Loading...
پرسش‌های علمی خود را با سایر اعضا مطرح کنید. طرح پرسش علمی

تعداد 5 عضو سازمان تاریخ علم - نجوم در جهان اسلام خوانده اند.
آنها می توانند در پیدا کردن پاسخ سوالات به شما کمک کنند.

سوالات رشته تاریخ علم - نجوم در جهان اسلام.

قوانین ایجاد سوال در دانشنامه سازمان بین المللی دانشگاهیان

با سلام

این تاپیک در مورد نحوه ی سوال و پاسخ در دانشنامه ایجاد شده است.

لطفا از نوشتن مطالب خارج از بحث خودداری کنید.

هنگام ایجاد سوال رعایت این نکات می تواند به پیدا کردن جواب مناسب بیشتر کمک کند.

1.تیتر سوال را صحیح انتخاب کنید.

2.متن سوال واضح نوشته شود. به صورت شفاف همه ی مواردی که برای پاسخ به سوال لازم است را شرح دهید.

3. برای ایجاد سوال بهتر است حداقل 10 دقیقه وقت بگذارید و روی نوشته خود کمی فکر کنید. در صورت نیاز قبل از ارسال نوشته چندین بار آن را بخوانید و اشتباهات نگارشی و یا کم و کاستی های آن را برطرف کنید.

4.بعد از اینکه سوال ایجاد شد مدیران می توانند تا 3 روز سوال شما را ویرایش کنند. بعد از 3 روز، امکان ویرایش سوال وجود ندارد.

5. هنگامی که سوال یکی از کاربران را می خوانید و نیاز دارید که بیشتر در مورد سوال بدانید و یا نیاز هست که مجهولات و معلومات سوال شفاف تر نوشته شود از قسمت [ ارسال سوال و تذکر  ] از کاربر بخواهید سوال دقیق تری بنویسد.

6.اگر نوشته کاربر اشتباهات نگارشی دارد از طریق فرم [ارسال سوال و تذکر] اعلام کنید.

7.اگر قصد تشکر از ایجاد کننده سوال را دارید  می توانید آن را لایک کنید.

8.اگر سوالی تکراری بود از طریق فرم [ارسال سوال و تذکر]  اعلام کنید.

9.از آنجا که دانشنامه رایگان است و کیفیت برای همه ی ما اهمیت فراوانی دارد به ازای ایجاد هر سوال 1 امتیاز از کاربران گرفته خواهد شد ، اما نگران نباشید به ازای دریافت پاسخ 0.25 امتیاز دریافت خواهید کرد. پس اگر سوال شما خوب پرسیده شود میتواند در دراز مدت امتیاز از درست رفته را جبران کند.

10.قانون اصلی سوال و پاسخ در دانشنامه رعایت احترام متقابل و پرهیز از هرگونه بحث و جدل و  عدم استفاده از هرگونه کلمات نامناسب می باشد. با افراد خاطی به شدت برخورد می شود.

11.در صورتی که پاسخ سوال خود را گرفتید می توانید پاسخ را به عنوان بهترین پاسخ انتخاب کنید.

12.اگر پاسخی به عنوان بهترین پاسخ انتخاب شود 1 امتیاز خواهد گرفت.

13.برای تشکر از پاسخ دهنده تنها کافی است آن پاسخ را لایک کنید و  نیازی به نوشتن عبارات متشکرم ، ممنون ، مرسی و ... نیست.

14.در انتخاب رشته ها ی مربوط به سوال دقت کنید. هرچقدر رشته های مرتبطی انتخاب کنید تعداد افراد بیشتری سوال شما را می بینند و شانس پیدا کردن جواب سوال شما بیشتر خواهد بود.

15. اعتبار علمی  به منظور ایجاد رقابتی سالم برای کاربران قرار داده شده است. اعتبار علمی با امتیاز متفاوت است. اعتبار علمی در ازای فعالبت علمی و موثر در دانشنامه خواهد بود. افرادی که اعتبار علمی  بالاتری داشته باشند از مقبولیت بیشتری برخوردار خواهند بود. در آینده از توان و دانش این عزیزان در سازمان بیشتر استفاده خواهد شد.

16.منظور از مهارت ها در ایجاد سوال همان برچسب می باشد. انتخاب صحیح این مورد هم می تواند به بهتر و بیشتر دیده شدن سوال کمک کند.

17.مهارت به این منظور در نظر گرفته شده است، که برای پیدا کردن سوال مورد  نظر چه مهارت های لازم است و یا اگر کاربران با چه مهارت ها و یا عبارت هایی آشنا باشند بهتر می توانند به سوال شما پاسخ دهند.

قوانین دانشنامه سازمان بین المللی دانشگاهیان اعتبار علمی

آفرینش و حیات بشری قبل از آدم و حوا

سلام دوستان عزیز

از نظر قرآن انسان با خلقت آدم و حوا به وجود آمد ، در واقع آنها اشرف مخلوقات بودند و مخلوقات قبلی ارزش آدم و حوا را نداشتند ،علامه طباطبایی میگه بشر اولیه 7000 سال قبل از میلاد از گل به وجود آمد و شروع به اهلی کردن حیوان و گیاه کرد اگه آدم وحوا از گل آفریده شدند ، مردم قبلی چجوری آفریده شدند ؟

اگه این درسته ، پس شواهد باستان شناسی که نشون میده انسانهای ماقبل تاریخ قبل از این هفت هزار سال که تکنیک ساخت ابزارسنگی  را میدانستند و حتی با وجود زندگی غارنشینی از هنر، فرهنگ خاص و مهارت پزشکی برخوردار بودند،  پس این انسانها چی هستند ؟ چون اگه عقل و درک نداشتند نمیتونستند این کارهارو بکنند.

این درسته که برای بقا لازم بود توانایی هایی داشته باشند و این عقل با آفرینش انسان بدست آمد . میمون الان نسبت به حیوانات دیگه باهوشتره ولی سؤال من در مورد انسانه قبل از آفرینش در هفت هزار سال پیش، و اینکه چرا خدا تو قرآن زمان آفرینشو با آدم و حوا سنجیده ؟

خلقت بشر آدم و حوا آفرینش انسان

** مهم *** لغو إلزامِ نویسنده مسئول‌ بودن أساتید راهنما ***

حکم دیوان عدالت اداری مبنی بر لغو الزام نویسنده مسئول‌ بودن اساتید راهنما

استادان دیگر نمی‌توانند دانشجویان دوره دکتری را مجبور کنند که نامشان را در مقاله‌های خود بیاورند.

براساس شیوه‌نامه دوره دکتری دانشگاه‌ها، دانشجویان این دوره باید از رساله خود یک یا دو مقاله استخراج و قبل از جلسه دفاع آن را چاپ کنند. دانشجویان باید برای چاپ مقاله به نشریات نویسنده‌ مسئول معرفی کنند، برخی از دانشگاه‌ها دانشجویان دوره دکتری را ملزم کرده‌اند که دانشجویان باید استاد راهنما را به عنوان نویسنده‌مسئول معرفی کنند.

این قید دانشگاه‌ها دانشجویان را با مشکلاتی مواجه کرد، دانشجویان درگیر این مسئله اعلام کردند: استادان راهنما مقاله نمی‌نویسند بلکه فقط نظارت می‌کنند،‌ ولی دانشجویان مجبورند در مقاله خود نام استاد را به عنوان نویسنده‌ مسئول درج کنند و نام دانشجویی که همه کارها را انجام داده به عنوان نفر دوم نوشته می‌شود.

این ایراد دانشجویان به شیوه‌نامه دوره دکتری سبب شد تا برخی سراغ دیوان عدالت اداری بروند و در این زمینه شکایتی را مطرح کنند. در متن شکایت دانشجویان به شیوه‌نامه دوره دکتری دانشگاه‌ها اشاره و از دیوان عدالت درخواست ابطال این الزام شده است.

هیئت عمومی دیوان عدالت اداری پس از انجام بررسی‌های لازم حکم خود را بر مبنای آیین‌نامه دوره دکتری مصوب شورای برنامه‌ریزی و آموزش عالی، قانون حمایت از حقوق مؤلفان و مصنفان و هنرمندان و قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی در شهریورماه صادر کرد.

مطابق ماده ۸ آیین‌نامه دوره دکتری مصوب شورای برنامه‌ریزی و آموزش عالی سال ۱۳۸۹ مقاله مستخرج از پایان‌نامه توسط دانشجو نوشته می‌شود و استاد راهنما صرفاً وظیفه نظارت و راهنمایی برای اصلاح آن را دارد.

براساس استدلال دیوان عدالت اداری از ماده ۸ آیین‌نامه دوره دکتری، این آیین‌نامه درباره نحوه دفاع از رساله دکتری و شرایط آن است و سکوت این ماده در خصوص این که چه کسی نویسنده مسئول باشد، متضمن جواز نویسنده‌مسئول بودن استاد راهنما نیست و باید آن را در پرتو اصول کلی حقوق عمومی نظیر اصل عدم صلاحیت و اصل برابری و منع تبعیض تفسیر کرد؛ چراکه اصل بر عدم صلاحیت استاد راهنما برای نویسنده‌مسئول بودن مقاله است و خلاف آن نیاز به تصریح دارد.

قانون حمایت حقوق مؤلفان و مصنفان و هنرمندان مصوب ۱۳۴۸ و اصلاحی ۱۳۸۹ نیز می‌گوید: مقاله علمی پژوهشی مستخرج از پایان‌نامه، اثر حقوقی مستقلی است که پدید‌آورنده آن دانشجو است و مالک فکری آن محسوب می‌شود و استاد راهنما صرفاً وظیفه نظارت بر آن را دارد. براساس قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در تهیه آثار علمی مصوب سال ۱۳۹۶ نیز الزام و اجباری برای دانشجویان در ذکر نام استاد راهنما به عنوان نویسنده‌مسئول در مقالات علمی – پژوهشی مستخرج از پایان‌نامه نیامده است.

دیوان عدالت اداری با استدلال به این قوانین رأی بر ابطال این الزام برای دانشجویان صادر کرد؛ بنابراین از این پس دانشجویان الزامی برای نوشتن نام استاد راهنما به عنوان نویسنده‌مسئول در مقاله‌های استخراج‌شده از رساله‌های دوره دکتری ندارند و می‌توانند براساس حقیقت نام خود را به‌عنوان نویسنده‌مسئول ذکر کنند.

البته وزارت علوم در این زمینه هنوز اطلاع‌رسانی مناسبی انجام نداده و بسیاری از دانشجویان دوره دکتری از این حکم دیوان عدالت اداری بی‌خبرند. به نظر می‌رسد که دانشجویان باید با اطلاع از این تغییر در شیوه‌نامه جلوی سوءاستفاده‌های احتمالی استادان را بگیرند.

پایان نامه و پروپوزال نویسی مقاله استاد راهنما نویسنده‌ی مسئول دکترا تحصیلات تکمیلی

محتوای قرآن کریم

قرآن کریم فرموده است:

- هیچ تر و خشکی نیست مگر اینکه در کتابی آشکار است (لارطبِ و لایابسِ إلّا فی کتابِ مبینِ) ...

- هیچ خرد و کلانی نیست مگر اینکه نوشته شده است (کلُّ صغیرٍ و کبیرٍ مُستَطَرٌ) ...

- هیچ ذره‌ای در دل زمین وجود ندارد مگر اینکه در کتابی آشکار است (لاحبةِ فی ظُلُماتِ ألأرضِ) ...

- این قرآن بیان کننده‌ی هر چیزی است (تبیانٌ لکلِّ شیءٍ) ...

موضوعات و سؤالات بی‌شماری در شاخه‌های علوم مختلف در دنیای ما وجود دارد که ناشناخته و مجهول است ... پس چرا برای آنها در قرآن جوابی نمی‌بینیم؟ در حالیکه قرآن إدعا کرده است که: هر "پاسخی" برای هر چیزی (تر و خشک، خرد و کلان) در قرآن موجود است ...

تذکر مدیریت دانشنامه : با سلام و احترام لطفا در ارسال پاسخ‌های بی رویه در پست‌ها به منظور کسب امتیاز جدا خودداری کنید. پاسخ‌های محیط دانشنامه تنها باید در محور سوال باشد و نیازی به نوشتن پاسخ های گفتگو محور  نیست ، پاسخ ها باید کامل باشد ، نیازی به نوشتن تشکر و احوال پرسی در پاسخ های دانشنامه نیست در صورت تکرار پاسخ حذف و امتیاز منفی به کاربران تعلق خواهد گرفت.

 

علوم قرآن قرآن قرآن شناسی

فساد إقتصادی

آیا برخورد قضایی در ایران موجب کاهش فساد إقتصادی شده است؟ مستدلا نظر خود را بفرمایید ...

حقوق اقتصاد ایران و جهان

محصولات فرهنگی خارجی

آیا إستفاده از محصولات فرهنگی خارجی، هویت ملی را تضعیف می‌کند؟ مستدلا نظر خود را بفرمایید ...

دیپلماسی فرهنگی سیاست

لغو تحریم‌ها

آیا ایران باید برای مقابله با تحریم‌های غربی، سیاست نگاه به شرق را دنبال کند؟ مستدلا نظر خود را بفرمایید ...

سیاست

در رابطه با فایل اکسل

سلام دوستان ... راجع به مهارت در فایل اکسل سؤالی هست خدمتتان؛ اگر در یک فایل اکسل تعداد بیشماری عدد وجود داشته باشد، چطور می‌توان فهمید که چه تعداد از آنها دقیقا مشابه هم هستند؟ به عبارت دیگر می‌خواهم بدانم که آیا إحتمالا بعضی از آنها تکراری هست یا نه؟ آیا این قابلیت در اکسل وجود دارد یا باید برنامه برای آن تعریف کرد؟ سپاسمند از شما ...

علوم کامپیوتر نرم افزار
ورود به سامانه دانشگاهیان

قوانین دانشنامه علمی سازمان بین المللی دانشگاهیان

در جهت پیشبرد اهداف علمی فرهنگی سازمان بین المللی دانشگاهیان، اعضای سازمان می توانند در دانشنامه دانشگاهیان مشارکت کنند.
 در این دانشنامه، می توانید نسبت به طرح پرسش علمی خود اقدام کنید و همچنین پاسخ پرسش هایی را که می دانید درج نمایید.

قوانین

قوانین دانشنامه بسیار ساده هستند:

1 - در گفتگوهای خود احترام همه کاربران را حفظ کنید.
2 - در راستای حفظ کیفیت، از ارائه پاسخ های بی ارتباط خودداری نمایید.
3 - در انتخاب تیتر مناسب برای سوال خود دقت کنید.
4 - سوالی که بهتر پرسیده شود پاسخ بهتری دریافت خواهد کرد ، پس سوال و پاسخ های خود را در کمال آرامش بنویسید و سعی کنید همه ی پیش نیازهایی را که مربوط به است ذکر کنید تا پاسخ بهتری دریافت کنید.
5 - اگر سوالتان پاسخی دریافت نکرد از انتشار لینک سوال در سوالات دیگر کاربران جدا خودداری نمایید.
6 - در هنگام ایجاد سوال و پاسخ ، از نوشتار استاندارد استفاده کنید و به جز در موارد بسیار ضروری از شکلک ها و موارد دیگر استفاده نکنید . در صورت استفاده نادرست  سوال و یا پاسخ شما حذف خواهد شد.

امتیازات
- برای ایجاد هر سوال 1 امتیاز از شما کسر می شود.
- به ازای هر پاسخ 0.25 امتیاز به کاربر پاسخ دهنده و ایجاد کننده سوال داده می شود.
- بهترین پاسخ 1 امتیاز خواهد گرفت.
- در صورتی که سوال یا پاسخ شما خلاف قوانین باشد امتیاز منفی خواهید گرفت.

جستجو کنید