Loading...

  ورودی ۹۷ مقطع کارشناسی رشته مهندسی صنایع دانشگاه بوعلی سینا همدان هستم. در طول سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ دبیر انجمن علمی مهندسی صنایع بودم.

جو دانشکده

  گروه صنایع در دانشگاه بوعلی سینا نسبت به سایر رشته ها ، گروه جوانی با ۶ عضور هیئت علمی به حساب می آید اما بنیانگزار بزرگی چون پروفسور پرویز فتاحی دارد. دکتر حمیدرضا دزفولیان در حال حاضر مدیر گروه این رشته می باشد. نشریه علمی پٰژوهشی «پژوهش های مهندسی صنایع در سیستم های تولید» از سال ۱۳۹۲ فعالیت خود را به صاحب امتیازی دانشگاه بوعلی سینا آغاز کرده است که دارای ضریب تاثیر 0.351 (Q1) در ISC می باشد.

محل برگزاری کلاس‌ها و کیفیت امکانات دانشکده

  دانشکده مهندسی دانشگاه بوعلی سینا ۵ دپارتمان دارند که دپارتمان مهندسی صنایع یکی از آنهاست. آزمایشگاه تخصصی، اتاق های سمینار، کلاس نقشه کشی و... از مواردیست که به گروه صنایع اختصاص دارد. کتابخانه، سالن های مطالعه، سایت کامپیوتر (کارشناسی و ارشد مجزا) و... نیز از مواردیست که به صورت مشترک در دانشکده مهندسی وجود دارد.

ارتباط دانشجویان با هم و با استادان

  اساتید محترم گروه ارتباط مناسبی با دانشجویان دارند و فعالیت های مکملی در کنار تدریس در طول ترم دارند. (بالاخص در زمان برگزاری حضوری کلاس ها). فعالیت هایی از قبیل سلسله جلسات پیرامون موضوع کارآفرینی، طرح های مسئله محور شهید احمدی روشن و شهید بابایی بنیاد ملی نخبگان از مواردیست که به چشم می آید. همچنین برای دانشجویان کارشناسی علاقمند به نگارش مقاله، همراهی خیلی خوب اساتید وجود دارد.

فعالیت های دانشجویی و تشکل‌ها

  انجمن علمی این رشته نیز از انجمن های علمی فعال و برتر در سطح دانشگاه و دانشکده می باشد که دستاوردهای بزرگی در سال های اخیر داشته است که به صورت موردی به آنها اشاره خواهم کرد:

  • انجمن برتر دانشکده در سال گذشته (و به طور مقطع، کسب این عنوان در سال های گذشته)
  • انجمن خلاق دانشگاه در برگزاری برنامه های متنوع
  • پایگزاری و اجرای بازدید ملی مهندسی صنایع تحت عنوان «صنایع از نگاه صنایعی ها»
  • میزبانی نوزهمین همایش ملی مهندسی صنایع

  همچنین در این دانشکده تشکل های بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی، انجمن اسلامی معتدل، جامعه اسلامی فعالیت دارند.

درباره استادان

  در گروه مهندسی صنایع ۶ عضو هیئت علمی حضور دارد که دستاوردها و فعالیت های افتخارآفرینی داشته اند. به صورت موردی میتوان به دکتر جواد بهنامیان اشاره کرد که طبق اطلاعیه های بین المللی ایشان جزء ۲ درصد دانشمند برتر سال ۲۰۲۱ شناخته شده اند.

  به طو کلی اساتید غالب فعالیت خود را بر روی محوریت مسائل تئوریک جلو میبرند و به انجام پروژه های مختلف عملی در صنایع مختلف کمتر پرداخته اند.

توصیه برای انتخاب رشته

  من نمیتونم پیشنهاد عمومی را بیان کنم اما به شخصه برای بنده تحصیل در این رشته ی این دانشگاه بسیار مفید بود و تجربیات خیلی ارزشمندی بدست آوردم که حتی اگر در دانشگاه های تهران بودم، حداقل در این زمینه ها تجربیاتی کسب نمیکردم. در هر مسیر سختی های مختلفی بتناسب آن مسیر وجود داره قطعا اما با صبر به شیرینی پایان راه میرسیم.


0