با سلام و احترام به دوست عزیز
رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی جهت پیشگیری ازعوارض مواد غذایی از جمله غذاهای صنعتی که ازمواد نگهدارنده وکنسرواتیو استفاده میکنند و آثار سوئی برسلامتی افراد داشته ، تدوین شده است.
هدف از این رشته تربیت دانش آموختگانی است که بتوانند با درک ایمنی و بهداشت مواد غذایی زمینه را برای بازرسی و نظارت مواد غذایی فراهم ساخته و در ارتقاء سلامت مواد غذایی موثر باشند.
ویژگی بازار کار بهداشت و ایمنی مواد غذایی دو منظوره بودن آن است زیرا علاوه بر بازار کار صنایع غذایی در زمینه مواد غذایی آماده (انجام پژوهش های مرتبط) نیز کاربرد دارد.
تذکر از طرف مدیریت دانشنامه :لطفا از هیچ سایتی مطلبی رو کپی نکنید، بجز در مورادی که از یک رفرنس علمی باشد. سوالاتی که به این صورت پرسیده میشود برای این است که کاربرانی که تجربه واقعی دارند پاسخ دهند. لطفا قوانین دانشنامه را رعایت کنید و پاسخ سوالاتی را که خودتان مطالعه کردهاید ، یا تجربیات شما است در اختیار دیگران قرار بدهید. اینجا همه تحصیل کرده هستن و جستجوی گوگل سادهترین کاری است که خودشان میتوانند انجام دهند.
پاسخ باکیفیت و بدون کپی برداری شما باعث احترام به ایجاد کننده سوال ، دانشنامه سازمان ، خودتان و همهی اعضای سازمان خواهد بود. با تشکر
1