توضیحی کوتاه در مورد امولسیون

گروه کشاورزی و منابع طبیعی

داشتم مقاله ای در مورد تصفیه فاضلاب کارخانه های مواد غذایی میخواندم به مبحثی رسیدم که میگفت : اگر ترکیب آب و روغن تشکیل امولسیون بدهد میتوان با تغییر اسیدیته آن را تجزیه کرد تا برای تصفیه محیا شود من باید این را برای امتحان حفظ میکردم در صورتی که دقیق نمیدونستم امولسیون چیست؟ آن را گوشه یادداشت کردم تا در فرصتی مناسب در موردش بخوانم البته قطعا همه ما توضیحی در مورد امولسیون داریم اما خوب است گاهی اوقات این بدیهیات را به صورت علمی هم مطالعه کنیم تا بتوانیم به یک ادبیات علنی در مورد بیان مفاهیم ابتدایی درسمان برسیم با خود گفتم خوب است نتایج را به صورت خلاصه در این جا بگذارم : ? امولسیون چیست ؟ امولسیون یا نامیزه نوعی کلوئید مایع در مایع است که در آن قطره‌های ریز یک مایع (مانند روغن) در مایعی دیگر (مانند آب) بی‌آنکه در هم حل شوند، پراکنده هستند. یک امولسیون از دو مایع ترکیب نشدنی (معمولاً روغن و آب) تشکیل شده‌است که یکی از آن‌ها به صورت قطرات ریز در دیگری پراکنده شده‌است. مراحل تشکیل امولسیون : ۱- کنار هم قرار گرفتن دو مایع حل نشدنی در کنار هم مانند آب و روغن ۲- پخش شدن دو ترکیب در هم به صورت ذرات درشت ۳- آمیخته شدن دو ترکیب با هم به صورت ذرات بسیار ریز آنچه مسلم است در کارخانه لازم است هر چه زود تر فرآیند تصفیه آب های آلوده به روغن صورت بگیرد تا ترکیب وارد مراحل تشکیل امولسیون نشود چون قطعا هزینه تصفیه چند برابر خواهد شد لطفا عضو کانال من بشوید فتح علم : رسانه تخصصی صنایع غذایی https://t.me/elmfath 1 ماه پیش

رشته ها و جمعیت گروه کشاورزی و منابع طبیعی
Loading...