میکروبیلوژی پنیر


زمانی که پنیر از شیر خام تهیه میشود تمام میکروارگانیسم های آن به جز گونه های اسپور زا و انتروکوکوس ها از بین میروند. آلودگی پنیر به بیماری زا ها یا از راه شیر خام یا اگر شیر پاستوریزه باشد آلودگی بعد از فرآیند پاستوریزه کردن شیر ایجاد میشود پنیر ها ب...

توضیحی کوتاه در مورد امولسیون


داشتم مقاله ای در مورد تصفیه فاضلاب کارخانه های مواد غذایی میخواندم به مبحثی رسیدم که میگفت : اگر ترکیب آب و روغن تشکیل امولسیون بدهد میتوان با تغییر اسیدیته آن را تجزیه کرد تا برای تصفیه محیا شود من باید این را برای امتحان حفظ میکردم در صورتی که د...

خلاصه وبینار رژیم های غذایی


این وبینار در مورد انواع رژیم های غذایی ارائه شد و حاوی اطلاعات مفیدی میباشد اما دارای پیوستگی مطالب نیست...

تهدید های زیستی و صنایع غذایی


این فایل خلاصه ای از کنفرانسی با همین موضوع است که شامل مطالبی در مورد امنیت غذایی و مخصولات تراریخته میباشد...