گفت‌وگوی علمی

اطلاعاتی در مورد بورسیه شدن

سلام دوستان

کسی اطلاعاتی درباره نحوه بورسیه شدن میتونه بهم بده !؟

 

بورسیه

سلام

بورسیه داخل و بورسیه خارج داریم، بورسیه داخل بیشتر در مقاطع ارشد و دکتری انجام میشه و یکی از روش های اون استعدادهای درخشان و سهمیه کنکور و بنیاد ملی نخبگان هستند.

بورسیه خارج، از طریق سهمیه سازمان امور دانشجویان و وزارت علوم انجام میشه، روش دیگه مکاتبه با اساتید خارجی هست و دریافت فاند تحصیلی

موفق باشید


1

سلام :

در هنگام ثبت نام برای کنکور، شما باید علاقه مندی خود را به رشته های بورسیه نشان دهید و آن را علامت بزنید ، در صورت آوردن حدنصاب نمره در رشته های بورسیه نام شما را اعلام میکنند .


0

بیشترین و موثرترین راه ارتباط با استاد خارجی است. می تونید به استادان معتبر دانشگاهتون مراجعه کنید آنها آشناهایی در خارج از کشور  دارند و با استعدادی که از خودتون نشون می دین اون ها را ترغیب کنید تا شما را به اون اساتید متصل کنن تا بورسیه بگیرید.


1

بهتره به یک مشاور متخصص در این زمینه مراجعه کنید.

کسی که راهنمایی کامل داشته باشد.


1

سلام، لطفا اول مشخص کنید در چه مقطعی و در چه محلی تصمیم به بورسیه شدن دارید تا راهنمایی بیشتری در اختیارتون قرار بگیره...


1

در هنگام ثبت نام برای کنکور، شما باید علاقه مندی خود را به رشته های بورسیه نشان دهید و آن را علامت بزنید ، در صورت آوردن حدنصاب نمره در رشته های بورسیه نام شما را اعلام میکنند .

 


0

سلام، مکاتبه با استادی که زمینه کاری نزدیکی با علایق شما دارد و درخواست از او جهت بورس شدن.


0

بورس تحصیلی در واقع کمک های مالی و یا همان کمک هزینه های تحصیلی است که معمولا از جانب دانشگاه ها ، دولت ها ، افراد خیر و موسسات علمی در اختیار دانشجویان واجد شرایط قرار می گیرد. دانشجویانی که از بورس تحصیلی استفاده می کنند در واقع به جای پرداخت هزینه برای تحصیل خود ، کمک هزینه تحصیلی دریافت می کنند و هم چنین نیازی به بازپرداخت آن ندارند.

بورس تحصیلی کمک هزینه تحصیل و زندگی افراد با استعداد است. به افرادی که موفق به دریافت بورس تحصیلی می شوند ” بورسیه “ می گویند.

کشور های توسعه یافته ای که با کاهش جمعیت رو به رو هستند معمولا برای جذب نیروی انسانی اقدام به اعطای بورس تحصیلی می کنند.

بورس های تحصیلی نیز معمولا در مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) در نظر گرفته می شوند اما داوطلبان با داشتن شرایطی می توانند نسبت به اخذ آن در مقطع کارشناسی نیز اقدام کنند.

به دلیل هزینه های بالا و سرسام آوری که زندگی و تحصیل در خارج از کشور در پی دارد اکثر داوطلبان سعی دارند تا با اخذ بورس تحصیلی در خارج از کشور ادامه تحصیل دهند. اما این بورس های تحصیلی به دو دسته تقسیم می شوند ، دسته اول بورس تحصیلی ، بدون توقع انجام هیچ گونه فعالیتی از دانشجویان به آن ها پرداخت می شود. دانشجویانی هم که موفق به دریافت بورس تحصیلی دسته دوم می شوند می بایست در کنار تحصیل خود فعالیت های جانبی دیگری را نیز انجام دهند.


1

بورسیه خارج مد نظر شماست یا داخل؟


1

مدارک تحصیلی و رزومه خود را به دانشگاه مورد نظر ارسال می کنید و با مکاتبه انها به شما بورسیه می دهند 


0

با سلام

در داخل ایران در حال حاضر بنیاد ملی نخبگان شرایط بورسیه ای خوبی را ارائه می دهد اگر شامل باشید.

https://www.bmn.ir/

" target="_blank" title="https://www.bmn.ir/">https://www.bmn.ir/

">https://www.bmn.ir/">https://www.bmn.ir/


0

با سلام سایت فاندیاب و اپلای ابرود میتونه منبع مهمی باشه در کمک به شما.


0

بورسیه‌های داخل ایران معمولاً برای مقطع دکتری هستن. بعضی دانشگاه‌ها (مثل دانشگاه فرهنگیان یا بورسیه‌های سپاه، ارتش، نهادهای خاص) دانشجویان رو در ازای تعهد خدمت بورسیه می‌کنن. بنیاد ملی نخبگان هم حمایت مالی خوبی به رتبه‌های برتر و دانشجویان پژوهش‌محور می‌ده. --- بورسیه‌های خارج از کشور 1. شرایط عمومی بورسیه‌ها: معدل بالا (معمولاً بالای ۱۷ یا ۱۸) نمره زبان (مثل TOEFL یا IELTS) مقاله علمی، فعالیت پژوهشی، توصیه‌نامه از استاد انگیزه‌نامه قوی (Statement of Purpose) 2. انواع بورسیه: بورسیه کامل (Full Scholarship): شهریه + هزینه زندگی بورسیه جزئی: فقط بخشی از هزینه‌ها مثل شهریه یا خوابگاه بورسیه پژوهشی (RA) یا آموزشی (TA): حقوق در ازای کار تحقیقاتی یا تدریس 3. منابع پیدا کردن بورسیه: وب‌سایت دانشگاه‌ها سایت‌هایی مثل Scholarships.com، DAAD (برای آلمان)، Fulbright، Chevening گروه‌های تلگرامی و اینستاگرامی اپلای


0
برای ارسال پاسخ شوید.