گفت‌وگوی علمی

با توجه به تحصیل اینجانب در ارشد حقوق (به غیر از ارشد اول) پاسخ سوال شما در آیین نامه اجرای محکومیت های تکمیلی مصوب ۱۳۹۲ مربوط به قانون مجازات های اسلامی وجود دارد که در بند چ ماده ۱۲ این آیین نامه اشعار میدارد اگر کسی در دادگاه به صدور چک بلا محل محکوم شود دادگاه به بانک مربوطه و بانک مرکزی جهت مسدودی حساب جاری مراتب را اعلام می کند و فرد محکوم دیگر نمی تواند حساب جاری جدیدی افتتاح کند . ضمنا فرد محکوم باید همه چک های نزد خود را تحویل دهد. در هر صورت باید فرد در دادگاه به صدور چک بلامحل محکوم و رای وی نیز قطعی شده باشد.  


1

سلام

محرومیت از صدور و داشتن چک


0

با عرض سلام و احترام

            منع صدور دسته چک برای شخص متخلف


0

سلام محروم شدن از چک

 


0

با سلام منع از اصدار چک به عنوان یکی از مجازات های تکمیلی در ماده 23 قانون مجازات اسلامی پیش بینی شده است، ماده ۳۲ قانون مجازات اسلامی نیز منع از اصدار چک را مستلزم ابطال برگه‌‌ های سفید دسته‌ چک و انسداد حساب جاری و ممنوعیت از درخواست مجدد افتتاح حساب جاری می داند.


1

سلام ... مستلزم آن است که در دادگاه به صدور چک بلامحل محکوم شده باشد ...


0

منع از صدور چک در ایران معمولاً به دلایل مختلفی ممکن است رخ دهد، از جمله: 1. اختلافات مالی: زمانی که حساب بانکی شخص به دلیل عدم موجودی کافی بسته یا مسدود شده باشد، ممکن است مانع از صدور چک جدید شود. 2. ثبت چک برگشتی: اگر شخص چک برگشتی داشته باشد و این چک در سیستم بانکی ثبت شده باشد، بانک ممکن است از صدور چک‌های جدید برای او جلوگیری کند. 3. عدم تسویه بدهی‌ها: در صورتی که فرد بدهی‌های قابل توجهی داشته باشد و نتواند آنها را تسویه کند، بانک ممکن است از صدور چک‌های جدید جلوگیری کند. 4. قرار گرفتن در لیست سیاه چک‌ها: اگر فرد در لیست سیاه چک‌ها قرار گیرد، ممکن است مانع از صدور چک‌های جدید شود. این مشکلات ممکن است در نتیجه سوء‌استفاده از اعتبار یا مشکلات مالی بوجود آید. در برخی موارد، بانک‌ها برای اطمینان از این که فرد توانایی تسویه بدهی‌های خود را دارد، ممکن است از صدور چک جدید خودداری کنند.


0
برای ارسال پاسخ شوید.