Loading...
دانشنامه

جهان سیاست بعد از کووید 19؛ثبات یا منازعه؟

با سلام.

با جست و جو در میان اعضای سازمان، دو تن از اساتید برجسته را دیدم. استاد ارجمندم پروفسور قوام که از محضرشان بسیار بهره مند شده ام و خانم دکتر نسرین مصفا.

سوال این است که همه گیری کووید 19 در سطح جهان، چه تاثیری می تواند بر آینده روابط دول داشته باشد؟ اینکه در حال حاضر اقتصاد بسیاری از کشورها تحت تاثیر این وضعیت قرار گرفته است. مناسبات و جنگ اقتصادی پس از این وضعیت چه تاثیری بر عرصه ی روابط بین الملل خواهد گذاشت؟ 

 

روابط بین الملل

اوضاع خراب است مراعات کنید


0

دنیا باید به این بلوغ رسیده باشد که باید در کنار هم بود نه روبروی هم..کرونا این درس بزرگ را به همه داد...


1

سلام
شاید از بعد اقتصادی باید به کرونا در قالب تفکرات دکترین شوک خانم نائومی کلاین نگاه کرد


1

سلام

به مدت کوتاهی پس از اتمام بیماری به حالت عادی برمی گردد و پس از آن مجدد به روال قبل از کرونا تبدیل خواهد شد


2

سلام 

بحران ویروس کرونا به ما آموزش داد و بفکر وادار کرد که پارادایم شیفت ها باید عوض شود و اولویت ها و مسائلی که اکنون در جهان وجود دارد دیگر همان اولویت قبلی نخواهد بود و باید بازتعریفی در همه باورها ، کسب وکارها ، سیاست و اقتصاد انجام شده و...تغییرات اساسی و عمیق ایجاد شود چراکه قویترین اقتصادها، ارتش ها و سیاستمداران در قبال چند میلی نانو کرونا عملا نتوانستند کاری کنند پس از این بسیاری از سیاست های فعلی کشورهای جهان  دچار فروپاشی خواهند شد و باید اصلاحات اساسی ایجاد کنند. 

امروزه مسائل عاطفی و خانوادگی اولویت زیادی به خود گرفته است و قطعا برای خیلی از دولتمردان اینها باید به جای سیاست های خصمانه در صدر اولویت قرار بگیرد و کانون گرم خانواده مورد توجه بیشتری واقع شود. توجه به وجود انسان ها، تقویت  منابع داخلی کشورها و اقتصاد بومی و کسب و کارهای آنلاین و استفاده از تکنولوژی های جدید موجب نوآوری ، دگرگونی پزشکی، اقتصاد جهانی و روابط سیاسی بین دول مختلف نیز خواهد شد. 

 


1

سلام

بحران كرونا شرايطي را در جهان ايجاد كرد كه انسان را بيش از پيش به هم نزديكتر كرد. در طول مدت قرنطينه در كشورهاي مختلف ما شاهد همدلي هاي بوديم و هستيم از مردمي كه در برخي موارد حتي زبان يكديگر را نميفهمند اما سعي در ايجاد انگيزه مبارزه عليه بيماري و بهبود روحيه يكديگر دارند. اميد است كه اين دوران درسي باشد براي بهبود روابط انسان ها با يكديگر چه اقتصادي و چه سياسي و فرهنگي.


1

با سلام؛

 

در دنیای امروز، کشورها و مردمی که کمتر در شرایط سخت زندگی کرده اند، قطعا به این نتیجه رسیده اند که زندگی همواره بدون بحران نخواهد بود و بایستی شیوه زندگی خود را تغییر دهند.


0

بنظر بنده هیچ اتفاقی در سیاست قدرت نخواهد افتاد و طمع قدرت طلبی انسان کاهشی نخواهد داشت سیاست اجتماعی به درکنارهم بودن سوق پیدا خواهد کرد سیاست مدیریت به سمت پدافندهای غیر عامل مسیرش عوض خواهد شددر کل سیاست دنیا اتفقی روی نخواهد داد.


0

به نظرم همه چیز بستگی به انتخاب سیاستمداران و مردم شون بستگی داره.بدین معنی که ممکنه برخی از کشورها به سمت ملی گرایی رو بیارن و از روند جهانی شدن فاصله بگیرن چون می بینن که تنها خودشونن که به خودشون می تونن در مواقع بحران کمک کنن و نهاد های بین المللی در مواقع سخت به کمکشون نمیاد و در عین حال میتونه به روند جهانی شدن هم کمک کنه چون با وقوع کرونا، جهانیان فهمیدند و خواهد فهمید که بدون همبستگی و همکاری جهانی آینده روشنی برای بشریت نخواهد بود و تک تک اعمال هر فرد در هر کجای دنیا میتونه بر سرنوشت کل بشریت تاثیرگذار باشه.


0

کوید ۱۹ ساخته و پرداخته دست بشر است. سیاست بسیار پیچیده است به طور فردی هر شخص سیاست خود را اعمال میکند 


0
برای ارسال پاسخ شوید.