گفتوگوی علمی
با سلام سوالتونو از بخش پشتیبان بپرسید حتما پاسخگو هستن ولی در کل به خاطر زیاد بودن درخواست طول میکشه تا به دستتون برسه.موفق باشید
0
با سلام و احترام پیشنهاد میکنم با پرداخت هزینه کارت را تهیه کرده و از خدمات آن بهره مند شوید موفق باشید
1
سلام وقت بخیر دوست گرامی هر سال میلادی کارت باید تمدید شود فکر نکنم بانک گردشگری امسال هم اسپانسر باشد به پروفایل تان رجوع کنید از تخفیف خرید کارت استفاده کنید البته اگر هنوز دانشجو هستید در عرض ۱۵ روز کارت بدست تان میرسد بنده امسال از این روش استفاده کردم و کارت در عرض چند روز آمد موفق باشید
1
خانم بهلولی من سال۸۲ که توی دوره کارشناسی کارت گرفته بودم همون موقع هم رایگان نبود. در هر صورت صدور کارت هم خودش هزبنه داره.
0
فرمایش شما صحیح، اما خب از اول باید صراحتا اعلام می کردن چیزی به اسم کارت رایگان وجود نداره و باید هزینه پرداخت بشه تا ما هم هزینه را زودتر پرداخت می کردیم نه که طی این مدت هر روز این ماه و اون ماه کنن!
1
سلام وقت بخیر البته کارت رایگان وجود داشت برای سال ۲۰۲۲ بدلیل اسپانسر شدن بانک گردشگری ولی در کنار آن کارت با پرداخت مبلغ کمی هم میتوانستید تهیه بفرمایید البته در تمامی دنیا این مبلغ پرداخت میشود موفق باشید
1
کاکو تو خودت لایکی! فالو هم هستی:)
حتما اشتباهی رخ داده است.
ممکن است یکی از مشکلات زیر وجود داشته باشد.
1.برای ارتباط با سایر کاربران حتما باید عضو ویژه سازمان باشید.
2.برای استفاده مناسب در طول روز نباید تعداد درخواستهای زیادی ارسال کنید.
3.قوانین را رعایت کنید و به دوستان خود احترام بگذارید.
4. حداقل 3 حرف و حداکثر 300 حرف برای پستها و نظرات بنویسید.
1.برای ارتباط با سایر کاربران حتما باید عضو ویژه سازمان باشید.
2.برای استفاده مناسب در طول روز نباید تعداد درخواستهای زیادی ارسال کنید.
3.قوانین را رعایت کنید و به دوستان خود احترام بگذارید.
4. حداقل 3 حرف و حداکثر 300 حرف برای پستها و نظرات بنویسید.
آیا از حذف پست اطمینان دارید؟
کاربر گرامی سامانه دانشگاهیان
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
ارتقا به حساب عضویت ویژه
دسترسی به امکانات ویژه
با ارتقا به حساب پریمیوم، از امکانات و مزایای بیشتری بهرهمند شوید:
- دسترسی نامحدود به تمام بخشها
- امکان مشاهدهدورههای اعضای ویژه
- پشتیبانی اولویتدار
- امکانات اختصاصی برای کاربران ویژه