اختلالات یادگیری
از نظر شما اختلالات یادگیری چی هست ؟ شما اختلالات یادگیری رو چه چیز هایی میدونید ؟ با دانش آموزی با اختلال یادگیری مثل حواس پرتی و عدم تمرکز یا به درس گوش ندادن یا زیاد سوال پرسیدن یا بلند شدن از جا و...چیز های دیگر که جز اختلال یادگیری محسوب میشه چه باید کرد ؟ و چه نتیجه ای دارد این رفتار ؟
سوال پرسیدندر وهله اول مدارا باید کرد سپس عادت غلط را با تشویق و ایجاد انگیزش به مروز تبدیل به عادت مثبت کرد. بهترین شیوه انگیزنده مطابق تحقیقات پژوهشگران؛ ایجاد حس احترام و ارزشمندی شخصیتی برای فرد است
2
سلام و عرض ادب
وقت بخیر
دوست عزیز، باید ببینیم که شما تعریف دقیق اختلالات یادگیری را نیاز دارید و یا نظرسنجی کرده اید تا دیدگاه دیگران را ارزیابی کنید؟
در تعریف تخصصی اختلالات یادگیری باید گفت که این دانش آموزان در درجه ی اول در طیف هوشی نرمال قرار دارند، در عین حال ممکنست به علل متعدد، در یک یا چند ماده ی درسی و یا مهارت تحصیلی مانند خواندن، نوشتن و ریاضیات دچار مشکلاتی در یادگیری باشند. از سویی این افراد دچار مشکلاتی در مهارتهای تفکر، حل مسئله، توجه، تمرکز و به طور کلی مهارت های شناختی و فراشناختی هستند.
پس با این تعریف متوجه میشویم که:
۱. اگر کودکی مشکلات هوشی داست، به هیچ عنوان فرد با اختلال یادگیری محسوب نمی شود. (گرچه بسیار شایع است که افراد با مشکلات هوشی، مشکلات یادگیری داشته باشند، اما به هرحال جزو اختلالات یادگیری محسوب نمی شوند).
۲. افرادی با اختلالات یادگیری ممکن است در حیطه های شناختی و فراشناختی دچار نقص هایی باشند و لذا با تمرین و پرورش این مهارت ها، می توان به بهبود اوضاع یادگیری این کودکان کمک کرد.
۳. معمولا نزد اکثر معلمان و خانواده ها مشکلات رفتاری به اشتباه با برچسب اختلالات یادگیری شناخته می شوند. لذا ضرورت آگاه سازی افراد وابسته و در ارتباط با کودک بسیار مهم است.
۴. برای بهبود و اصلاح این مشکلات لازمست که در درجه ی اول مشکل دانش آموز به طور دقیق شناسایی و ارزیابی شود و در گام بعد در عین اینکه نیاز به درک و همدلی با دانش آموز داریم، به آموزش و آگاه سازی معلمان و والدین و همسالان کودک، نیاز فوری داریم.
3
۵. در نهایت اینکه یک معلم نیاز دارد که با آموزش و مطالعه، این افراد را شناخته و بتواند تشخیص دهد که آیا مشکل، واقعا اختلال یادگیری هست و یا خیر؟ و بعد از تشخیص حتما با کمک متخصصین این امر، به توانبخشی و حل مشکلات کودک بپردازد، زیرا برطرف کردن مشکلات این دست کودکان، امری تخصصی است و نیاز به کمک متخصصین دارد.
موفق و پیروز باشید.
4
باسلام و احترام
اختلال در یادگیری عوامل متعددی مثل استرس ، عدم تمرکز و ... دارد
در بسیاری از موارد با ایجاد علاقه کردن برای یادگیری دروس میتوان جلوی احتلالات یادگیری را گرفت اما در موارد دیگری همچون استرس و... چون ممکن است این اختلال ریشه در خانواده یا عوامل محیزی داشته باشد باید مشکل را ریشه یابی و به طور خاص و متناسب با آن موضوع حل مسئه کرد.
متشکرم
2
با ایجاد علاقه کردن برای یادگیری دروس میتوان جلوی احتلالات یادگیری را گرفت اما در موارد دیگری همچون استرس و... چون ممکن است این اختلال ریشه در خانواده یا عوامل محیزی داشته باشد باید مشکل را ریشه یابی و به طور خاص و متناسب با آن موضوع حل مسئه کرد.
2
با سلام
در درجه اول شناخت کامل از دانش آموزانی که به عدم تمرکز مبتلا هستند تا اختلال در یادگیری که ناشی از عوامل فیزیولوژی و عوارض ناشی از هوش می باشد انجام داد تا بتوان زمینه ایجاد چنین عوارضی شناسائی و سپس درمان شوند چون عدم تمرکز و اختلال در یادگیری متفاوت بوده و ریشه های مختلفی دارند لذا این شناخت در درمان خیلی موثر می باشد تا با شناخت دقیق از انتخاب راه های درمان صحیح بهره برد.
1
عوامل زیادی موثر هستن. محیطی که کودک بیشتر وقت خودش رو در اون میگذرونه تاثیر زیادی روی یادگیری اون میتونه داشته باشه. نحوه رفتار والدین با همدیگر و نحوه برخورد آن ها با فرزند در موقعیت های مختلف میتونه نقش خیلی مهمه داشته باشه.
1
هیچ کدوم اختلال یادگیری به شمار نمیرود، آنچه مهم است یادگیری در فواصل زمانی است و از آن مهمتری یادگیری سه حلقه است
1
سلام
برای یادگیری صحیح باید طوری تدریس شود که دانش آموز تشویق شود و حس کنجکاوی را در ان بیدار کرد ،به طوری که از انجام دادن آن لذت ببرد.
1
کم خوابی
استفاده زیاد از فضای مجازی و اینترنت
عدم پاسخوگیی به تفریحات ونیازهای اساسی و اولیه و انسانی
1
اختلالات یادگیری (اختلالات یادگیری یا اختلالات یادگیری) به گروهی از مشکلات عصبی-رشدی میگویند که فرد علیرغم داشتن هوش طبیعی یا حتی بالاتر از حد متوسط، در و استفاده از مهارتهای پایهای مانند خواندن، نوشتن، ریاضیات یا بیان و درک زبان با مشکل مواجه است. تعریف ساده و کاربردی: بیماری یعنی مغز فرد اطلاعات را به شکل متفاوتی پردازش میکند. این تفاوت در پردازش باعث می شود که برای او سخت تر از دیگران باشد، نه اینکه فرد تنبل باشد یا کمهوش. انواع اختلالات: ۱. نارساخوانی (نارساخوانی) مشکل در خواندن، درک مطلب، تشخیص کلمات و ارتباط صدا با حروف. ۲. نارسانویسی (Dysgraphia) مشکل در نوشتن، نگارش، هجی کلمات و حرکت هماهنگی هنگام نوشتن. ۳. نارساحسابی (نارسا حسابی) انجام عملیات ریاضی و حل مسائل عددی. ۴. اختلال پردازش شنوایی (Audiory Processing Disorder) مشکل در و پردازش صداها و دستورات تفسیر شنیداری. ۵. اختلال پردازش دیداری (Visual Processing Disorder) در اطلاعات دیداری مانند شکلها، نمادها، موقعیت و موقعیت تفسیر فضایی. ویژگی های اصلی اختلالات: مشکل در مهارت های پایه (خواندن، نوشتن، ریاضی) عملکرد ضعیف تحصیلی نسبت به سن و هوش فرد اعتماد به نفس پایین سریع در انجام تکالیف فرار از درس و مدرسه مشکلات توجه و توجه (گاهی همراه با ADHD) نکته مهم: مشکلات قابل درمان، اما قابل مدیریت و کنترلاند. با آموزش تخصصی، توانبخشی، کار درمانی، گفتار درمانی، نوروفیدبک و روشهای روانشناسی میتوان عملکرد فرد را بهبود داد. جمع بندی ساده: بیماری یعنی مغز کودک یا فرد بزرگسال در مسیر، پردازش و تولید اطلاعات با مواجهه، اما با برنامه ریزی درست و مناسب، می تواند پیشرفت کند و موفق شود.
0
1.برای ارتباط با سایر کاربران حتما باید عضو ویژه سازمان باشید.
2.برای استفاده مناسب در طول روز نباید تعداد درخواستهای زیادی ارسال کنید.
3.قوانین را رعایت کنید و به دوستان خود احترام بگذارید.
4. حداقل 3 حرف و حداکثر 300 حرف برای پستها و نظرات بنویسید.
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
ارتقا به حساب عضویت ویژه
دسترسی به امکانات ویژه
با ارتقا به حساب پریمیوم، از امکانات و مزایای بیشتری بهرهمند شوید:
- دسترسی نامحدود به تمام بخشها
- امکان مشاهدهدورههای اعضای ویژه
- پشتیبانی اولویتدار
- امکانات اختصاصی برای کاربران ویژه