Loading...

میلاد هاشمی هستم فارغ التحصیل مهندسی شیمی گرایش پتروشیمی، پالایش، گاز از دانشگاه آزاد اراک و دانشجو طراحی فرایند دانشگاه آزاد تهران جنوب.
بنده شاغل در صنعت پتروشیمی و نفت هستم و دارای چند طرح در حال ثبت صنعتی و چند اختراع در حال ثبت با موضوع سولفورزدایی از ترکیبات نفتی.

دانشگاه اراک با وجود اینکه در دسته‌ی دانشگاه‌های آزاد هست اما به جرأت می‌شه گفت یکی از قوی‌ترین دانشگاه‌های آزاد در رشته مهندسی شیمی و مکانیک داخل کشور می‌باشد. البته در خصوص رشته‌ی خودم کاملا مطمئنم، طوری که الان که در حال تحصیل در مقطع ارشد هستم. دوره دانشجویی خودم و اساتید دانشگاهی اراک رو با سایر دانشگاه‌های حتی مطرح و دولتی مقایسه می‌کنم بسیار خوشحالم که دانش آموخته دانشگاهی هستم که در جمع متخصصین در صنعت حرفی برای گفتن دارم.

درباره استادان
در دانشگاه آزاد اراک اساتید شاغل در صنعت نفت و پالایشگاهی کشور (نظیر پالایشگاه اراک) در حال تدریس هستند که از نقاط قوت این مجتمع آموزشی در رشته مهندسی شیمی می‌باشد و این امر باعث بالا بودن سواد عملیاتی و صنعتی دانشجوهای این دانشگاه شده است .

از جمله اساتید این دانشگاه می‌تونم جناب آقایان دکتر تاجداری از بازرسان وزارت نفت دکتر میرحکیمی، دکتر سلیمی، دکتر رستمی مدرس مجتمع ماهان  و جناب مهندس یادگاری و شرفی از واحد مهندسی پالایشگاه اراک را نام ببرم که فوق العاده بودند و سال‌های 88 تا 94 سال‌های شکوفایی این رشته در کنار این اساتید بزرگ بود.

خلاصه بگم تو این دانشگاه در هر رشته ایی و هر مقطع خواستید تحصیل کنید بخصوص مهندسی شیمی شوخی بردار نیست و کل کارها طبق برنامه و پروتکل های اداری انجام میشه بر خلاف سایر دانشگاه ها که نگم براتون هیچ چیز سر جای خودش نیست .

تشکل ها و فعالیت های دانشجویی
 
تشکل های دانشجویی مثل دفتر نهاد و بسیج دانشجویی بسیار قوی و فعالی داره.

امکانات
امکانات در زمان ما فوق العاده بود الان که دیگه نقل مکان کرده به شهرک دانشگاهی خیلی خیلی بهتر هم شده.

از مقطع ارشد هم که نگم براتون کلا از نظر آموزشی کمبود حس میشد ... خیلی سر بسته گفتم دیگه خودتون به عمق قضیه پی ببرید.

توصیه
تنها توصیه‌ام به تک تک بچه‌هایی که می‌خوان این رشته رو انتخاب کنن یا درحال تحصیل هستن اینه که :

·         سواد عملیاتی خوتون رو ببرید بالا؛

·         مطالعه آزاد در خصوص رشته داشته باشید؛

·         دوره‌های نرم افزاری رو در کنار تحصیل داشته باشید؛

·         سطح زبان انگلیسی رو افزایش بدین؛

·         و در آخر یه مهندس شیمی مهندسی هست که توان عملیاتی و علم صنعتی داشته باشه نه صرفا حفظ کردن چند تا کتاب رفرنس و زبان اصلی.

به امید روز که تک تک شما عزیزان و که وقت گذاشتین این متن رو خوندید در صنعت نفت کشور ببینم .

دست حق نگهدارتون


0