بنده دانشجوی مقطع کارشناسی رشته ی مهندسی برق دانشگاه اراک هستم
جو دانشکده
در مورد جو دانشکده چون دانشکده فنی می باشد جوی کاملا درسی و علمی دارد نسبت به باقی دانشکده ها و برای پیشرفت تمامی دانشجویان جوی کاملا مناسب و خوب دارد.
ارتباط دانشجویان با یگدیگر و با استادان
ارتباط دانشجویان با یکدیگر توسط گروه های مختلفی که توسط خود دانشجویان و یا صنف ها و انجمن ها و حتی بسیج چه خواهران و چه برادران در انواع فضاهای مجازی و و جلساتی داخل خود دانشگاه تشکیل می شود و شده است.
محل برگزاری کلاس
محل تشکیل کلاس های رشته های فنی و مهندسی در دانشکده فنی و رشته های علوم پایه مثل ریاضیات محض و... در دانشکده علوم پایه و رشته های تربیت بدنی در دانشکده تربیت بدنی و رشته های مشاوره وعلوم قرآنی و .. در دانشگاه های مرکزی و رشته های هنر در دانشگاه هنر میباشد.
کیفیت امکانات دانشکده
کیفیت تدریس و امکانات معمولی رو به بالاست چون این شهر، شهر صنعتی است و دانشجویان امکاناتی علاوه بر محیط آکادمیک دارند.
و این نکته هم باید بگویم که این رشته در کارشناسی از 4 گرایش مخابرات، قدرت، کنترل، الکترونیک تنها دارای دو گرایش قدرت و مخابرات می باشد و این نکته ی بسیار ضعیف است ولی در آن دو گرایش دانشگاه بسیار قوی است.
بوفه و نمازخانه و کتابخانه دانشکده در فضای مناسبی تعبیه نشده و کمبود فضا دارند.
فعالیت های دانشجویی و تشکل ها
فعالیت دانشجویی در این دانشگاه بسیار بالاست و دانشجویان در تشکل های مختلفی همچون بسیج، انجمن های علمی، انجمن دانشجویان مستقل، نشریه های مختلف، استودیو، مرکز رشد و .... می باشد.
استادان رشته
اساتید مهم دانشگاه از نظر سطح علمی جایگاه خوبی دارند ولی در رساندن مفهوم به دانشجویان متوسط هستند و من منظورم روی رشته ی برق هست و بیشتر کار به عهده دانشجویان می باشد ولی در عوض اساتید خیلی خوبی هم دارند که از همه نظر عالی هستند و پیگیر و کمک کار دانشجویان هستند.
توصیه برای انتخاب رشته و دانشکده
دانشجویانی که قصد دارند در این رشته تحصیل کنند باید هوش محاسباتی خوبی داشته باشند و باید خود را به روز رسانی کنند و علاوه بر محیط آکادمیک سراغ صنعت و بازار هم بروند. به صورت خودآموز از منابع معتبر ولی در ترم های 1 تا 3 باید درس های خود را به طور قوی بیاموزند و درک کنند که بسیار مفاهیم پایه در رشته برق حتی در بازار کار مهم هستند و در کنار درس که خودشان را خوب و عالی می خوانند و نگه می دارند، نرم افزار های برق از جمله متلب ( که در راس نرم افزار ها قرار دارد) و HSPICE و PSPICE و بعد زبان های C و C++ و نرم افزار پروتئوس و آلتیوم دیزاینر برای طراحی مدارات الکترونیکی و بعد سراغ میکروهایی شبیه آرم و رزبری پای و ..
و این را بگویم که از زبان C که بالا گفتم از ترم 3 به بعد باید یاد بگیرید و اون 3 نرم افزار برای 3 ترم اول کافیست ودر از همه چیز مهمتر است و مواظب باشید که درسی را نیوفتید که بسیار عقب میوفتید.