Loading...
کارشناسی ارشد دانشگاه علوم قضایی
آخرین‌ورود 2 ماه قبل
امتیاز 92

بسمه تعالی

باسلام و احترام

• بنده ورودی مهرماه سال ۱۳۹۷ دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری دادگستری هستم.

• خوابگاه‌های علوم قضایی از نظر امکانات در سطح متوسط قرار دارند؛ چراکه استیجاری‌ و قدیمی‌اند. خوابگاه‌ها در اطراف و نزدیک دانشگاه به صورت پراکنده هستند.

• دانشگاه علوم قضایی در خیابان انقلاب و نزدیک دانشگاه تهران است و دست‌رسی به شهر و امکانات و کتاب‌فروشی‌ها بسیار آسان و محل برگزاری کلاس‌ها در دانشکده‌های دانشگاه، واقع در خیابان خارک، می‌باشد.

• ارتباط دانش‌جویان دانشگاه علوم قضایی با مردم و مسئولین دانشگاه مبتنی بر رعایت حقوق، با حفظ احترام و اخلاق‌مدارانه می‌باشد؛ چراکه دانش‌جویان این دانشگاه گزینش‌شده‌اند.

• دانشگاه از نظر علمی دارای امکانات نسبتاً خوبی است. کتابخانه واقع در دانشکده حقوق قضایی دارای کتاب‌های متنوع حقوقی و قضایی است و دست‌رسی دانش‌جویان به کتاب‌ها به‌صورت امانت آسان است. دانشگاه داری سالن مطالعه عمومی و سالن‌های مطالعه اختصاصی هر خوابگاه می‌باشد که از امکانات سرمایشی و گرمایشی و... برخوردار می‌باشند.

• دانشگاه از نظر امکانات رفاهی و تفریحی در سطح پایینی است که امیدوارم طی سال‌های آینده، ساختمان جدید تأسیس و این مشکلات رفع بشود. البته دانش‌جویان بورسیه دارای کارت رفاهی می‌باشند و از امکانات تفریحی و رفاهی قوه قضائیه می‌توانند استفاده کنند.

• نهادها و تشکل‌های دانشگاه عبارتند از:

۱. بسیج

۲. کانون مهدویت

۳. انجمن‌ علمی

۴. شورای صنفی

دانش‌جویان به صورت جدی در بخش‌های مذکور فعالیت می‌کنند.

• مهم‌ترین توصیه‌ای که به دانش‌آموزان عزیز دارم این است که صرفاً براساس علاقه و توانایی مبتنی‌بر تحقیق میدانی این دانشگاه را انتخاب کنند؛ چه بسیار دانش‌جویانی که نادانسته این مسیر را انتخاب کردند و به‌خاطر فرضیات اولیه اشتباه خودشان، پشیمان شدند.

درود و عرض ادب دوستان، بنده دانشجوي دكتري تخصصي كارآفريني دانشگاه تهران هستم و در زمينه كارآفريني و ايجاد كسب وكار در خدمت شما هستم.

عقل در حقوق منبع است یا ابزار ؟

 نیاز به پاسخگویی سریع به یک پرسش حقوقی - شرعی:

احتراما در یک پرونده قضایی، با توجه به این که این جانب نیز به دادگاه محترم کمک و مشورت می دهم ،  متاسفانه یک شخص مونث اقدام به برقراری رابطه با عقد شرعی، البته پیش از گذشتن ۴۵ روز (عده) کرده و مشکل شده است. این جانب در متون علوم انسانی، سخنی از امام محمدباقر علیه السلام دیدم که می گویند:احادیثی که بر نفی عدّه از زنانی که همسان¬های آنان آبستن نمی‌شوند دلالت بر عدم عده زنان فاقد رحم دارد، مانند روایت محمد بن مسلم از امام باقر (ع) که فرمود: «التّی لا تحبل مثلها لاعدّة علیها» (حرعاملی، 1409ق: ج15، ص409). زنی که همسان وی باردار نمی¬شود، عدّه¬ ندارد. موضوع حکم عدم عدّه در این حدیث، زنی است که همسان وی باردار نمی شود.

سوال از حضور عزیزان حقوقی و نیز اعضای محترمی که در زمینه احکام و شرعی تخصص دارند این هست که : با توجه به این که متهمه، در پرونده مزبور، رحم ندارد ، چگونه می توان در دفاع از وی ، به حدیث فوق یا مستندات حقوقی و قوانین مشابه در سایر کشورها و دیگر موارد استفاده کرد. 

از نظرات و راهنمایی های شما به عنوان مشاور در پرونده ، استفاده می کنم.

بااحترام

 

 

سلام بنده اشتباها جهت دريافت كارت بين المللي در سامانه اساتيد هيئت علمي ثبت نام كردم در حاليكه دانشجو هستم. سامانه اجازه ثبت نام در قسمت دانشجويي نميده .فعلن هيچ پولي يرداخت نكردم.هيچ يك از تلفن هاي اعلام شده در سايت پاسخگو نيستن . ميشه راهنماييم كنين.