رئیس محترم مؤسسه آموزش عالي سپهر اصفهان
رياست آن را پروفسور حسنعلي بختيار نصرآبادي بر عهده گرفته که دکتراي علوم تربيتي و مباني فلسفه تعليم و تربيت خود را از دانشگاه خوارزمي دريافت کرده و هم اينک مرتبه علمي استاد تمامي را داراست.
رشته های موجود
اين موسسه که هم اکنون 16 رشته مختلف هنري را در پنج زير گروه اصلي با 285 عضو هيئت علمي و حق التدريسي براي 2700 دانشجو در سه مقطع کارداني، کارشناسي و کارشناسي ارشد اداره مي کند؛ به عنوان بخشي از توانايي هاي خود از کتابخانه اي داراي بيش از هفت هزار جلد کتاب تخصصي و لاتين، سالن آمفي تئاتر، سايت هاي رايانه ويژه دانشجويان، کارگاههاي عکاسي و چاپ، تجهيزات توليد فيلم جهت رشته سينما، و ديگر تجهيزات مورد نياز ساير رشته ها براي افزايش سطح علمي و هنري دانشجويان بهره برداري مي نمايد.
محل برگزاری کلاسها
دانشگاه در ساختمان موسع و چند طبقهاي در حاشيه بزرگراه معلم در اصفهان قرار دارد که تمامي کلاسها نيز در همان محل برگزار ميشود.
امکانات دانشگاه
کتابخانه، آزمايشگاه، سايت کامپيوتري، انجمنهاي دانشجويي، نمازخانه، رستوران، و... بخشي از امکانات خوب و مفيد در اين دانشگاه هست که دانشجويان ميتوانند از آنها استفاده کنند...
نیازها
من تا کنون به کمبود جدياي در اين مرکز آموزش عالي برخورد نکردهام، اما به نظرم، کارمندان و مسوولان دانشگاه، بهتر و موثرتر از اين هم ميتوانند، به مسير آموزش دانشجويان کمک کنند. بعضي برخوردها، متناسب با شئون دانشجويان دانشگاه (به خصوص در مقطع ارشد) نيست و ميتواند بهتر باشد.
تشکلها
تشکلهاي گوناگوني در رابطه با دانشجويان در اين موسسه شکل گرفته، اما به نظر ميرسد هنوز در آغاز راه است و تا رسيدن به مرحله تاثيرگذاري فاصله زيادي دارد.
توصیه درباره انتخاب رشته
افرادي که تصميم ميگيرند به جريان سينما (چه سينماي ايران، و چه سينماي جهان) بپيوندند، بهتر است از طريق دانشگاه اين مسير را طي کنند، اما آنچه مهم است، تحصيل به تنهايي در اين راه کفايت نميکند، بلکه تجربيات متعدد فردي (کسب مهارتهاي فني و هنري)، و تجربيات گروهي و صنفي (حضور در پروژههاي حرفهاي فيلمسازي) بسيار تعيين کننده است. در واقع بدون اين دو تجربه اخير، دانشجويي در بهترين شکل تنها ميتواند ذخيره علمي خوبي براي فرد ايجاد کند.