سلام و عرض ادب. آیا با شبکه جهانی دانشگاهیان World-Academies.Com آشنایی دارید؟
با توجه باینکه بنده دکترای تخصصی انگل شناسی دارم و عضو شبکه جهانی دانشگاهیان WAC هستم. خوشبختانه در این شبکه جهانی بنده مدیر گروه و مدرس و موسس دو دپارتمان یا گروه علمی باسامی "Medical and Veterinary Parasitology" و "NeuroParasitology" می باشم. لذا اگر علاقمند به عضویت در این گروه های علمی هستین لطفا پیام بگذارید تا جهت ثبت نام و همکاری علمی اطلاعات بییشتری در اختیارتان قرار دهم. با تشکر
سلام و عرض ادب. در صورتی که دوستان عزیز در مورد مقاله نویسی، پروپوزال و پایان نامه نویسی نیاز به کمک و آموزش پیشرفته داشته باشند بنده با افتخار در خدمت هستم. جهت هماهنگی لطفا به شماره 09034882107 در واتساپ پیام بفرستید. بنده دکتر محمدتقی احدی، عضو هیات علمی دانشگاه، دکترای تخصصی انگل شناسی پزشکی، با سابقه بیش از 20 سال آموزش تدریس و پژوهش و برگزاری کارگاه های روش تحقیق و مقاله نویسی، پروپوزال نویسی و پایان نامه نویسی در سطح کشور به صورت آنلاین و حضوری در خدمت شما عزیزان هستم. موفق و سربلند باشید. 14 اسفند 1403
کاربر گرامی سامانه دانشگاهیان
در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد
شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.