گفت‌وگوی علمی

آیا دانش آموختگان ارشد و دکترای انگل شناسی دامپزشکی صلاحیت و توانایی کار در آزمایشگاه های تشخیص طبی دارند یا خیر؟

بنظر شما آیا دانش آموختگان ارشد و دکترای انگل شناسی دامپزشکی صلاحیت و توانایی کار در آزمایشگاه های تشخیص طبی را دارند یا خیر؟ آیا دانش و اطلاعات علمی و فنی و ازمایشگاهی دکترای انگل شناسی پزشکی بیشتر است یا دکترای انگل شناسی دامپزشکی؟ استدلال شما چیست؟

انگل شناسی دامپزشکی آزمایشگاه

سلام بله می توانند.


1

سلام : 

نه چون انگلهای انسان و دام همیشه با هم یکسان نیست و روش تشخیص آنها در آزمایشگاه با هم یکسان نیست . بعضی بیماریها بین انسان و دام مشترک است اما خیلی از انگلهای دیگر فقط مختص دام یا مختص انسان است و روش تشخیص آزمایشگاهی آنها نیز چنین است ، من از نظر علمی گفتم اما به لحاظ تجربی مطلب فرق میکند خیلی ها به روش تجربی یاد میگیرند که در آزمایشگاه چه کار کنند و در این مورد هم چنین است .


0

قطعا تفاوت هست بین مطالعات پزشکی و دامپزشکی


0

سلام 

بله دارند، البته بستگی به میزان مهارت و نوع کار و حساسیت موضوع داره

موفق باشید


0

به سابقه کاری و تجربشون بستگی داره.


0

سلام با کمال احترام به جامعه پزشکی

بله رشته انگل شناسی دامپزشکی چون در دوره تخصصی هم دکترای حرفه ای دامپزشکی ،پزشکی و داروسازی میتوانند شرکت بکنند 

و در رشته دامپزشکی چون هم انگلهای نشخوارکنندگان،گوشتخواران،تک سمی ها،خوک ،پرندگان و ..

به طور کامل و در تعداد واحدهای بیشتر خوانده میشود قطعا بهتر و عالی تر میتوانند کار بکنند .

ولی چون در کشور هنوز جامعه دامپزشکی زیر نظر جهاد کشاورزی است و نه مستقل است و نه بودجه مستقلی داره وفارغ التحصیلان این رشته  کاملا مظلوم واقع شده اند.

به امید روزی که جامعه دامپزشکی مستقل و یا زیر نظر علوم پزشکی قرار بگیرد و اینقدر فارغ التحصیلانش مظلوم واقع نشن


0

دانش‌آموختگان ارشد و دکترای انگل‌شناسی دامپزشکی به طور کلی صلاحیت و توانایی کار در آزمایشگاه‌های تشخیص طبی را دارند، اما باید توجه کرد که تفاوت‌های تخصصی در حوزه دامپزشکی و پزشکی ممکن است بر نوع آزمایش‌ها و مسائل مرتبط با تشخیص تاثیرگذار باشد. در واقع، دکترای انگل‌شناسی دامپزشکی بیشتر به انگل‌های حیوانی و بیماری‌های مربوط به آنها مرتبط است، در حالی که انگل‌شناسی پزشکی به مطالعه انگل‌های انسان و بیماری‌های مرتبط با آنها می‌پردازد. از نظر دانش و اطلاعات علمی و فنی، ممکن است دکترای انگل‌شناسی پزشکی در زمینه انگل‌های انسانی، بیماری‌های اپیدمیولوژیکی و تشخیص در انسان‌ها تخصص بیشتری داشته باشد، چرا که برنامه‌های آموزشی آن بیشتر به جنبه‌های انسانی و تشخیصی در پزشکی مرتبط است. در مقابل، دکترای انگل‌شناسی دامپزشکی بیشتر به تشخیص و درمان بیماری‌های انگلی در حیوانات و همچنین انتقال احتمالی این بیماری‌ها به انسان‌ها (زئونوزها) می‌پردازد. به طور کلی، توانایی کار در آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تخصص‌های فردی و نیازهای خاص آزمایشگاه بستگی دارد. اگر آزمایشگاه بیشتر به تشخیص بیماری‌های انسانی مرتبط با انگل‌ها پرداخته باشد، تحصیلات انگل‌شناسی پزشکی بیشتر کاربرد دارد، اما در آزمایشگاه‌هایی که به بیماری‌های زئونوتیک و مطالعه انگل‌های مشترک بین انسان و حیوان می‌پردازند، تحصیلات انگل‌شناسی دامپزشکی نیز می‌تواند مفید باشد.


0
برای ارسال پاسخ شوید.