افزودن میانبر وب اپ
شبکه اجتماعی
گروههای علمی
دوره های آموزشی
فایلهای آموزشی
گفتوگوی علمی
تجربیات
آمار
گروه کشاورزی و منابع طبیعی
اخبار
جستجو
همه گروه ها
فایلهای آموزشی
محمد معتمد قشمي
کارگاه کاربرد نوآوری نظام یافته TRIZ در طراحی محصولات غذایی
امیر بساک
مکان یابی کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری با استفاده از سامانه اطلاعات جغرافیایی gis
حمید پناهی شهری
پیشرفت زیستی
پدرام پورمختاری
جنگل استراتژيك
فائزه عطایی
گزارش وبینار معظل های ایجاد شده توسط تنگنای «تنگ سرخ »
علی زمانپور بروجنی
فناوری های نوین بسته بندی در صنایع غذایی
محمدرضا اسلامی فرد
خلاصه وبینار رژیم های غذایی
محمدرضا اسلامی فرد
تهدید های زیستی و صنایع غذایی
یوسف دودکانلوی میلان
فایل آموزشی
یوسف دودکانلوی میلان
قانون حفاظت وبهره برداری از منابع طبیعی
پیمان عسکری
میگو
پیمان عسکری
کرم نرئیس
پیمان عسکری
طرح توجیهی
پیمان عسکری
اهمیت و کاربرد جلبک ها
پیمان عسکری
ویتامین ب1
پیمان عسکری
سیالیت غشاء دو لایه
پیمان عسکری
تاثیر نانو امولوسیون روغن بر روی فیله ماهی قزل آلا
هادی گل محمدی
Fungicolous fungi: terminology, diversity, distribution, evolution, and species checklist
رشتهها و جمعیت گروه کشاورزی و منابع طبیعی
Loading...
ارسال مطلب جدید:
دسته بندی را انتخاب کنید
اجرای پروژه علمی مشترک
پرسش درباره سرفصلهای علمی رشته
اطلاعات درباره رشتهها، دانشگاهها و تحصیل در مقاطع بالاتر
پرسش درباره نرمافزارها، تکنیکها، نگارش مقاله و پایاننامه
گفتوگوهای متفرقه
افزودن مطلب
آپلود فایل جدید:
افزودن فایل
×
ورود به سامانه دانشگاهیان
کد عضویت یا شماره تلفن
رمز عبور - ( پیشفرض شماره ملی )
ورود به سامانه دانشگاهیان
بازیابی رمز عبور
×
کاربر گرامی سامانه دانشگاهیان
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
پذیرش و ادامه
خرید اشتراک ویژه
×
ارتقا به حساب عضویت ویژه
دسترسی به امکانات ویژه
با ارتقا به حساب پریمیوم، از امکانات و مزایای بیشتری بهرهمند شوید:
دسترسی نامحدود به تمام بخشها
امکان مشاهدهدورههای اعضای ویژه
پشتیبانی اولویتدار
امکانات اختصاصی برای کاربران ویژه
درخواست عضویت ویژه