته در انتظارش خواهد بود درکل این رشته بازار کارش خوبه
0
رشته مهندسی شیمی در ایران از جمله رشتههایی است که میتواند نقش کلیدی در توسعه صنایع مختلف کشور ایفا کند، به ویژه در صنایع نفت، گاز، پتروشیمی، داروسازی، غذا و آب. در واقع، ایران به دلیل منابع غنی نفت و گاز، بازار مناسبی برای مهندسین شیمی ایجاد کرده است. در حال حاضر، این رشته در راستای نیازهای کشور حرکت میکند، اما چالشهایی نیز وجود دارد. 1. نیازهای صنعت نفت و پتروشیمی: ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان نفت و گاز در جهان است و صنعت پتروشیمی آن نیز به سرعت در حال توسعه است. این امر نیاز به مهندسین شیمی با دانش و مهارتهای تخصصی برای طراحی و بهینهسازی فرآیندهای تولید و فرآوری دارد. 2. چالشها و فرصتها: چالشها: یکی از چالشهای اصلی در ایران، عدم تطابق کامل سیستم آموزشی با نیازهای بازار کار است. بسیاری از فارغالتحصیلان در زمینههایی مانند مدیریت فرآیندهای صنعتی و نوآوری در فناوریهای سبز (مثل انرژیهای تجدیدپذیر) نیاز به آموزشهای تخصصی دارند که به طور کامل در سیستم آموزش عالی ایران پوشش داده نمیشود. فرصتها: با توجه به اهمیت بخشهای انرژی، پتروشیمی، و صنایع غذایی در اقتصاد ایران، آینده شغلی مهندسین شیمی در این صنایع روشن است. همچنین، گرایش به سمت انرژیهای پاک و پایدار، میتواند فرصتهای شغلی جدیدی برای فارغالتحصیلان این رشته ایجاد کند. 3. بازار کار: فارغالتحصیلان مهندسی شیمی در ایران میتوانند در صنایع مختلفی چون نفت و گاز، پتروشیمی، انرژیهای تجدیدپذیر، صنایع غذایی و دارویی و همچنین در حوزه تحقیق و توسعه فعالیت کنند. همچنین، با توجه به روند جهانی گرایش به فناوریهای سبز، مهندسان شیمی میتوانند در زمینههایی چون کاهش آلودگی و تولید انرژیهای پاک نیز فعال شوند. در کل، اگر فارغالتحصیلان مهندسی شیمی در ایران به روزرسانی مهارتهای خود را در زمینههای جدید و نیازهای نوین بازار کار ادامه دهند، میتوانند در این رشته آیندهای روشن داشته باشند.
0
1.برای ارتباط با سایر کاربران حتما باید عضو ویژه سازمان باشید.
2.برای استفاده مناسب در طول روز نباید تعداد درخواستهای زیادی ارسال کنید.
3.قوانین را رعایت کنید و به دوستان خود احترام بگذارید.
4. حداقل 3 حرف و حداکثر 300 حرف برای پستها و نظرات بنویسید.
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
ارتقا به حساب عضویت ویژه
دسترسی به امکانات ویژه
با ارتقا به حساب پریمیوم، از امکانات و مزایای بیشتری بهرهمند شوید:
- دسترسی نامحدود به تمام بخشها
- امکان مشاهدهدورههای اعضای ویژه
- پشتیبانی اولویتدار
- امکانات اختصاصی برای کاربران ویژه