گفت‌وگوی علمی

راهنمایی و مشاوره در مورد رشته تحصیلی مدیریت کسب و کار

سلام دوستان

تمایل دارم در مقطع دکترا رشته مدیریت کسب و کار یا کارآفرینی ادامه تحصیل دهم لطفا اگر از دوستان کسی در این رشته مشغول به تحصیل می باشد اندکی توضیح دهد.

با تشکر و احترام

انتخاب رشته مدیریت کسب و کار

با سلام و احترام

من در این رشته در حال تحصیل نیستم اما به دلیل علاقه زیادی که در پیگری بعضی مسایل و رشته ها دارم به نظرم با توجه به دنیای امروز که در حال پیشرفت چشمگیر به نسبت دهه های گذشته می باشد این رشته در صورتی که مورد علاقه کامل شما باشد می تواند جایگاه خوبی در آینده داشته باشد و هم چنین اگر فضا برای ایجاد بنگاه های زود بازده در ایران باز شود و حمایت های لازم در این زمینه صورت گیرد بسیار می تواند مؤثر و مثمر ثمر باشد، به نظر بنده اگر شما خودتان علاقه زیادی در این زمینه دارید حتما آن را انتخاب کنید و شک نکنید که در آن موفق خواهید بود چون اولین اصلی که من در این مدت تحصیل و کار یاد گرفتم این است که خواستن توانستن است و اول خود انسان باید به خودش بگوید که من این را می خواهم یا نه یعنی همان واگویه نفس مهم ترین چیزی است که اگر میلیون ها نفر هم به انسان بگویند تو در این زمینه موفق نمیشوی ولی واگویه انسان باخودش قوی باشد حتما موفق خواهد شد

شادو پیروز باشید


0

دوس ت عزیز و بزرگوار

با سلام و آرزوی موفقیت

با اینکه گرایش بنده در مقطع دکتری هوشمند سازی فرآیندهای کسب و کار بوده و ارتباط مستقیمی با رشته بازار یابی و مدیریت کسب و کار نداشتم اما خیلی هم با این رشته بیگانه نیستم .

با توجه به مطالعاتی که من انجام دادم این رشته (مدیریت کسب و کار) یا Business Management یکی از رشته های پرکاربرد و بروز دنیاست و در کشورهای غربی بویژه کانادا و امریکا بسیار مورد توجه هست .

توصیه می کنم اگر وارد این رشته میشید بسیار مطالعه کنید و دانش خودتون رو محدود به مطالب دانشگاهی و کتب و جزوات داخلی نکنید.

مقالات بروز و کتب مرتبط زبان اصلی (رفرنس) ها رو زیاد مطالعه کنید چون این علم هم مثا فناوری اطلاعات (IT) بسرعت در حال توسعه و پیشرفت هست .

براتون آرزوی موفقیت می کنم.


0

DBA اگر منظور حضرتعالی هست که به کرات در موسسات داخلی ارائه میشه و به وفور، مدرک میدن.


0

رشته‌های مدیریت کسب و کار و کارآفرینی در مقطع دکترا فرصت‌های عالی برای توسعه دانش در زمینه‌های مختلف مدیریتی و نوآوری فراهم می‌کنند. در مقطع دکترا، شما به تحلیل‌های عمیق‌تر و پژوهش‌های علمی می‌پردازید و به مهارت‌های تحلیل داده‌ها، مدیریت استراتژیک، نوآوری در کسب و کار و تأسیس شرکت‌ها تسلط خواهید یافت. اگر قصد دارید در این رشته‌ها ادامه تحصیل دهید، معمولاً دروس شامل مواردی مانند مدیریت استراتژیک پیشرفته، رفتار سازمانی، رهبری، تحلیل بازار، نوآوری و توسعه محصول، تجزیه و تحلیل مالی و اقتصاد کسب و کار می‌باشند. همچنین، بسیاری از برنامه‌های دکترا بر روی پژوهش و نوآوری تمرکز دارند که به شما کمک می‌کند تا در زمینه‌های مختلف مانند مدیریت تغییرات، تصمیم‌گیری در شرایط عدم قطعیت، و کارآفرینی اجتماعی متخصص شوید. برای اطلاعات بیشتر، موارد زیر به شما کمک خواهند کرد: تحقیق در مورد دانشگاه‌ها و برنامه‌های دکترا: هر دانشگاه ممکن است تمرکز خاصی بر روی مباحث مختلف این رشته‌ها داشته باشد، بنابراین مهم است که از اساتید و برنامه‌های آموزشی آن‌ها مطلع شوید. پژوهش‌های قبلی: آشنایی با پایان‌نامه‌ها و مقالات دکترا در این زمینه می‌تواند به شما در انتخاب موضوع پژوهش و درک بهتر چالش‌ها و فرصت‌ها کمک کند. شبکه‌سازی: تلاش کنید با افرادی که در این حوزه مشغول به تحصیل یا کار هستند، ارتباط برقرار کنید تا از تجربیات آن‌ها بهره ببرید و دیدگاه‌های مختلفی را در نظر بگیرید.


0

رشته مدیریت کسب‌وکار (MBA) و کارآفرینی در مقطع دکترا می‌تواند فرصت‌های شغلی گسترده‌ای را فراهم کند، به خصوص اگر به دنبال تحصیل در این زمینه در سطح پیشرفته و پژوهشی هستید. در مقطع دکترا، شما بیشتر به تحلیل‌های عمیق و پژوهش‌های کاربردی در زمینه‌های مختلف مدیریتی مانند استراتژی کسب‌وکار، نوآوری، کارآفرینی و مدیریت منابع انسانی خواهید پرداخت. در این مقطع، تحقیقات مستقل و نگارش مقالات علمی اهمیت زیادی دارند و شما باید توانایی طراحی و انجام تحقیقات علمی با هدف حل مسائل پیچیده تجاری و اقتصادی را داشته باشید. برای تحصیل در این رشته، معمولاً داشتن پیش‌زمینه‌ای از مدیریت، اقتصاد، مهندسی صنایع یا حتی رشته‌های مرتبط دیگر مفید است. همچنین باید علاقه و توانایی برای پژوهش و تحلیل مسائل مدیریتی و کارآفرینی را داشته باشید. در صورتی که بخواهید در این زمینه مشغول به تحصیل شوید، برخی از نکات مهم که باید در نظر بگیرید: تمرکز بر تحقیق و پژوهش: در دکترا به جای یادگیری مباحث عمومی، تمرکز بیشتر بر پژوهش‌های علمی و پیشبرد تحقیقات است. شبکه‌سازی و ارتباطات: این رشته در زمینه‌های مشاوره و ایجاد کسب‌وکار نیاز به شبکه‌سازی گسترده دارد. توانایی ارتباط برقرار کردن با متخصصین و کارآفرینان دیگر از اهمیت زیادی برخوردار است. تجربه کارآفرینی: اگر تجربه عملی در این زمینه دارید، می‌تواند در پیشرفت تحصیلی و پروژه‌های تحقیقاتی شما تأثیر مثبت بگذارد. در نهایت، اگر این رشته به شغل و فعالیت‌های شما نزدیک است و علاقه‌مند به حل مسائل پیچیده مدیریتی و کارآفرینی هستید، می‌تواند انتخاب خوبی برای ادامه تحصیل باشد.


0
برای ارسال پاسخ شوید.