Loading...

زمانی که پنیر از شیر خام تهیه میشود تمام میکروارگانیسم های آن به جز گونه های اسپور زا و انتروکوکوس ها از بین میروند. آلودگی پنیر به بیماری زا ها یا از راه شیر خام یا اگر شیر پاستوریزه باشد آلودگی بعد از فرآیند پاستوریزه کردن شیر ایجاد میشود پنیر ها بر حسب میزان رطوبت موجود در آنها به انواع پنیر های سخت بسیار سخت و نیمه سخت و نرم تقسیم بندی میشوند پنیر های نرم رطوبت بیشتری دارند مانند پنیر کاممبر و بریر و پنیر سخت آنهایی هستند که رطوبت کمی دارند مانند چدار و امانتال 1 ماه پیش

برای ارسال پاسخ شوید.
رشته ها و جمعیت گروه کشاورزی و منابع طبیعی
Loading...