Loading...

دلیل مقاومت باکتری ها نسبت به متی سیلین و پنی سلین های وابسته و سوفالوسپورین ها چیست؟

گروه زیست شناسی

انچه باید قبل از توضیح این نکته پرداخت این است که ما درون باکتری ها پروتین هایی داریم که در زمانی که پنی سلین در محیط باشد به پروتین ها متصل می شوند( از این رو به این قبیل پروتین ها پروتیین های متصل شونده به پنی سلین میگوییم) و باعث اخلال در حیات باکتری میشوند و باکتری از بین می رود و اکنون انچه که در این سوال مورد بحث است این است که گاهی باکتری های ما ژنی را کسب میکنند [مانند mecA و mecC ] این ژن ها باعث تولید پروتین های متصل شونده به پنی سلین جدیدی به نام PBP2a می شوند نکته اصلی در اینجاست که این پروتین جدید تمایل کمتری برای اتصال به پنی سلین های وابسته و سوفالوسپورین ها و متی سیلین دارد در نهایت چون اتصال کمتر است پس باکتری از بین نمیرود و میگوییم باکتری مقاوم است به این آنتی بایوتیک ها. _elhamtorabi_ Reference:medical microbiology آیا این مطلب برای شما مفید بود؟ 2 سال پیش

برای ارسال پاسخ شوید.
رشته ها و جمعیت گروه زیست شناسی
Loading...