گفت‌وگوی علمی

رایانه کوانتومی

سلام

به نظرشما ساخت رایانه کوانتومی با فناوری ابر رسانا  که

موفق بوده و در دنیا مورد توجه قرار گرفته در ایران چطور

امکان بومی سازی شدن جهت عملی شدن و تولید دارد؟

ممنون از پاسخ شما

 

کامپیوتر

سلام

در پژوهشگاه مواد و انرژی و دانشگاه تربیت مدرس تحقیقات خوبی در زمینه ابر رساناها انجام شده و در حوزه نانومواد هم امکانات و تخصص خوبی در آنجا وجود دارد.

دکتر سیمچی در دانشگاه شریف هم کارهای خوبی در این زمینه انجام می دهند 


0

قطعا به پشتیبانی و داشتن زیر ساخت برای ساخت و اجرا نیاز دارد


0

ایرانی ها ثابت کرده اند ک در هر زمینه اگر بخواهند میتوانند انرا ب سر انجام برسانند چرا ک ن میتوان در زمینه ابر رسانه ها هم پیشرفت شایانی داشت اگر بخواهیم 


0

باسلام 

در مراکز تحقیقاتی مانند مرکز تحقیقات مخابرات ایران ،  پژوهشگاه ارتباطات و فناوری ، مرکز فناوری های کوانتومی ایران مطالعات و تحقیقات بسیار خوبی برای بومی سازی انجام یافته است ولی نیاز به حمایت های جدی و همکاری زیاد بین دانشگاه و صنعت دارد. 


0

 مرکز تحقیقات مخابرات و پژوهشگاه ارتباطات  ی سری کارها برای بومی سازی انجام دادن اما نیاز به حمایت و هماهنگی داره باید از دانشگاهیان کمک گرفته بشه تا بیشتر مورد تحقیق قرار بگیره


0

ساخت رایانه کوانتومی با فناوری ابررسانا بسیار پیچیده و نیازمند دانش، زیرساخت و سرمایه‌گذاری کلان است. اما بومی‌سازی آن در ایران به‌طور خلاصه وابسته به این عوامل است: ۱. زیرساخت علمی و فنی: ایران دانشمندان خوبی در فیزیک کوانتوم و الکترونیک دارد، اما برای بومی‌سازی نیاز به آزمایشگاه‌های پیشرفته و تجهیزات دقیق (مثل سیستم‌های سرمایش تا دمای نزدیک صفر مطلق) هست. 2. سرمایه‌گذاری و حمایت دولتی: این فناوری نیازمند سرمایه‌گذاری سنگین و مداوم است. بدون حمایت مالی قوی، امکان توسعه صنعتی آن دشوار است. 3. همکاری‌های بین‌المللی یا جایگزینی با بومی‌سازی عمیق: تحریم‌ها دسترسی به برخی تجهیزات خاص را محدود کرده‌اند، اما با تکیه بر مهندسی معکوس و توسعه فناوری داخلی (مانند ساخت کیوبیت‌های ابررسانا)، می‌توان پیشرفت‌هایی داشت. 4. توسعه نیروی انسانی متخصص: تربیت دانشجویان و پژوهشگران در زمینه فناوری کوانتوم (فیزیک، مواد، مهندسی کوانتوم، الگوریتم‌های کوانتومی) ضروری است. نتیجه: در ایران امکان‌پذیر است ولی نه سریع و آسان. در صورت برنامه‌ریزی هوشمندانه، می‌توان نسخه‌های آزمایشگاهی را ساخت و در گام‌های بعدی به تولید نزدیک شد.


0
برای ارسال پاسخ شوید.