Loading...
جهت استفاده از تخفیف 1 تا 5 درصدی فروشگاه‌های افق کوروش در سراسر کشور شماره کارت 16 رقمی بانکی خود را در کادر بالای همین صفحه درج نمایید.
با توجه به اینکه سازمان هیچ فعالیت خاصی در طول یکسال گذشته انجام نداده (و فعالیتهای انجام شده هم صرفا جنبه درامد زایی برای خود سازمان داشته) و امتیازهای جمع شده هم عملا هیچ فایده ای برای تمدید عضویت ندارد از تمدید عضویت خودداری میکنم.
اگر رأی دادن بی فایده بود، اینقدر رأی ندادن را تبلیغ نمی کردند...

ادامه پست قبل : وشاید مردم پاکستان هم مثل مردم ما به خاطر دلایل مذهبی ، فرهنگی و اقتصادی چندان پایبند رعایت پروتکهای بهداشتی نباشند. اما واقعا آمار چرا اینطوریه ؟ خب ، شاید این کشور به دلیل نبود زیرساخت های درست و یا به دلایل سیاسی آمار های درستی از ارائه آمار های واقعی خودداری میکنه کما اینکه وقتی شما سایت های مختلف مثل همین سایت : https://theprint.in/health/how-pakistan-managed-to-flatten-its-covid-curve-despite-a-low-testing-rate/480473/ رو مطالعه میکنین میشه نظریات پزشکان بیمارستان های اونجا رو خوند که از وخامت اوضاع و نبود شرایط نامناسب شکایت دارند.ببینید آقای معصومی ، با توجه به نوشته های شما اینطور بر میاد که هدف شما و یا دوستانتون در صداو سیما اینکه به هر طریقی و البته به هر قیمتی روندکل واکسیناسیون در جهان رو زیر سوال ببرین وممنوعیت ورود واکسن های انگلیسی و آمریکایی به ایران رو توجیه کنید. اصلا فر ض کنیم که به عقیده شما و دوستانتون واکسیاناسیون کارایی لازم رو نداره! ، چرا مسولین ما از کشوری مثل هندکه زمانی آمار فوتی های خیلی بالایی داشت ولی الان داره با سیر نزولی فوتی های کرونایی مواجه میشه الگو برداری نمی کنن ؟(البته میدونین که هند الان آمار واکسیاناسیون خیلی بهتری از ما داره) .من فکر کنم که به باور شما و دوستانتون: در کشور ما انگار فقط شما و دوستانتون درست فکرمیکنین ، من و امثال من باید! در تفکرات خودمون تجدید نظر بکنیم! کشور پاکستان هم با 210 میلیون نفر جمعیت آمار هاش خیلی درستن ، ایران هم فقط متعلق به شما و دوستانتونه بقیه هم یه مشت غرب زده مفلوکن که باید هدایتشون کرد! حالا اگه روزی پانصد ، ششصد نفر هم بمیرن اصلا اشکال نداره!

3 سال پیش
اگر رأی دادن بی فایده بود، اینقدر رأی ندادن را تبلیغ نمی کردند...

سلام آقای معصومی من فکر میکنم ترجمه ساده حرف تون اینکه شما همیشه درست میگین و من اشتباه میکنم پس بنابرابن باید اونطوری فکر بکنم که شما میخواین ! در مورد نظرسنجی : من گفتم که شما یا هر پژوهشگری بهتره که اول در یک سایت معتبر ، نظرسنجی علمی و استانداردی ایجاد بکنه و سپس برای داشتن یک جامعه آماری متکثر ( مثلا جوانان ) از شبکه های اجتماعی مختلف تنها به عنوان پخش اون نظر سنجی استفاده بکنه تا بتونه نظرات بازخورد های افکار مختلف رو متوجه بشه . و اما در مورد پاسخ به سوال شما : خیلی خوشحال میشم که شما هم مثل در سایت : https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL اسم 5 کشور : قطر ، ترکیه ، هند ، پاکستان و روسیه رو در کنار ایران وارد کنین . میبینین که آمار واکسیناسیون انجام شده در این کشورها از ایران و پاکستان بالاتره . در مورد آمار فوتی ها : اگه به به نمودار همین سایت نگاه بکنید می بینین که هند و قطر و پاکستان ، بر خلاف ایران ، ترکیه و روسیه آمار فوتی های کمتری دارند . اگه دوباره به آمار واکسیناسیون برگردیم ، میبینیم که در بین این سه کشور ( یعنی هند و قطر و پاکستان ) ، هند و قطر آمار واکسیانسیون خیلی خوبی دارند و به همین دلیل تونستند بیماری رو در کشورهاشون کنترل بکنند ولی چرا پاکستان با وجود نبود واکسیاناسیون قوی آمار فوتی های کمی به نسبت مبتلایاتنش داره؟ همه ما میدونیم که پاکستان به لحاظ اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی شبیه کشور ماست و اینکه سیستم درمانی پیشرفته ای هم نداره

3 سال پیش
اگر رأی دادن بی فایده بود، اینقدر رأی ندادن را تبلیغ نمی کردند...

آقای معصومی ، پیرو پست قبلی که من در اون آمار میزان مبتلایان و فوتی های کرونا رو گذاشتم ، اینبار لینکی رو اینجا براتون به اشترک میزارم که خودتون می تونین با اضافه کردن نام کشورها به نمودارها ، به راحتی و با نمودار های افقی میزان انجام واکسیناسیون در کشورهای مختلف رو باهم مقایسه بکنین https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL دیگه آمار و ارقام دروغ نمی گن مگر اینکه شما بازم انکارشون بکنین .می دونین که ملاک واکسینه شدن کامل افراد تزریق دو دوز واکسنه. در ضمن من نظرشما در مورد صحیح نبودن قرار دان نظرسنجی در شبکه های اجتماعی و عدم داشتن تنوع جامعه آماری متنوع رو اصلا نمی تونم درک بکنم. حرف من اینکه شما در یک بنگاه نظرسنجی معتبر نظرسنجی تون رو بسازین و تنها لینک پاسخگویی به سوالاتتون رو در شبکه های اجتماعی قرار بدین نه اینکه در خود شبکه های اجتماعی نظرسنجی رو انجام بدین. میدونین ، اینکه همه ما نظراتمون رو دریه محیط محدود و فقط با دوستان همفکر خودمون به اشتراک بزاریم و برای هم کف بزنیم کار خیلی راحتیه. شما هم دقیقا همین کار رو اینجا انجام می دین. اگه عنوان حرف های من اسمش قضاوته ، بله، من شما رو براساس حرف ها و تفکراتتون قضاوت کردم ! چه شما و دوستان همفکر شما حرف های من و یا این آمار ها رو بپذیرین یا نه .مطمئن باشین که شرایط ما تغییر نمیکنه و مشکل کرونا در کشور ما زودتر از بقیه جهان حل نمیشه. موفق باشین :-)

3 سال پیش
اگر رأی دادن بی فایده بود، اینقدر رأی ندادن را تبلیغ نمی کردند...

سلام آقای معومی من با و جود شناختی که از شما و نوع انتخاب واژگانتون رو پیدا کردم (مثل کشورهای به اصلاح توسعه یافته ! که تو صداوسیما زیاد به کار می برند) واینکه شما فقط اطلاعات منابعی که به تفکرات خودتون نزدیکه رو قبول دارین ، آمار کشورهای مختلف رو براتون میزارم : https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/iran/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/japan/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden https://www.worldometers.info/coronavirus/country/germany/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/brazil/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/indonesia/ همونطور که در این آمار ها میبینین به قول شما و دوستانتون شیطان بزرگ در صدر جدوله! میدونم که این آمار ها از نظرشما اصلا قابل اعتماد نیستن. بله ،حتی جناب حریرچی هم گفت که آمار کشور ما باید ضرب در 2 بشه. اما بیایم فرض بکنیم که همین آمار ها قابل اتکا هستن. به برداشت من ،متاسفانه نکته مشترک بین همه کشور ها رشد آمار مبتلایانه. ولی در عین حال موارد فوتی های روزانه به نسبت تعداد مبتلایان در بیشتر کشورها برخلاف کشور ما رو به کاهشه. به نظر من سوال اصلی که باید پرسید اینکه چگونه بیشتر کشور های مختلف تونستن آمار فوتی های روزانه شون رو کاهش بدن ؟

3 سال پیش
اگر رأی دادن بی فایده بود، اینقدر رأی ندادن را تبلیغ نمی کردند...

سلام آقای معصومی، راستش من دیگه از خوندن نظرات شما و دوستانتون خسته شدم .اگه من به گفته شما رو نظراتم پافشاری میکنم،شما هم دقیقا همین کار رو انجام میدین .وقتی شما از قرار دادن نظر سنجی تون در یک جامعه آماری بزرگتر که افراد نظریات متفاوتی با شما دارند خودداری می کنین به همین راحتی هم میتونین روی هر نوع داده دیگری به اسم جعلیات ،منابع دشمن ،ترویج تفکرات استکباری و... خط بطلان بکشین.( شما با استفاده از امکانات google docs می تونین یه نظرسنجی ایجاد بکنین و لینکش رو تو شبکه های اجتماعی مختلف بزارین تا طیف فکری ، سنی و جنسی متنوع تری از مردم به سوالاتتون پاسخ بدن، دوستان من برای پرسشنامه پایان نامه ارشدشون دقیقا همینکار رو انجام دادن ) . پس چون نگاه شما برای من مشخصه، بنابر این من ترجیح میدم که دیگه وقت با ارزشم رو صرف بحث با شما نکنم.من مطمئنم که شما و دوستانتون اصلا تمایلی به شنیدن نظرات بقیه ندارین .من نمی گم همه خوبن و ما بدیم ، این برداشت شماست.بله ،در همه جای جهان مشکلات مختلف وجود داره و ما در دنیا آدمهای کاملا خوب یا بد نداریم ولی تفاوتی که کشورهای توسعه یافته باکشور ما دارند اینکه آدم های کار بلدشون از فکر ، خلاقیت و کار گروهی برای رفع مشکلات شون استفاده می‌کنند و البته بر خلاف مسولین کشور ما ،هر کاری رو برای تامین منافع خودشون و مردمشون انجام می دن .من با اطمینان کامل می تونم بهتون بگم که اگه من حتی معتبر ترین منابع بین المللی آمارها و نمودار های کاهشی فوتی کشورهای دیگه بعد از انجام واکسیناسیون ،قرنطینه و مدیریت درست بحران رو ذکر بکنم شما به دلایلی که ذکر کردم قویا و به راحتی همه اون اطلاعات رو رد می کنین و براتون کاملا بی ارزش هستند. موفق باشین .

3 سال پیش
اگر رأی دادن بی فایده بود، اینقدر رأی ندادن را تبلیغ نمی کردند...

سلام آقای معصومی. با توجه به یادداشت های شما من تصمیم گرفتنم به عنوان حسن ختام از روی نوشته هاتون ،شخصیتتون رو توصیف بکنم چون عملا بحث باشما به هیچ نتیجه ای نمی رسه : 1 - خوندن دیدگاه های شما من رو به شدت یادمسولین کشور خودمون انداخت.کسانی که با نظرات و مقالات اساتید برتر دانشگاه های معتبر ایران و جهان مخالف هستن و براشون مطالعات دانشگاه های علمی کاربردی ، پیام نور و آزاد(بخصوص واحدهای نا آشنای این دانشگاه) به مراتب از دانشگاه های تهران وشریف با ارزشتره. اتفاقا مسولین ما هم مثل شما کمی گرا و عاشق ارائه آمار در موضوعات مختلف ( ولو موضوعات اجتماعی ) هستن و اصلا هم نظرات مخالف خودشون رو بر نمی تابن. 2- مسولینی که آموزش زبان انگلیسی در مدارس رو نوعی انحصار طلبی می دونن ولی به نظرشون اجبار بچه ها در یادگیری زبان عربی اصلا هم انحصار طلبی محصوب نمیشه! (اگه هدف مبارزه با انحصار طلبیه ،به نظرم این کار باید در مورد همه زبان های خارجی در کشورما انجام بشه) 3 - مسولینی که همیشه نگاه به شدت منفی و بدبینانه نسبت به شبکه های اجتماعی بین المللی و البته نظرات متفاوت بقیه مردم دارن و فقط از صحبت با همفکران خودشون اونم تو یه حیط محدود ( مثل همین سایت) لذت می برن .5- ودر آخر مسولینی که به جای حفظ جان مردم و مدیریت موثر شرایط کرونایی حال حاضر فقط در حال توجیه کار های خودشون هستن و ضمن انکار اثر بخشی واکسن و عدم استفاده از تجربه مدیریت بحران حتی در همون کشورهای جزیره ای ،خیلی هم به روش مدیریتی شون می بالن ، داده ها و آمار خودشون رو تایید و همیشه از همدیگه تقدیر و تشکر می کنن. من بهتون تبریک میگم چون شما آینده شغلی خیلی روشنی در پیش دارین :-).

3 سال پیش
اگر رأی دادن بی فایده بود، اینقدر رأی ندادن را تبلیغ نمی کردند...

سلام اقای معصومی بزارین خیلی کوتاه جواب سوالاتتون بدم : 1- من فکر میکنم شما تو خیلی از جواب هاتون نگاهتون خیلی کمی گراست مثلا شما در زمینه مقایسه مقالات انگلیسی با دیگر زبان ها ، به جای اینکه برای سنجش اعتبارمقالات به منابع اونها ، نام نویسندگان و دانشگاه هایی که اونها رو منتشر کردن به تعدادشون اشاره میکنین .آیا از نظرشما همه مقالات علمی پژوهشی و ISI که در کشورما چاپ شدن از درجه علمی زیادی برخوردار هستن؟ اینجا صحبت از اعتبار و کیفیت مقالاته نه کمیتشون . 2- در نظر سنجی شما اینکه تعدادی از کاربران با آموزش تک درس انگلیسی در مدارس مخالف باشن دلیلی نمیشه که در کل با اموزش این زبان هم موافق نباشن ( این رقم 80 درصد رو از کجا اوردین من نمی دونم ). اصلا فرض کنیم که حرف شما درست باشه و همه همفکران شما هم تواین نظرسنجی شرکت نکردن! سوال من اینه که آیا تمایل دارین که همین نظرسنجی رو در شبکه های اجتماعی عمومی تر و با جامعه آماری وسیع تر مثل توییتر ، فیسبوک یا اینستاگرام منتشر بکنین؟ 3- به نظرم شما در لیست کشورهایی که معرفی کردین اسم های نیوزلند ، استرالیا و کره جنوبی رو جا انداختین. (بگذریم که شما به دیگر کشورهای مطرح اروپایی و همینطور اسرائیل اشاره نکردین) خیلی از کشور های لیست شما جزایری هستن که بر اثر عواملی مثل داشتن جمعیت کم به نسبت وسعتشون ، موقعیت جغرافیایی منحصربه فردشون و البته مدیریت خوبشون تونستن اوضاع رو کنترل بکنن. تا اونجا که من میدونم کشوراسترالیا با بستن مرزهای ایالتی و بین المللی و البته حمایت مالی از شهروندانش تونسته آمار تلفاتش رو نسبتا پایین نگه داره .

3 سال پیش