گفت‌وگوی علمی

پرسش

?از نظر جیمز کلییر انجام دادن یه کار ممکنه سخت باشه، اما اینکه بخوایم اون رو مجددا از اول انجام بدیم برامون سخت‌تره. , ?این یعنی هنگام یادگیری هر کاری باید دقت و توجه لازم رو داشته باشیم تا بتونیم در ادامه اون کار رو به‌درستی انجام بدیم. در غیر این صورت ممکنه تو انجام کار خطا و اشتباه داشته باشیم و مجبور بشیم دوباره و مجددا اون رو انجام بدیم. , ?چنین چیزی باعث می‌شه تا اون کار از ما زمان و انرژی بیشتری رو بگیره. برای همین باید تلاش کنیم کار‌ها رو جوری انجام بدیم که نیازی به دوباره‌کاری نداشته باشن. , ❓شما این‌جمله رو قبول دارین؟

انجمن نويسنده استاد مترجم

سلام بله صحیح است اگربرای انجام هرکاری ابتداباتفکرواندیشه وبادقت کافی آن کارراانجام دهیم اون کاربه خوبی انجام میشودو دیگرنیازی به دوباره کاری ندارد.


1

سلام مطالب کاملا صحیح و قابل تأمل است. موفق و موید باشید.


1

- در علوم تجربی و فنی باید اگر قرار است یک ساعت کار کنی،که مشکلی را برطرف شود،به نظر من 40دقیقه اش به مسئله فکر کنی بهتر است،که تجهیز و ابزاری خراب نشود و با بهینه سازی نقص برطرف گردد. - در علوم انسانی ما هیچ راهی جز تمرین نداریم،و اگر اقدامات را شبیه سازی و مهندسی کنیم،کار دشواری نیست.اگر کار انجام شده واکنش نباشد،بلکه از روی اندیشه و تصمیم اقدامی صورت گیرد،نتیجه بهتری بدست خواهد آمد.


1

درود از نظر من. به صورت کلی اشتباهه و واقعا نمیتونم خیلی مصداق دقیق راجع به این جمله پیدا کنم مثال‌هایی که توی ذهنم میاد بیشتر داره این موضوع رو نقض میکنه مثلا فرض کنید یه فوتبالیست میخواد ضربه آزاد بزنه - خوب تکرار باعث چی میشه ؟‌ یا برنامه‌نویس میخواد برنامه بنویسه ؟‌اگر نخواد اشتباه رو وارد کارش نکنه و بعد در ادامه تصحیحش کنه هفته‌ای یه خط کد هم نباید بزنه من که همش مثال نقض میاد تو ذهنم و شایدم کلا من نمیدونم چی میگه یا شایدم بهتر بود قبل و بعدش رو میاوردین ببینیم دقیقا منظورش چه مدل کاریه ؟‌


1

سیامک حرف شما کاملا درسته،نظر کلییر که آورده شده در سه سطح قابل تحلیل هست،متن محور،معنا محور و مخاطب محور. حالا این هیچ در دو زمینه دیگر هم قابلیت تحلیل رو داره،علوم مهندسی که شما گفتی که اشتباه غیر قابل انکار هستش.ولی اشتباه در علوم تجربی خون ریز نیست.ولی اگر اشتباه در نظریه های علوم انسانی رخ بده فاجعه و تاسف انگیز خواهد شد. خنده دار اینجاست من کتابی از این نویسنده نخوانده بودم،ولی از این جمله ای که آیدا گذاشته بود،متوجه انگیزشی بودن جمله شدم. (پس نظر من دراینجا به پایان رسید)


1

بله، این جمله بسیار منطقی است. وقتی کارها را با دقت و توجه لازم انجام می‌دهیم، احتمال اشتباهات و نیاز به دوباره‌کاری کاهش می‌یابد. در غیر این صورت، اشتباهات ممکن است ما را مجبور کنند تا زمان و انرژی بیشتری صرف کنیم تا آن کار را دوباره انجام دهیم و از اول شروع کنیم. به همین دلیل، تمرکز و دقت در ابتدا می‌تواند به ما کمک کند تا از دوباره‌کاری و هدر رفتن منابع جلوگیری کنیم. این مسئله به ویژه در کارهایی که نیاز به مهارت و دانش دارند، مثل یادگیری یک زبان جدید، پروژه‌های علمی یا حتی کارهای روزمره، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. در کل، توجه به جزئیات و تلاش برای انجام کارها به درستی از ابتدا می‌تواند باعث صرفه‌جویی در زمان و انرژی و افزایش بهره‌وری شود. شما این نظر رو قبول دارید؟


2

درود بر شما بزرگوار ،سپاس از لطف و توجه شما


0
برای ارسال پاسخ شوید.