Loading...

سلام خدمت دوستان امکاناتی نظیر همین اشتراک تجربیات- دانشنامه-خدمات-معرفی ممتازان هفته-دوره های آموزشی و به خصوص نظرسنجی ها واقعا عالی است.مخصوصا نظرسنجی ها برای یک پایان نامه یا تحقیق یا آمارگیری ، بسیار عالی هست. چون همه افراد واقعی و دارای دگری های واقعی می باشند. درمکاتبات سازمان امور دانشجویان و وزارت علوم و ...هم تاکید شده که دانشجوها عضو بشن و از امکانات جهانی این سایت استفاده کنند. کاش می شد... پیشنهاداتی هم دارم که با گشت زنی در سایت به ذهنم رسید. امیدوارم با معرفی به دوستان (دقت کنید که فقط از طریق لینک معرفی کننده وارد شوید که فعالیت ایشون هم مشخص باشه) همه دانشجویان ایران در این سایت عضو بشن و تجربیات خوبی کسب کنند.

تجربیات کاربران

انسان با غرق شدن نمی میرد، با زیر آب ماندن می میرد...اگر اشتباهی کردیم ادامه ندهیم ....

مشورت فوری با حقوقدانان و دین شناسان در زمینه عده ی زنان فاقد رحم

 نیاز به پاسخگویی سریع به یک پرسش حقوقی - شرعی:

احتراما در یک پرونده قضایی، با توجه به این که این جانب نیز به دادگاه محترم کمک و مشورت می دهم ،  متاسفانه یک شخص مونث اقدام به برقراری رابطه با عقد شرعی، البته پیش از گذشتن ۴۵ روز (عده) کرده و مشکل شده است. این جانب در متون علوم انسانی، سخنی از امام محمدباقر علیه السلام دیدم که می گویند:احادیثی که بر نفی عدّه از زنانی که همسان¬های آنان آبستن نمی‌شوند دلالت بر عدم عده زنان فاقد رحم دارد، مانند روایت محمد بن مسلم از امام باقر (ع) که فرمود: «التّی لا تحبل مثلها لاعدّة علیها» (حرعاملی، 1409ق: ج15، ص409). زنی که همسان وی باردار نمی¬شود، عدّه¬ ندارد. موضوع حکم عدم عدّه در این حدیث، زنی است که همسان وی باردار نمی شود.

سوال از حضور عزیزان حقوقی و نیز اعضای محترمی که در زمینه احکام و شرعی تخصص دارند این هست که : با توجه به این که متهمه، در پرونده مزبور، رحم ندارد ، چگونه می توان در دفاع از وی ، به حدیث فوق یا مستندات حقوقی و قوانین مشابه در سایر کشورها و دیگر موارد استفاده کرد. 

از نظرات و راهنمایی های شما به عنوان مشاور در پرونده ، استفاده می کنم.

بااحترام

 

 

وکالت پزشکی حقوق خانواده قضاوت

آیا می دانید باید در سایت isic.org ثبت نام کنید و عکس و مشخصات خود را کامل کنید به منظور تایید اصالت کارت؟

آیا حجاب قانون حکومتی است یا وظیفه دینی؟

منظور این هست که اگر در جامعه یا در محیط خانواده، پوشش موی خانم ها رعایت نشه ، آیا گناه هست یا خیر؟

آیا با توجه به آیات حجاب، به خاطر رعایت مصلحت جامعه این قانون قرار داده می شه ؟ آیا اگر در محیط خانوادگی ، پوشش مو رعایت نشه گناه هست ؟

 

 

تذکر مدیریت دانشنامه : در پاسخ به سوالات از ارسال پیام های پشت سرهم و کوتاه به جهت کسب امتیاز بیشتر جدا پرهیز کنید.
در صورت تکرار امتیاز  کاربر ارسال کننده پاسخ کسر خواهد شد. 

 

حقوق پزشکی