گفت‌وگوی علمی

امتحانات سنجش

با سلام و احترام خدمت دوستان  دوستان در خصوص سوالات مربوط به ازمون استخدامی چرا سنجش سختگیرانه در منابع ازمون عمومی میکنن که متاسفانه خیلی سخته عمومی سوالات عمومی خیلی تخصصی هر رشته هست به نطر شما موافق این حرکت هستین 

#ربات

عموما هر امتحانی سخت است ولی امتحانی که نتایج آن از پیش تعیین شده باشد حالا چه فرقی می کند که سخت باشه یا آسان؟

0

باسلام

بله موافقم اما متاسفانه اکثر استخدام هایی که صورت میگیره از طریق آزمون های استخدامی نمیباشد...

0

پک آزمون در بسیاری از سایتها با قیمت مناسب موجود است.سئوالات مشابه هستند

0

به نظر من در کنار سخت بودن باید شایسته گزینی هم چاشنی کار باشه

0

امتحانات سخت میگیرند که بگند داریم بهترین ها رو انتخاب می کنیم ولی...

0

چون میخان یه تعداد کمی قبول کنن .

بازی در میارن

0

به نظر بنده همه حرفاتو صحیح در بعضی منابع سخت هست البته به اطلاعات ما بر نمگرده ها

از منبع حرف میزنم بعضیا سخت بعضیا اسون

اما بابت پول ازمون بیشتر ازمون های متوالی میزران خودم شاهد این قضیه بودم

مدیران کلی نامه میزنن که منابع انسانی کم داریم ازمون میزارن که دوست اشنا خود را ببرن

و بعد برای این که عادی جلوه بده از افراد غیر بند پ هم استفاده میکنن اونم با هزاران فیلتر

بعد استخدام میکنن البته همه جا اینطور نیست ولی چندین جایی که سراغ دارم به این صورته ..

موافق این حرکت نیستیم منابع عمومی باید مشخص  باشه که نیست متاسففانه باید یه کتابی برای هر کدوم بزارن استفاده کنن همه اقشار جامعه

0

سلام

بله متاسفانه بی عدالتی صورت میگیرد در نحوه سوالات که منصفانه نیست

0

1. هدف سازمان سنجش فیلتر اولیه بر اساس مهارتهای پایه است. سازمان سنجش از آزمون عمومی به عنوان فیلتر اولیه استفاده می‌کند .استفاده می کند. چرا؟ چون تقاضا زیاد است. تعداد قابلیت های استفاده محدود است. باید با دقت، هوش، تسلط و دانش بالاتر جدا شوند. 2. سوالات عمومی در ظاهر ساده ولی در عمل تخصصی طرح می‌شوند به عنوان مثال در درس، صرفاً حفظ شعر و تاریخ ادبیات کافی نیست، بلکه تسلط به دستور زبان ادبیات و مفاهیم نیاز است. در معارف اسلامی، برخی از سوالات مفهومی و تحلیلی از آیات و احکام می‌آید. در هوش و ریاضی، سوالات بر سرعت عمل و قدرت تحلیل ذهنی است. زبان انگلیسی هم زمان سطحی نزدیک به کنکور سراسری دارد. 3. دلیل سخت بودن منابع عمومی: افزایش رقابت و گزینش بهتر استانداردسازی سطح آزمون در سراسر کشور جلوگیری از شانس و بخت و اقبال در پذیرش انتخاب افراد آماده، با انگیزه و پرتلاش آیا این کار منصفانه است؟ هم بله و هم خیر! بله: چون دستگاه‌های اجرایی و ادارات به دنبال باهوش، مسئولیت‌پذیر، دارای حل مسائل هستند. خیر: از آنجا که در مورد شغلی، بسیاری از این موارد کاربرد مستقیم ندارند و انتظار می‌رود آزمون به جای سخت بودن بی‌دلیل، کاربردی باشد. راه حل چیست؟ باید مثل مسابقه در کنکور، به آزمون استخدامی هم نگاه حرفه ای داشت: منابع اصولی بخوانید. تست های پرتکرار تمرین کنید. درس‌هایی مثل معارف و ادبیات را حفظی نخوانید؛ مفهومی کار کنید. تکنیک تست زن بلد باشید. منابع بروز داشته باشید (سوالات سالهای اخیر خیلی مهم است).

0
برای ارسال پاسخ شوید.