آزمون های روانشناختی
با سلام خدمت همکاران گرانقدر در حال تالیف کتاب در خصوص آزمون های روانشناختی هستم و در مراحل انتهایی نگارش می باشم از دوستان گرامی اگر تجربه ای در این زمینه دارید سپاسگزار می شوم که تجربیات خود را از مراحل ابتدایی تا چاپ و انتشارات در هر زمینه ای با بنده به اشتراک بگذارید.
روانشناسی برگزاری سمینار, همایش و دوره های تخصصی روانشناسی چاپ کتابسلام باآرزوی موفقیت برای شما برای چاپ کتابتان این حقیریک انتشارات به جنابعالی معرفی می کنم چون خودمن تاکنون شش کتاب ازاین انتشارات به چاپ رسانده ام وکارش عالی است وازمردان مومن ومتعهدمی باشد. انتشارات گنجورتهران مدیرمسئول آقای حسین وش شماره ثبت(15108)بامجوزرسمی وزارت فرهنگ وارشاداسلامی/آدرس سایت (www.ganjoorpub)نشانی پستی:تهران:میدان انقلاب-ابتدای کارگرجنوبی-کوچه شهدای ژاندارمری-پلاک127/ تلفن تماس(66491056-021)و(09120617283)و(09183775334)و(09354752333) البته این حقیربه جنابعالی توصیه می کنم که ابتدابایدفرم قراردادراتکمیل بفرمائیدوبرای تکمیل فرم قراردادبه دوطریق می توانیداقدام کنید1)به صورت الکترونیکی و 2)به صورت حضوری دردفترانتشارات که چنانکه به صورت حضوری فرم قراردادراتکمیل بفرمائیدبهتراست.بیش ازپیش برایتان آرزوی موفقیت وپیشرفت روزافزون می کنم.
1
برای تالیف و چاپ کتاب در حوزه آزمونهای روانشناختی، مراحل کلیدی به صورت مفید و مختصر به این شکل هست: ۱. تحقیق و منابع: استفاده از منابع علمی معتبر (DSM-5، APA، مقالات ISI). بررسی استانداردهای بینالمللی آزمونها (اعتبار، پایایی، نرمالسازی). ۲. ساختار کتاب: دستهبندی آزمونها (شخصیت، هوش، افسردگی، اضطراب و...). ذکر هدف، نحوه اجرا، تفسیر و محدودیتها برای هر آزمون. ۳. اخذ مجوزها (در صورت نیاز): برخی آزمونها دارای حق کپیرایت هستند؛ بررسی مالکیت معنوی مهم است. ۴. ویرایش علمی و زبانی: ویرایش محتوا توسط متخصص روانشناسی و یک ویراستار حرفهای. ۵. انتخاب ناشر: انتخاب ناشر تخصصی در حوزه روانشناسی مثل سمت، ارجمند یا آوای نور. عقد قرارداد (درصد، تیراژ، مدت چاپ). ۶. اخذ مجوزهای قانونی: شابک از خانه کتاب فیپا از کتابخانه ملی مجوز ارشاد ۷. چاپ و توزیع: چاپ دیجیتال یا افست (بسته به تیراژ). پخش از طریق کتابفروشیها، نمایشگاهها و سایتها (مثل Fidibo، طاقچه).
0
1.برای ارتباط با سایر کاربران حتما باید عضو ویژه سازمان باشید.
2.برای استفاده مناسب در طول روز نباید تعداد درخواستهای زیادی ارسال کنید.
3.قوانین را رعایت کنید و به دوستان خود احترام بگذارید.
4. حداقل 3 حرف و حداکثر 300 حرف برای پستها و نظرات بنویسید.
راهنمای پشتیبانی
×در صورت فعالیت در شبکه اجتماعی سازمان، پروفایل و مطالبتان برای سایر کاربران نمایش داده خواهد شد.
همچنین در روز تولدتان از طرف بقیه کاربران پیام تبریک و امتیاز هدیه دریافت خواهید کرد.
مشاهده قوانین
فعالسازی حساب کاربری
جهت فعالیت در شبکه اجتماعی، لازم است اطلاعات حساب کاربری شما تأیید شده باشد
پس از تکمیل اطلاعات، ظرف ۲۴ ساعت حساب شما فعال خواهد شد.
عضویت ویژه
دسترسی نامحدود به کلیه خدمات سامانه به مدت ۱ سال
امکانات ویژه شامل: