Loading...

اتفاقا به نظر من رای دادن در شرایط فعلی جز شرکت در یک نمایش چیز دیگری نیست . منم تمایلی به مشارکت ندارم . اصولا شرکت یا عدم شرکت در انتخابات که تازه آزاد هم باشه خودش یک تصمیم و حق انتخابه نه انجام وظیفه شرعی.


6

اگر رای دادن چیزی رو در کشور ما تغییر می داد و زندگی رو برای مردم بهتر می کرد که همیشه کلی برای کشوندن مردم پای صندوق رای تبلیغ نمی کردند .


5

در حال حاظر ، رای دادن یعنی تایید مقبول و مشروع بودن نظام جمهوری اسلامی ایران.... رای ندادن ، اعتراض نیست ؛ یک عقب ماندگی در تاریخ و فرهنگ کشوریست که مردم آن برای رسیدن به تک تک حقه رای ها، خون داده اند....


2

سلام آقای نوروزی عزیز وبقیه دوستان ببینید ، من برای کسی حکم صادر نکردم و فقط نظرم رو گفتم.اتفاقا کسانی که بدون در نظر گرفتن شرایط اقتصادی فعلی ، مدیریت افتضاح کرونا و البته وقایع تلخ دوسال اخیر مثل آبان 98 و ساقط شدن هواپیمای اوکراینی مردم رو به پای صندوق های رای می کشونن دارند حکم صادر می کنند . در مورد آزادی انتخاب ،من منظورم یک اصل اجتماعی ، سیاسی و حقوق بشری پذیرفته شده در جهان و البته حق اولیه همه انسان ها در دنیاست که ربطی به قوانین دین اسلام و مذهب خاصی نداره . چنین حق ساده انسانی و طبیعی ای جزو حقوق بشر محسوب میشه و فهمیدنش خیلی هم پیچیده نیست . به نظرم کسانی که اغلب اوقات از دین به عنوان ابزاری برای فریب مردم استفاده می کنند همیشه درحال صادر کردن حکم های مختلف و توجیه کردن همه چیز هستند و شوربختانه همه چیز رو هم به مذهب ربط می دهند چون درک و فهم شون فراتر از متون دینی نیست و علوم مدرن رو هم به رسمیت نمی شناسن . واقعا اگه انتخابات در کشور ما دمکوکراتیک و آزاد بود آیا باز هم برای کشوندن مردم پای صندوق اینهمه تبلیغ می شد و شرکت در انتخابات رو یک واجب دینی می دونستن ؟


2

سلام. من دلیل مقایسه اجباری بودن انتخابات در سایر کشور ها رو با ایران متوجه نمیشم. قطعا و یقینا هر مردمی در شرایطی مشابه کشور ما ،اگر عدم شرکت در انتخابات را راهی برای اعتراض به وضع موجود در کشورشان بدونند،جریمه و هر چیز دیگه ای رو به جون میخرند و رای نمیدند!


2

اقای نوروزی عزیز، منم مقایسه اجباری یا اختیاری بودن متوجه نمیشم چون اصلا ارتباطی به حرف من نداره . لابد منظور شما اینکه چون جمهوری اسلامی لطف کرده که هنوز شرکت در انتخابات رو برای مردم اجباری نکرده و ما باید ازشون خیلی ممنون باشیم ! واقعا کاش ما نظام اقتصادی ، سیاسی والبته مدیریت کرونا اروپایی ها و حتی کشورهای آسیایی رو هم با خودمون مقایسه بکنیم ببینیم که جایگاه ما در دنیا کجاست.ببنید، مشکل اصلی کشور ما شکل ساختار سیاسی حکومت کشور ماست که برمبنای قدرت مطلقه یک نفر به عنوان رهبر بنا شده که همین موضوع باعث بروز مشکلات زیاد در جامعه ما شده. اصولا در کشور ما اساسا هیچ رءیس جمهوری ولو اینکه انسان پاک دست ،شریف و دانایی هم هم باشه نمی تونه مشکلات کشور رو حل بکنه چون اندازه رهبر اختیارات اجرایی نداره ( البته متاسفانه تو کشورما کمتر رییس جمهوری بوده که همه این سه خصوصیات رو باهم داشته باشه ). شما یک کشور دموکراتیک اروپایی که نظامی کاملا مشابه کشور ما داشته باشه رو می تونین پیدا بکنین.؟ (اینکه میگم مشابه یعنی کاملا دین اساس تصمیم گیری و سیاست ورزی در حکومت باشه) . من همه حرفم اینکه سر منشا مشکلات درکشور ما صرفا افراد و حتی روئسای جمهور نیستن بلکه مشکل ساختاریه که اختیاراتش به یک فرد اختیاراتی فراتر از قانون سپرده شده که همه باید از او اطاعت بکنند ، فردی که در همه زمینه ها بدون داشتن ذره ای دانش و تخصص نظر میده .و همه حرف هاش هم سریع تبدل به قانون میشه .


2

جناب نوروزی مشخص کردن که چرا بحث اجباری بودن انتخابات در سایر کشور ها رو مطرح کردند و در پاسخ به اینکه در سایر کشورها هم انتخابات کاملا آزاد است ​نظرشون رو گفتن. نظر بنده هم در این مورد بود که کلا قیاس ما و سایر کشورها در این زمینه اشتباهه!نه اینکه حرف ایشون اشتباه است. شما که میفرمایین مشکل ما الان رهبری است،میشه بفرمایین آیا رهبری مسبب بی تدبیری های دولت در اقتصاده؟مگر غیر اینه غالب مردم اگر هم بخواهند رای ندهند به خاطر مشکلات اقتصادی است. آیا رهبری مسبب اینه که هنوزم بعضی راه حل مشکلات کشور رو برجامی میدونند که با تغییر یک ادم در یک کشور دیگه ممکنه باز هم کاراییش(اگر داشته باشد) از دست ​برود و چند سال کشور رو معطل یک توافق کردند؟ در حالی که رهبری چند ساله روی تولید و خودکفایی تاکید دارند. اگر ایشون اختیاراتی فراتر از قانون داشتن وضع مملکت این نبود!


3

سلام جناب صفوی عزیز من خیلی خوشحال میشم که آقای نوروزی اسم این بیست و دو تا کشور رو اعلام بکنن و یا برای استدلالشون منبع معتبر ذکر بکنن.(گرچه این رو هم بگم که تمرکز اصلی بحث ما فقط روی کشور خودمونه و مقایسه ایران با دیگر کشورها موضوع صحبت ما نیست). چرا ما باید اصولا خودمون رو اونم به صورت گزینشی با اروپا مقایسه بکنیم ؟احتمالا این جور مقایسه ها بیشتر مورد علاقه آقای نوروزی و البته صداو سیماست. آقای صفوی عزیز ، با وجود اینکه در مورد بی تدبیری دولت هم باهاتون موافقم ولی معتقدم که اصولا همیشه در بحث های جدی و کلان کشور ما هیچ کاری بدون اجازه رهبر انجام نمیشه .آقای خامنه ای هم همیشه تمایل دارند که در همه مسائل ولو بدون داشتن تخصص مرتبط نظر بدن ولی بعد در موقع بروز مشکلات بدون قبول مسولیت ، همه چیز رو گردن دولت ها بی اندازند. در مورد تولید و خودکفایی هم ایشون نمی دونن که یک کشور به لحاظ جغرافیایی و اقلیمی نمیتونه همه چیز رو تولید بکنه و به خودکفایی برسه ، اگه چنین چیزی ممکن بود که مبادلات کالا بین کشور های جهان شکل نمی گرفت و کشورها باهم همکاری های تجاری و سیاسی نمی کردند یا کشوری مثل کره شمالی وضعیت خیلی بهتری داشت.شما کدوم کشور توسعه یافته و دموکراتیک جهان رو سراغ دارین که به قیمت توسعه ناپایدار و نابودی منابع طبیعی کشورش و قطع ارتباطش با بقیه دنیا ، شعارش خودکفایی باشه ؟ دوست عزیز ، داشتن تولید ملی خیلی هم خوبه ولی اینکه بخواهیم در همه چیز اونم بدون داشتن تجربه و تخصص خودکفا بشیم به نظرم با منطق جور در نمیاد.


2

آقای نوروزی پشتوانه و سند برای حرفم، اظهارات رهبر مورد واکسیاناسیون و به طور مشخص در مورد ممنوع کردن ورود واکسن های انگلیسی و آمریکایی به ایرانه. آیا ایشون تخصصی در علم ژنتیک و پزشکی دارند که ورود این واکسن ها رو به کشور ممنوع کردند ؟ آیا دلایل علمی برای این تصمیم ارائه کردند؟ آیا بلافاصله بعد از اعلام این دستور ، ممنوعیت ورود این واکسن ها به صورت قانون در نیومد؟


2

در مورد اجباری بودن رای در بیست و دو کشور دنیا بله ،حق با شماست .تنها در 13 در صد کشور های دنیا مردم براساس قانون کشورشون باید در انتخابات شرکت بکنن .( که البته بیشترشون هم کشورهای آمریکای جنوبی هستن ) بر اساس جستجویی که من کردم خبر گزاری های فارس ، تسنیم ، ایسنا، مشرق نیوز و خبر آنلاین خیلی با آب و تاب به این خبر پرداختند . مثلا تو کشور آرژانتین رای دادن برای سنین 18 تا 70 سال اجباریه و همینطور در کشور استرالیا مردم این اختیار رو دارن که پس از ثبت نام شون درشعب اخذ رای، رای ندن یا اصلا رای سفید بدن. ولی نکته ای که این خبر گزاری ها برخلاف وب سایت های انگلیسی زبان به اون اشاره نکردن اینکه با وجود اجباری بودن دادن رای در این کشور ها، نرخ مشارکت هیچ وقت به عدد 100 درصد نمیرسه چون همیشه این قوانین سخت گیرانه به طور جدی در این کشورها اجرا نمیشه. در کشور شیلی بعد از اینکه سیستم اخذ رای در سال 2012 از وضعیت اجباری به داوطلبانه تغییر کرد . میزان رای دهندگان ثبت نام شده از 87 در صد سال 2010 ، به 42 در صد در سال 2013 کاهش پیدا کرد. اگر هم همه ما حرف شما و خبر گزاری های فوق الذکر رو بپذیریم چرا مقایسه ما باید با این تعداد از کشورها اونم فقط در زمینه مقررات انتخاباتی شون باشه ؟ اگه قرار باشه که ما خودمون رو با استرالیا یا آرژانتین مقایسه کنیم چرا در همه زمینه ها این کار رو انجام ندهیم ؟


3

یکی از وظایف رهبر خط مشی گذاری و تعیین سیاست های کلی و به طور کلی مشخص کردن راه و مسیر کشور هستش پس طبیعی است در بحث های کلان کشور نظر ایشون مهم ترین باشد. بله نمیشود همه. چیز را تولید کرد و خودکفا شد، هیچوقت این بوده ولی میشود کالا هایی که مواد اولیه,دانش و تکنولوژی اش در کشور موجود است را تولید داخل کرد.در خیلی از موارد این سه نیاز تولید در ایران فراهم هست. مثال شرکتی قطعه ای از رو از چین وارد میکرد یک مدت وارداتشون بسته شد و خواستند اون قطعه رو تولید داخل بکنند،ما بهشون قیمت دادیم شش هزار تومن.جالب اینه اون شرکت از چین اون قطعه رو به قیمت 1750 تومن وارد میکرد!دو تا حالت داره یا همه چیز در چین مجانی است! چون فقط قیمت جنس ان 2700 تومان میشود و حالت دوم این است که این قطعه با ارز ارزان قیمتی وارد شده است!میشد این پول به جای چین به جیب تولیدکننده داخلی برود.از این مثال ها بسیار است. در مورد واکسن هم اگر شما از دید رهبر نگاه کنید خواهید دید که ایشون این دو کشور رو به هر حال دشمن میدونند(از نظر من انگلیس بسیار بیشتر دشمن است!) و با توجه به سابقشون مخصوصا انگلیس منطقی و طبیعی است که واردات واکسن را ممنوع کنند.هرچند با وجود این اعلام ممنوعیت بازهم واردات واکسن آسترازنکا صورت گرفت! میشود چند مورد دیگر از این نظرات تخصصی را بفرمایید؟


3

آقای صفوی عزیز . به نظرم اگه قرار باشه فردی مثل جناب رهبر وجود داشته باشه که تمام تصمیمات کلان و حتی خرد رو در کشور رو بگیره خب پس دیگه چه نیازی به برگزاری انتخابات ، قانون اساسی و وجود قوای سه گانه هست ؟ در مورد واکسن به نظرم ایشون بدون هیچ تخصصی و تنها از روی کینه و دشمنی چنین تصمیمی رو گرفتن بخصوص در مورد مسئله ای که با سلامت و جان مردم سرو کار داره. شما کدوم کشور توسعه یافته ، پیشرفته و البته دموکراتیک رو در دنیا سراغ دارین که تفکرات رهبرانش مثل ایشون باشه؟ واقعا من متوجه نمیشم که چرا باید با یک مسئله پزشکی و همه گیری کرونا سیاسی برخورد بشه ؟ شما به سوال من جواب ندادین آیا ایشون متخصص ژنتیک ، بیماری های همه گیر و یا ویروس شناس هستن که این تصمیم رو گرفتن؟ حالا بازم اگه کشوری یا فردی به دلایل کاملا علمی و پزشکی جلوی استفاده مثلا یک نوع واکسن اونم برای یک گروهه سنی خاص رو بگیره اصلا مشکلی نیست چون چنین تصمیمی مبنای علمی و تخصصی داره نه سیاسی .به نظرم تنها پیامد این نگاه شما و ایشون اینکه تا کمتر از یک و یا دوسال بعد خیلی از کشورهای جهان به ایمنی جمعی کرونایی می رسند و مردم دوباره به زندگی عادیشون برمی گردن به غیر از کشور ما و تعدادی از کشور های فقیر جهان که واکسن دریافت نکردن . دوتا سوال ساده : اگه کشور هایی مثل روسیه و یا کشور ما می تونن واکسن کرونا رو به مقدار زیاد تولید بکنند پس چرا اطلاعات دقیق واکسن هاشون رو در نشریات علمی بین المللی منتشر نکردن ؟ چرا سازمان بهداشت جهانی رسما واکسنهای ایرانی و روسی رو تایید نکرده ؟


2

مثل اینکه برخی دوستان دارند روی حب و بغض حرف میزنند و با شخص رهبر مشکل دارند!! وگرنه همه میدانند که گزارشی از واکسن روسی در لنست چاپ شد که بیشتر مردم ، معتبرترین نشر پزشکی دنیا میدانند این رو.... واکسن ایرانی هم در برخی نشریه ها منتشر شد گزارشش.... میزان موثر بودن واکسن ها هم کامل در استفاده جمعی مشخص شده و همه چیز معلوم و واضح هست.... حالا سخن رهبری پر مشخص شده که درست بوده و آسترزنکا مشکل داشته و بیشترین حساسیت و مرگ رو فایزر-بیونتک به وجود آورده ؛ چه حرفی باقی میمونه آخه؟!!


1

سلام آقای معصومی عزیز . من خیلی خوشحال میشم که به قول آقای نوروزی برای حرف هاتون سند و مدرک منتشر بکنین. میشه بفرماییدکه کدوم نشریات معتبر علمی بین المللی مقالات مربوط به واکسن های تولید داخل رو منتشر کردن؟ شما می دونین که مجلات علمی هم بر اساس رتبه بندی علمی شون طبقه بندی میشن و الان شما نمی تونین بگین چون فلان نشریه یه مقاله رو منتشر کرده پس الزاما اون مقاله هم به لحاظ علمی مشکلی نداره. متاسفانه برخی نشریات فقط در مقابل دریافت پول مقاله ها رو چاپ میکنن نه درجه آکادمیک و علمی اونها . مثلا مجله science جزو نشریات معتبر جهانه که میشه به عنوان منبع علمی به مقالاتش ارجاع داد .شما ممکنه به من بگین که در جه علمی مجله لنست دقیقا چقدره و اینکه چقدر این نشریه مورد قبول دانشگاه های معتبر جهانه ؟. سوال من خیلی ساده است : آیا سازمان بهداشت جهانی این واکسن های روسی و ایرانی رو رسما تایید کرد ه یا نه ؟ همین. درضمن دوست عزیز در کجای جهان یک رهبر سیاسی و یا هرکسی که در موضوعی خاص صاحب تخصص نیست در مورد اون موضوع راحت نظر میده؟. معنای این حرف من مشکل داشتن با رهبریه ؟ هر موضوعی تخصص ویژه و آدم متخصص خودش رو میخواد. اگه واکسن های فایزر و آسترانزکا واکسن های خوبی نیستن پس چرا بیشتر کشور های دنیا از این واکسن ها استفاده کردن ؟کسانی که در مورد اثرات جانبی واکسن آسترازنکا در برخی افراد هشدار دادن دانشنمدان بودند یا رهبران سیاسی ؟ چرا در مورد آمار تزریق این واکسن ها در جهان و میزان موفقیت کشور ها در رسیدن به ایمنی جمعی و بازگشت به زندگی عادی چیزی نمیگین ؟


1

الآن با کدومش مشکل دارید که میگید سند و مدرک ارائه کنید؟!!! خودتون دارید تایید میکنید ؛ اینکه سیاسی بازی میشه هم قابل انکار نیست.... سازمان جهانی بهداشت ، استفاده اضطراری خیلی از واکسنها رو تایید کرده و همون ها رو اتحادیه اروپا ، خیر ؛ چرا؟!! علتی جز سیاسی گری هست؟!!! اولین کسی هم که استارزنکا رو رد کرد ، مرکل بود و با وجود خواسته های فراوان آلمانی ها برای واکسن روسی و اینکه خود اونها اعتراف کردند که 100 هزار پرواز به روسیه فقط برای دریافت واکسن انجام شده ؛ اما هنوز این واکسن رو با وجود تاییده های فراوان جهانی ، تایید نکردند!!!! اینکه اعتبار بسیاری از مجلات بسیار معتبر جهانی رو به خاطر مخالف با دیدیگاه خودتون پایین بیارید و تهمت بزنید که پول میگیرند و چاپ میکنند ، چیزی جز حب و بغض هست؟!! در تمام جهان ، رهبران سیاسی ، از مشاوران زیادی که صاحب تخصص هستند ؛ مشورت میگیرند و این موارد خودش رو در عمل نشون میده.... تهمت زدن آسان هست ، اما در واقع خلاف آنچه که میگید رو میبینیم.....


0

سلام آقای معصومی ، من فکر می کنم شما خیلی تمایل دارین که به همه مسائل از دیدگاه سیاسی خودتان نگاه بکنید . اجازه بدین من خیلی مختصر در دوبخش پاسخ نکات شما رو بدم : 1- من از شما یک سوال ساده پرسیدم و اون اینکه آیا سازمان بهداشت جهانی واکسن های تولید داخل رو رسما تایید کرده یا نه ؟ که شما به من یک جواب کلی دادین : اینکه سازمان مجوز اضطراری تزریق خیلی از واکسن ها رو صادر کرده، سوالی که برای من پیش میاد اینکه آیا سازمان بهداشت جهانی در مجوزش رسما اسمی از واکسن های تولید داخل برده یا نه ؟ این واژه " خیلی ها " دقیقا یعنی کدوم واکسن ها؟ آیا یادتون میاد که یکی از مسوولین وزارت بهداشت چند وقت پیش گفت که ما برای واکسن هامون به تایید سازمان بهداشت جهانی احتیاجی نداریم ؟


0

2- در مورد خانم مرکل ، تا اونجا که من میدونم ایشون استفاده مجوز واکسن آسترازنکا رو فعلا برای افراد سن بالای آلمان صادر کردن تا زمانی که تحقیقات در مورد اثر بخشی واکسن بر روی سنین پایین تر هم اثبات بشه. البته این رو هم بگم که به نظرم تنها مرجع اصلی برای اظهارنظر در مورد واکسن ها باید سازمان بهداشت جهانی باشه نه رهبران سیاسی . البته یک تفاوتی که خانم مرکل با اقای خامنه ای دارند، اینکه ایشون نه فقط یک رهبر سیاسی موفق بلکه یک دانشمند و شیمی دان هم هستند. 3- و اما در مورد مجلات ، لطفاً حرف من رو تحریف نکنید .من نگفتم که مجلات معتبر علمی مثل science یا nature برای چاپ مقالاتشون پول میگیرند. اتفاقا این مجلات اعتبارشون رو خرج چاپ مقالات شبه علم و بی ارزش نمی کنند . من مقصودم مجلاتی هستند که درجه علمی مشخصی ندارند و واقعاً در ازای گرفتن پول مقاله چاپ میکنند .خیلی جالبه که شما تو حرف هاتون حرفی از درجه علمی مجله لنست نزدین. اگه اطلاعات واکسن اسپوتنیک روسی تو این مجله چاپ شده ، میشه بفرمایید که کدوم مجله علمی معتبر جهانی مثل مجلاتی که مثال زدم مقالات مربوط به واکسن های تولید داخل رو منتشر کردن ؟


0

آقای کریمی ، مشکل شما با شخص رهبری دقیقا چیه؟!!! اینکه مرکل رو دانشمند بدونید ، در حالی که لفظ دانشمند در سرتاسر جهان ، یک مفهوم آکادمی داره و خانم مرکل عضو هیچ آکادمی علومی نیستند که لقب دانشمند بگیرند ، به نظر شما اثبات نمیکنه که یا بی اطلاع هستید یا اینکه تنها با رهبر مشکل دارید که حاضرید به خاطر تصمیمات مشابه ای که در ماجراهای واکسن ها گرفتند و اونها رو رد کردند ؛ یکی رو دانشمند و دیگری رو هیچ بدونید؟!!!! در حالی شخص رهبر دارای مقام مذهبی هستند و شخصی شناخته شده؟!! اگر اعتبار و درجه ی علمی لنست رو نمیدونید ، با کوچکترین جستجویی ، متوجه خواهید شد که معروفترین و معتبرترین نشریه پزشکی دنیاست..... ادامه دادن تهمت ها ، نسبت دادن پولی بودن به مجلاتی که گزارش های واکسنهای ایرانی رو چاپ میکنند ، چه چیزی رو نشون میده؟!! اینکه سازمان جهانی بهداشت ، با سیاسیگری و دریافت رشوه فعالیت کرده ، امری پوشیده نیست.... تنها با جستجوی کلمه فساد و سازمان بهداشت جهانی ، به هر زبانی که دوست دارید ، متوجه عمق فاجعه خواهید شد.....


0

سلام آقای معصومی ،بینید من مشکل شخصی با جناب رهبر ندارم فقط میگم چه بهتره که یک رهبر سیاسی و مذهبی تنها در حیطه تخصص و دانش خودش نظربده همین. در ضمن موضوع واکسن یه مسئله علمیه و نه سیاسی ، ظاهرا شما ، دوستانتون و آقای رهبر این رو نمی تونین درک بکنین. حرف من در مورد چاپ مقالات در ازای پول یه مفهوم کلی و در همه زمینه ها بود و الزاما ربطی به یک رشته خاص و یا حتی واکسن های ایرانی نداشت،.شما حرف های من رو بد متوجه شدین.البته چاپ مقالات جعلی و نامعتبر متاسفانه در همه جای جهان هم وجود داره و صرفا ارتباطی به مقالات ایرانی نداره .( این روزها با سرزدن به خیابان انقلاب یا حتی برخی سایت های اینترنتی ، می تونین موسساتی رو پیدا بکنید که کارشون نوشتن مقاله و گرفتن ACCEPT از مجلاتیه که اعتبارشون مشخص نیست، اونم در ازای گرفتن مبالغ هنگفت ). جالبه که شما اصلا فرق گزارش و مقاله علمی رو نمی دونین و حتی به یکی از سوالات ساده من جواب ندادین و فقط حرف ها رو باهم قاطی میکنین . تو حرف هاتون هم اصلا به این موضوع اشاره نکردین که کدوم نشریه علمی معتبر بین المللی مقالات مربوط به واکسن های ایرانی رو منتشر کرده. از اون جالبتر اینکه شما به جای پاسخ به یک سوال ساده ، خیلی راحت سازمان بهداشت جهانی رو به رشوه خواری متهم می کنین بعد به من می گین که دارم تهمت میزنم .شما هر وقت فرق مقاله علمی و گزارش رو متوجه شدی بیا حرف بزن. ظاهرا از نظر شما و دوستانتون همه مراکز علمی و اکادمیک، مجامع علمی بین المللی و البته همه سیاسیون دنیا غرق در فساد وجهل هستن جز مسولین کشور ما ، فقط هم شما ودوستانتون کارتون درسته !


0

آقای کریمی ، رهبر اسمش روشه ، بایست نظر بدند و راه رو نشون ؛ شما نمیتونید این هضم کنید ، نبایست جایگاه و شان رهبران جهان رو پایین بیارید که.... تمام رهبران جهان ، از مشاوران خبره و متخصص بهره میگیرند و با گزارش های اطلاعاتی موثق ، تصمیم.... اتفاقا یکی از درجات اعتبار نشریه ها ، همین مقالات مشهور(استناد فراوان به مقالات) و علمی و دقیقیه که منتشر میکنن ؛ همه جای جهان مشکل و فساد هست ، قبول ، هست ؛ اما اینکه نبینید تصمیم رهبر چقدر درست و روی حساب بوده و این مشکلات واکسنهای غربی رو دیدند و زمان این رو اثبات کرده ؛ چی رو نشون میده؟!! نشون نمیده که شما تنها قصد تخریب رهبر رو دارید و لاغیر؟!! و نکته دیگه اینکه یک چیز وقتی در سرتاسر جهان هست ، طبیعیه که در ایران هم باشه ؛ حرف ما اینه.... مثل اینکه شماها دارید جوری حرف میزنید که همه جای جهان خوبه و ایران نه!!!! گفته بودم بهتون که با کوچکترین جستجویی از فساد در سازمان بهداشت جهانی ، به هر زبانی که دوست دارید ، به اسنادی میرسید که نشون میده چقدر سران این سازمان به شرکت های دارویی بزرگ وابسته هستند و چه فسادی گریبان اینها رو گرفته.... اینکه اینقدر این سازمان رو قبول دارید و مرجع تمام تصمیات میدونید و کارش رو غیر سیاسی ، نشون از چی میده دقیقا؟!!! ساختار کشور ما مشکل داره ، درست ؛ اما اینکه بی جهت و بی دلیل به رهبر بتازید و تصمیمات درست ایشون رو برعکس بیان کنید ؛ یعنی چی دقیقا؟!!! حق داریم به حسن نظر شما شک کنیم؟!! اونم با حد تهمت و بی احترامی به همه چیز؟!!!


0

سلام آقای معصومی، من با وجود اینکه کماکان معتقدم که افراد فارغ از جایگاه سیاسی و مذهبی شون نباید راجع به همه چیز نظر بدن اما فر ض بکنیم که به قول شما آقای رهبر مشاورانی خبره دارندو این افراد مشاور ، ستاد اجرایی و همینطور شرکت داروسازی متعلق به وزیر بهداشت هم از ممنوع بودن ورود واکسن های انگلیسی و امریکایی هیچ سودی نبردن! چیزی که من از حرفهای شما متوجه شدم اینکه اینقدر شما برروی فساد در سازمان بهداشت جهانی تاکید کردین، از جواب به یک سوال ساده من در مورد چاپ مقالات مربوط به واکسن های داخلی در نشریات معتبر علمی بین المللی طفره رفتین. در مورد مجلات علمی معتبر ، بخصوص مجله لنست که جزو مجلات معتبر پزشکیه حرف شما درسته ولی سوال اینجاست که اگه همین مجله به جای چاپ مقاله مربوط به واکسن اسپوتنیک روسیه ، مقالات مربوط به واکسن های فایزر و مدرنا رو چاپ می کرد آیا شما بازهم به این نشریه لقب معتبر میدادین یا اون رو مجله ای استکباری و سخیف با داشتن رویکردی صرفا سیاسی خطاب می کردین؟ حرفای شما نشون میده که کاملا به تصمیمات رهبر اطمینان دارین و بی چون و چرا از ایشون اطلاعت می کنین حتی اکه نظر و تصمیماتشون خارج از حیطه دانش و تفکر و تخصصشون باشه. هرگونه سوال و نقد تصمیمات ایشون هم از نظرشما تخریب محسوب میشه ! من پیشنهادمیکنم که نقشه کشورهای واکسینه شده جهان رو نگاه بکنین و بعد دوباره به حرف هاتون فکر بکنین .مطمئن باشین که سالهای آینده تاریخ کنونی ایران و همینطور گذشت زمان درستی و یا نادرستی تصمیات ایشون در زمینه های مختلف و پیامدهای اونها ر و مشخص می کنه.


0

آقای کریمی ، چرا مدام حرفهای قبلی خودتون رو تکرار میکنید؟!! اگر راست میگید که افراد بایست در جایگاه و شان خودشون نظر بدند و در همه چیز دخالت نکنند ، پس چرا در تصمیمات مشابه رهبر و مرکل ، یکی رو دانشمند و دیگری را هیچ عنوان کردید؟!! آیا متوجه لفظ دانشمند نبودید؟!! متوجه اینکه ابتدا گزارشهای واکسنها منتشر میشوند و سپس بر اساس آن ، به مقاله علمی و بررسی دقیق میرسند چه؟!!! هیچجوره نمیشه برآورد کرد که شما تنها دارید به رهبر نقد میکنید ، نه تخریب!! اینکه مشاوران و گزاره های اطلاعاتی موثق رو با فعلیت اجرائی خلط میکنید ؛ یعنی چه؟!! فساد اگر در سازمان بهداشت جهانی هست که اسناد و مدارک این رو اثبات میکنه ، پس در ایران هم هست.... باز چرا قصد دارید بگید همه خوبند و ایران نه؟!!! اینکه جان و مال و ناموس مردم برای رهبر کشوری مهم باشه که کمیت رو فدای کیفیت نکنه ، با وجود اینکه اثبات شده که چه خطراتی واکسنهای انگلیسی و آمریکایی دارد ، با وجود اینکه اینها واکسنهایی گران ، با نگهداری سخت و پیچیده و مهلت مصرف 5 روزه ، با مصونیت 4 ماهه هستند و فناوری ژنتیکی اونها تنها دوساله که وارد بازار شده و در مرحله ی آزمایش قرار داره و اونها هیچ تضمینی نمیدهند که مشکلی به وجود نیایید و هزاران مورد دیگر ؛ نشان از چه چیز میده؟!! با تخریب و توهین ؛ اینکه بگید شما گوش و چشم بسته ، گوش به فرمانید و اگر فلان گزارش و مقاله چاپ میشد ، شما میگفتید فلان و بسیار ؛ به نظر خودتون ، این رو نشون نمیده خود شما دارید تنها با توهین و تهمت و تخریب ، نظر خودتون رو برای خودتون توجیه میکنید؟!!! چیزی که هیچ مبنای عقلانی و مثبت فکری ای ندارد!! شان و جایگاه و وظیفه ی رهبر جمهوری اسلامی ، مشابه تمام رهبران جهان هست ؛ تمام....


0

آقای معصومی عزیز سلام ، من فکرکنم خیلی خوبه که الان در این مقطع زمانی و همینطور یکی دوماه دیگه یه مقایسه ای بین آمار روزانه میزان مبتلایان و تلفات کرونایی کشور ما و کشورهای دیگه جهان انجام بدین.اینکه کشورهای مختلف واکسن به قول شما تایید شده سیاسی کشور های دیگه رو زدن چه وضعیتی دارند و ما کجای کاریم؟( البته میدونم که همه دانشمندان و محققان دانشگاه های جهان به غیر از کشور ما هم از نظر شما رویکرد معاند و سیاسی دارن! ) بله ، میدونم که این روزها در برخی کشورهای دیگه هم آمار مبتلایان به کرونا داره زیاد میشه اما آیا اونها هم روزانه اینقدر تلفات می دن ؟ شما احتملا حرف های دکتر زالی در مورد مدیریت کرونا در ایران رو هم که خوندین . ببینم آبا بازهم می تونین مدیریت افتضاح کرونا در کشور رو انکار بکنین و بگین تایید نشدن واکسن برکت سیاسی بوده؟ اصلا اگه حتی واکسن های داخلی امتحانشون رو پس داده باشن پس چرا به سرعت به مردم تزریق نمی شن؟ البته من فکر میکنم با این اوضاع مدیریتی و ادامه تفکراتی از جنس شما در کشور ما ، قطعا اوضاع بدتر خواهد شد.


0

آقای کریمی ، چقدر جالب که شما در مقطه زمانی ای که واکسن فایزر-بیونتک و افغانستان رو به دلایل سیاسی پرچم عثمان کردند و شما هنوز به اتهام زنی های خودتون دارید ادامه میدید ، در حالی که به پرسشهای قبلی هنوز پاسخ روشنی ندادید!! کشورهای شرق آسیا(شمال و جنوب - بدون در نظر گرفتن اندونزی) ، آفریقایی(مرکز و جنوب شرق) و آسیای مرکزی و قفقاز چه واکسنی دریافت کردند که یک کشته هم ندارند؟!! یعنی واقعا اینها آمار درست عرضه نمیکنند؟!! یعنی اطلاع از وضع واکسن های غربی ندارید واقعا یا اینکه منظور شما کلا واکسن است؟!! در به اصطلاح کارگروه علمی مبارزه با کرونا ، متخصص بیهوشی و کبد داشتیم ، اما متخصصین به تعداد بیلوژیک نبودند!! ایا چنین چیزی ، تنها علتش سیاسی بازی و جمع آوری همفکران نیست؟!! چنین چیزی واقعا انکار پذیر هست؟!! نمونه افرادی رو مثال زدید که خراب کردند ، بد هم خراب کردند ؛ اما میگویند نگذاشتند ، وگرنه ما عالی بودیم!!!! همینها مگر به انجام دستورالعمل های سازمان بهداشت جهانی و به اصطلاح کشورهای پیشرفته و توسعه یافته ی غربی از ابتدای شیوع اذعان نداشتند ، پس چه شد؟!! 6 دروغ گفتند که هرکس به نوبه خودش ، همه ی اونها رو تکذیب کردند ؛ حتی سفارت ژاپن! واقعا شما به منبع چنین افرادی سخن میگید؟!!! واکسن برکت مگر به تعداد توضیح نشده(آخرین آمار رسمی: 1025000 دوز)؟!


0

شما قبلا فرمودید که "به نقشه ی واکسیناسیون جهان نگاه کنید و دوباره به حرفهاتون فکر کنید ، زمان درستی یا نادرستی تصمیمات گرفته شده رو نشون میده".... الآن و یکماه پیش ، حدود 17 و 25 درصد(8 میلیون و الآن 11 میلیون) از جمعیت هدف در ایران واکسینه شدند و در آمریکا کمی بیشتر از 50 درصد جامع هدف واکسینه شدند ؛ الان کار واکسنهای فایزر-بیونتک ، آستارازنکا-آکسفورد و سینوفرام - به علت تاثیر اندک خودشون در مقابل ویروس - دوز سوم کشیده!! جالبه که این واکسنها در کنار واکسن مدرنا ، تنها واکسن های تایید شده به اصلاح سازمان بهداشت جهانی هستند!!! آمار ابتلا و مرگ و میر ، در خیل زیادی از کشورهای جهان پس از رشد بیماری ، کاهش شدید پیدا کرده و یا به کلی از بین رفته که خود متخصصان بیولوژیک بهش میگن "ایمنی گله ای" ؛ این کشورها مگر عمده مردمشون واکسن دریافت کردند؟!! جالبتر که طبق آمارهای رسمی سازمانهای بهداشت ملی کشورهای استفاده کننده از واکسن ، بخشی زیادی از مرگ و میرها ، تعلق به واکسن داره! آیا چنین چیزی قابل انکار هست؟!! اینکه با توجه به شرایط کشور ، حتما باید واکسن استفاده کرد درست ؛ اما واقعا فکر میکنید با واکسیناسیون کامل ، در پیشگیری موفق خواهند بود؟!! حالا من از شما پرسش دارم که آیا این تصمیمات درست بوده یا نه؟!! جدای از تحریم و دشمنیها و خطرات واکسنهای غربی ، با وجود اینکه اینها واکسنهایی گران ، با نگهداری سخت و پیچیده و مهلت مصرف 5 روزه ، با مصونیت 4 ماهه هستند و فناوری ژنتیکی اونها تنها دوساله که وارد بازار شده و در مرحله ی آزمایش قرار داره و اونها هیچ تضمینی نمیدهند که مشکلی به وجود نیایید و هزاران مورد دیگر ؛ آیا واقعا برای ایران قابل دسترس بودند و مشکلی پیش نمیآمد؟!!


0

سلام آقای معصومی ، من فکر میکنم بحث باشما اصلا فایده ای نداره چون هم آمارهای بدون منابع معتبر بین المللی ( مثل واکسینه شدن 25 درصد جمعیت هدف در ایران!) ارائه می کنین و هم اینکه ادبیاتتون خیلی به لحن خبرگزاری های فارس ، تسنیم و رجا نیوز نزدیکه. متاسفانه همین نگاه امثال شماهاست که ایران به اینروز افتاده .در مورد دوز booster واکسن ها هم بهتون بگم این دوز فقط مخصوص افراد مسن ویا کسانی هست که ایمنی ضعیفی دارن. معلومه که شما و دوستانتون در خبرگزاری های فوق الذکر خیلی هم از وخیم شدن اوضاع کرونا در کشور ناراحت نیستین.اصالا براتون مهم نیست کشور ما ممکنه وارد موج ششم کرونا و سروکله زدن با موج های بعدی بشه. چرا نمی گین که تو کشورهایی که کرونا رو تونستن کنترل بکنن کشورشون حتی وارد موج سوم هم نشد ؟ این کشورها با انجام واکسیاسون و مدیریت درست و اصولی به وضعیت ثبات رسیدن نه صرفاایمنی گله ای . لطفا به مردم دروغ تحویل ندین .من فکر میکنم که به طور مثال اگه روزی جناب رهبر در یه سخنرانی بگه که ماست سیاهه ! شما و دوستانتون حرفشون با تمام قد رو تایید بکنین. اصلا اشکال نداره.! فقط امیدوارم روزی کرونا به سراغ شما هم بیاد بلکه شرایط حال حاضر رو با تمام وجود حس بکنین.اینروزها شاید شما ، دوستانتون و وصداوسیما حرفهایی از جنس خودتون ر و دائم تکرار بکنین ولی اینو بدونین که روزی نوبت مردم هم خواهد رسید. واضحه که از نظر شما همه سازمانها، پزشکان،محققان و دانشگاه های بین المللی غرق در فساد و رشوه گیری هستن ولی توکشورما هم همه مسولین پاکدست ، صادق با مردم و ساده زیست هستن ! . من دیگه با شما حرفی ندارم . وسلام


0

حرفهاتون جالبه آقای کریمی ؛ بدون پاسخ به سوالات ، تنها تهمت میزنید و قضاوت میکنید.... طبق آمار رسمی ، از جامع هدف(افراد بالای ۱۸ سال) که ۶۰ میلیون میشه ، ۱۱ میلیون نفر حداقل دوز اول رو دریافت کردند.... به نظر شما ، چند درصد میشه؟!! با چی مشکل دارید دقیقا؟!! بیشترین مرگ و میر هم مربوط به همین افراد بالای ۵۰ سال هست ؛ خوب اگر نیاز به دوز سوم هست که ایمنی ایجاد بشه ، دقیقا به چه دردی میخوره؟!! چقدر برای شما گران هست که درک کنید فساد و سیاست زدگی تنها در ایران نیست و همه ی جهان به اون گرفتارند!! برخی کشورهای آفریقایی و برخی کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز و برخی کشورهای جزیره ای اروپا و آمریکای مرکزی ، واکسن به تعداد مطلوب دریافت کردند که موفق به عبور شدند؟!! واقعا فکر میکنید کاهش رعایت دستورالعمل ها از ۸۰ درصد به ۲۰ درصد ، تاثییری نداشته و مردم خود مقصر نیستند؟!! خیلی جاابه:)


0

آقای معصومی من متاسفانه با کل حرف هاتون والبته دروغ مشکل دارم. چون پایه و اساس درستی ندارن .مشخصه که شما آمار مرگ ومیر این روزهای جوانان کم سن و سال بر اثر ابتلا به نسخه دلتا نمی بینین.برخی کشور های جزیره ای اروپا !؟ میدونم که برای شما و دوستانتون خیلی سخته که مدیریت اصولی و کاهش نرخ مرگ ومیر در کشورهای اروپایی رو ببینین .از دریچه دید شما کشورهای اروپایی همه در مهار کرونا چندکشورمفلوکن ولی مدیریت ما در ایران عالی بوده ! واقعا چقدر ما بدبخت شدیم که باید خودمون رو باکشور های افریقایی و بیچاره تر از خودمون مقایسه بکنیم بعد بگیم : خب، ما که وضعیتمون خیلی هم بد نیست! خوبه که بر اساس آمار رسمی هروروز بالای 500 نفر به خاطر مدیریت انفتضاح کرونا در کشور ما میمیرن ولی خب از نظر شما خیلی مهم نیستن. من نمی گم که مردم هم در وخیم شدن شرایط مقصر نیستند.بله مقصرند ولی نه به اندازه مدیران کلان در کشور.کسی که بار و خامت اوضاع رو فقط به دوش مردم میزاره به نظرم لایق گفگو نیست چون همه چیز رو از نگاه خودش و خبرگزاری هایی که قبلا گفتم مبینه. درکل ، شما ذهن خودتونن رو بیش از این درگیر این مسئله پیش پا افتاده کرونا نکنین و به عزاداری هاتون برسین .(اصلا کرونا چیه؟! ) فقط اگه کرونا گرفتین بی زحمت به بیمارستان مراجعه نکنین چون کادر درمان خسته هستن. (البته این جمله من در مورد افرادی که این روزها به مهمونی و مسافرت میرن هم صدق میکنه.) .درضمن ،بله، درسته که فساد همه جا وجود داره ولی همه اونجوری که شما و دوستانتون فکر میکنین فاسد نیستن. کسی که فکر میکنه که همه سازمان های معتبر و شاغلینش فاسدن خو.دش هم احتملا باید فاسد باشه.


0

آقای کریمی ، حالتون خوبه؟!! مدام سعی میکنم با شما با دید منطق و علم صحبت کنم و وضعیت و تصمیمات رو بررسی کنیم ؛ شما مدام تهمت میزنید و خیلی عجیب با سیاست زدگی و طرفدار مآبانه حرف میزنید!! کشورهای زیادی در آفریقا و آسیا به خصوص آسیاسی مرکزی(به جز قزاقستان) و قفقاز ، از اول آمار بالایی نداشتند و هنوز هم ندارند(در کل انگار مرگ و میر ندارند) ؛ خوب علت چیه؟!! میدونید که این کشورها(خصوصا آفریقایی و شرق آسیا) ، تجربه ی بالایی در مبارزه با بیماری همه گیر داشتند و زمانی که ما اسامی ویروس ها از تلوزیون میشنیدیم ، اینها درگیر مستقیم با موج های همه گیری با ویروس های گوناگون بودند.... خیلی از کشورهای جزیره ای در اروپا مانند سن مارین و دهها کشور جزیره ای که در آمریکای مرکزی قرار دارند ، میدانیم که آمار بالایی داشتند و آلان یک مرگ و میر هم ندارند ، آنهم بدون دریافت واکسن به تعداد!! چرا ، چرا و چرا؟!! سعی کنید به جای هوچی گری ، پاسخگو به سوالات باشید و علمی حرف بزنید!!!


0

آقای معصومی من خیلی خوشحال میشم که برای حرف هاتون فقط و فقط منابع انگلیسی زبان و معتبر معرفی کنین تا بشه اونها رو مطالعه کرد.متاسفانه سوگیری ، نقص در اطلاع رسانی و شاید ترجمه اشتباه در مقالات فارسی از زبان انگلیسی بسیار بیشتره و مقالات فارسی داده های قابل استنادی ندارن. (اگه یادتون باشه، تو بحث اجباری بودن دادن رای که در کامنت های بالا مطرح شد ، آقای نوروزی و برخی از دوستان به درستی اسم چند تا کشور رو آوردن و گفتن که رای دادن دراونها اجباریه ولی چون مطلبشون از منابع فارسی بوده از جزییات این مطلبشون مطلع نبودن ولی من با مطالعه تکمیلی سایت های انگلیسی زبان نقص مطلبشون رو رفع کردم ) واقعا خیلی جالبه که شما بین این همه کشور های اروپایی و خود آمریکا ، به چندکشور آسیایی و البته چند کشور جزیره ای و احتملا دارای جمعیت کم اشاره میکنین. اگه ممکنه اسم و تعداد این کشورها رو هم ذکر بکنین .درضمن من تو نظراتتون معنای منطق و بحث علمی! رو کامل متوجه شدم .( همین نگاه علمی و منطقی ! شما و همفکرانتون ایران ما رو به این وضع گرفتار کرده ) من حدس می زنم که شما اطلاعاتتون رو فقط با سرچ فارسی اونم از تنها منابعی که قبولشون دارین به دست میارین. خب مسلمه که جواب سول شما درمورد این کشورهای کوچیک و کم جمعیت اروپایی و کشورهای آسیایی دو حالت داره: این کشورها یا با انجام مدیریت درست، اصولی و به موقع بحران ، قرنطینه سفت وسخت و البته واکسیناسیون بالای 70 درصد جمعیت شون بحران رو حل کردن یا اینکه مسولینشون مثل کشور ما از دادن آمار واقعی به سازمان بهداشت جهانی خودداری کردن و فکر کردن که با پاک کردن صورت مسئله مشکل حل میشه!


0

آقای کریمی ، چرا دست از اتهام زدن برنمیدارید؟! مدام حرفهای قبلی رو تکرار میکند!! فکر میکنید؟!! فکر میکنید شما فقط منابع به اصطلاح معتبر استفاده میکنید؟!! البته کاملا از سوگیری سیاسی و منطق شما ، مشخصه که اصلا منابع نامعتبر استفاده نمیکنید:) شما برای حرفهاتون چه منبع ای موثقی معرفی کردید؟!! فقط و فقط انگلیسی زبان؟!! اینهمه زبان توی دنیا وجود داره که به همون زبان داره اطلاعات درستر از همه ی انگلیسی زبانها میده ؛ امیدوارم منظورتون منابع غیر فارسی باشه ، نه چیز دیگری.... اینکه آقای نوروزی و دیگر دوستان نجابت کردند پاسخ ندادند هم دلیل بر "نقص" سخنان ایشان نیست و اینکه میگید "هیچوقت به 100 درصد هم نمیرسه چون سختگیری نیست" هم اصلا قابل پذیرش نیست.... این میتونه به دلیل نقص آماری ، مهاجرت ساکنین یا عدم توان برای شرکت و هزار دلیل دیگه باشه.... میشه بفرمایید در کجای این کشور از شروع همه گیری تا الآن ، قوانین به اصطلاح سازمان بهداشت جهانی اجرا نشده؟!! کدوم مسئول انجام نداده و به انجام ندادنش اذعان کرده؟!! امیدوارم آقای زالی(از روز اول مدام تکرار کردند که اجرا میکنند و بخش نامه های اجراش هم که موجوده) رو مثال نزنید که دفعه ی پیش هم به سوالات پاسخ ندادید!! تهران به چالوس و گردنه ی هراز رو دیدید؟! دقیقا قرینطه ی اصولی و مدیریت سفت و سخت به چی میگن؟!! میکرونزی ، سنت هلن ، سامائو ، وانوآتو ، صحرای غربی ، واتیکان ، ماکائو ، جزایر فاکلند ، آنگولیا ، کالودنیای جدید ، گرادنا ، گرینلند ، برونوئی ، کیمن ، دومنیکن ، موناکو ، کومور ، لیختن اشتاین ، باربادوس ، چاد ، سن مارین ، سن لوسیا ، نیجر ، اریته ، یمن ، گامبیا ، بنین ، لائوس ، نیکاراگوئه و.... که جا نمیشن همشون و بیشتر گردشگرپذیر هستن....


0

آقای معصومی من فکر می کنم که هیچ وقت آب من وشما تویه جوب نمیره. در مورد مقالات انگلیسی زبان ، بله من دقیقا منظورم فقط منابع انگلیسی زبانه چون ما چه بخوایم یا نخوایم انگلیسی زبان علمی دنیای امروزه ( سازمان های بین المللی مطرح جهان و دانشگاه ها مثل آکسفورد ، کمبریج ،UCLA و یا الازهر مصر برای اطلاع عموم مردم جهان مقالات و مطالعاتشون به انگلیسی منتشر می کنن.) .حالا شما با این موضوع مشکل دارین به من هیچ ربطی نداره. شما که مدعی اجرای تمام قوانین سازمان بهداشت جعانی از زمان شروع همه گیری تو کشورما هستین ،میشه بفرمایین که آیا قرنطینه بنا بر تعریف بین المللی اش ( نه تعطیلی های مقطعی) ، حمایت اقتصادی از مردم در طول زمان قرنطینه و همینطور برنامه واکسیناسیون منظم سراسری بر اساس زمان بندی خودشون تو کشور ما انجام شده یا نه؟در مورد حرف های آقای زالی هم همه چیز کاملا مشخصه. و اما در مورد لیست کشورهاتون: من فکر میکنم خیلی از این کشورها و جزایر رو حتی به سختی بشه رو نقشه پیدا کرد .واقعا این همه کشور! که اینجا ردیف کردین چند درصد جمعیت کره زمین رو تشکیل میدن؟ این که مردم ما تو این روزهای حساس و در حالی که در بیست و چهارساعت گذشته طبق آمار رسمی 620 نفر فوت کردن به عزاداری و مسافرت میرن متاسفانه به فرهنگ پایین شون و عدم اعتماد شون به حاکمیت والبته عدم اجرای قوانین درست و منطقی از سوی حاکمان در زمان بحران بر میگرده .در هرصورت، از حرف های شما اینطور میشه نتیجه گرفت که شما نه زبان انگلیسی و نه سازمان بهداشت جهانی رو به عنوان زبان وسازمان بین المللی به رسمیت میشناسین. من شما رو بااین افکار مترقی تون تتنها میزارم . موفق باشین .


0

موید باشید آقای کریمی:) تازه متوجه شدید؟!! چیزهایی که میگید به اطلاعات خبری بیشتر میاد تا مقاله ی علمی همون مقالات علمی هم یک سومش به زبان انگلیسی منتشر میشه(بیشتر هم ترجمست و زیان های اصلی داخلی ، بیشترین مقدار رو دارند) و اگر منبع ای دارید که نشون میده بیشتر از این مقدار منتشر میشه در سال ، لطفا لینکش رو به اشتراک بگذارید.... جدای از این ، نظرسنجی ای که خودم در همین سایت منتشر کردم ، نشون میده که ۸۰ درصد کاربران از آموزش تک زبان انگلیسی در مدارس مخالف هستند.... حالا شما جز اون اندک افرادی هستید که خیلی با زبان انگلیسی حال میکنید به اصطلاح ، اون یک بحث دیگست.... این خیل عظیم کشورهایی که ردیف کردم و نشد همش رو ردیف کنم ، بیش از ۱۰ درصد جهان رو تشکیل میدن و خیلی جالبتر اینکه الآن گردشگر میپذیرند.... همین دور و اطراف خودمون هم کم نداریم ؛ مثلا ارمنستان و آذربایجان و گرجستان و تاجیکستان و قرقیزستان و افغانستان و ترکمنستان و عمان و.... ؛ الآن در چه وضعی هستند و قبلا در چه وضعی بودند؟!! چند درصد اینها واکسن زدند و مقرارت سفت و سخت داشتند؟!! چرا نمیگید که چه چیز از حرفهای آقای زالی مشخصه که ما هم بدونیم؟!! بهتون گفته بودم که به سوالات در این مورد پاسخ بدید تا بفهمیم چقدر منابع شما موثق هستند!! میشه دقیقا یک کشور مشخصی رو مثال بزنید که خیلی در نظر مالی و زمان قرنطینه به مردمش رسیده و ایران این کار رو نکرده(با توجه به برابری قدرت خرید ، مقادیر رو بیان کنید)! مردم به دلیل عدم اعتماد به حاکمیت میرن سفر؟!! دقیقا یعنی چی؟! کمتر تهمت بزنید و قضاوت کنید لطفا....


0

سلام اقای معصومی بزارین خیلی کوتاه جواب سوالاتتون بدم : 1- من فکر میکنم شما تو خیلی از جواب هاتون نگاهتون خیلی کمی گراست مثلا شما در زمینه مقایسه مقالات انگلیسی با دیگر زبان ها ، به جای اینکه برای سنجش اعتبارمقالات به منابع اونها ، نام نویسندگان و دانشگاه هایی که اونها رو منتشر کردن به تعدادشون اشاره میکنین .آیا از نظرشما همه مقالات علمی پژوهشی و ISI که در کشورما چاپ شدن از درجه علمی زیادی برخوردار هستن؟ اینجا صحبت از اعتبار و کیفیت مقالاته نه کمیتشون . 2- در نظر سنجی شما اینکه تعدادی از کاربران با آموزش تک درس انگلیسی در مدارس مخالف باشن دلیلی نمیشه که در کل با اموزش این زبان هم موافق نباشن ( این رقم 80 درصد رو از کجا اوردین من نمی دونم ). اصلا فرض کنیم که حرف شما درست باشه و همه همفکران شما هم تواین نظرسنجی شرکت نکردن! سوال من اینه که آیا تمایل دارین که همین نظرسنجی رو در شبکه های اجتماعی عمومی تر و با جامعه آماری وسیع تر مثل توییتر ، فیسبوک یا اینستاگرام منتشر بکنین؟ 3- به نظرم شما در لیست کشورهایی که معرفی کردین اسم های نیوزلند ، استرالیا و کره جنوبی رو جا انداختین. (بگذریم که شما به دیگر کشورهای مطرح اروپایی و همینطور اسرائیل اشاره نکردین) خیلی از کشور های لیست شما جزایری هستن که بر اثر عواملی مثل داشتن جمعیت کم به نسبت وسعتشون ، موقعیت جغرافیایی منحصربه فردشون و البته مدیریت خوبشون تونستن اوضاع رو کنترل بکنن. تا اونجا که من میدونم کشوراسترالیا با بستن مرزهای ایالتی و بین المللی و البته حمایت مالی از شهروندانش تونسته آمار تلفاتش رو نسبتا پایین نگه داره .


0

آقای کریمی ؛ از کمیت استفاده میکنم ، چون قابل ارزیابی هست ، در حالی که کیفیت رو نمیشه خیلی ارزیابی کرد و هرکس نظر خودش رو داره.... مثلا اینکه فلان استاد برجسته ی دانشگاه تهران ، فلان مقاله رو نوشته ، اصلا دلیل نمیشه که مقالش از سطح دانشگاه های درجه ی 2 و 3 کشور بهتره باشه ؛ برعکس شاهدیم که خیلی داره به مقالات اساتید دانشگاه های با درجه های پایین تر استناد میشه و این نشون میده که کیفیت رو نمیشه چنین چیزی دونست.... یا اینکه میشه یک دانشگاه در فهرست فلان رتبه بندی اول و دوم باشه ، اما در فهرست های دیگه ، حتی رتبه های 10 تا 20 وجود نداشته باشه.... علت اینه که هرکس ارزیابی ویژه ی خودش رو با شاخص های هدف خودش داره ؛ با این حال ، این کار با بررسی کمی بیشتر صورت میپذیره تا خطاهای کار رو بگیره.... زبان انگلیسی تنها یک زبانه ، در تعداد سخن ور هم(مجموع زبان مادری و دیگر) در رتبه چهارم جای میگره و اینکه نزدیک 80 درصد کاربران شرکت کننده در نظرسنجیهایی که در همین سایت موجوده و میتونید ببینید ، خط بطلانی بر "فقط و فقط زبان انگلیسی" شما کشیدند ، یعنی اینکه شما هستید که خیلی با زبان انگلیسی حال میکنید و این اصلا همه گیر نیست.... حالا میتونید یک نظرسنجی کاملا علمی برگزار کنید(نه در شبکه های اجتماعی قابل دستکاری و جعل) و داده هاش رو منتشر ، تا بفهمیم که چقدر با این نظر شما موافق هستند همه ی مردم!! قطعا وقتی زبان های گوناگون ، خصوصا زبان و گویش های محلی هم هست ، آموزش اینها در کنار هم معنا پیدا میکنه و آموزش زبان به فقط یک زبان ؛ برای همه نامفهومه ، چون در کشورهای دیگه هم به یک زبان اکتفا نمیکنند و این میتونه بسته به شرایط کشورها متفاوت باشه(مثلا آموزش عربی هم در کشور داره داده میشه)....


0

آقای کریمی ؛ فهرست این کشورها بی شماره و خیلیهاشون تازه با بیماری دسته پنجه نرم میکنند(مثل: اندونزی) ، یا اینکه خیلی درگیر بودند و الآن تمام شده(مثل: خیل زیاد کشورهایی که الآن مرگ و میر صفر دارند) یا کشورهایی که اصلا چندان درگیر نشدند(مثل: یمن و هندوراس و....) حالا سوال اساسی این بود که چرا کشورهایی که نه موقعیت خاص جغرافیایی دارند و نه جمعیت کم و نه واکسن به تعداد دریافت کردند(مثلا همین اطراف خودمون) و حتی بعضا اصلا قرنطینه به خودشون ندیدند ؛ یا به بیماری چندان درگیر نشدند و یا اینکه الآن بعد کلی درگیری ، دیگه خبری نیست؟!! خصوصا اینکه اینها گردشگر میپذیرفتند و حالا هم میپذیرند.... (آمار ابتلا ، مرگ و مگیر و آزمایشهای ابتلا نسبت به جمعیت رو که راحت با یک جستجوی ساده میشه بدست آورد و این اطلاعات خوبی از اهمیت بیماری و.... میتونه بده.). قرار شد شما مقدار کمی و معنوی کمکهای یک کشور رو مثال بزنید تا با توجه به برابری قدرت خرید ، با ایران مقایسش کنیم ، نه اینکه فقط یک جمله از اینکه فلان کشور فلان کار رو کرده بگید! (مثلا ژاپن تنها کشوری بود که پول نقد بدون بازگشت در اختیار شهروندان گذاشت.). کاملا هم مشخصه که خبر بسته شدن مرزهای استرالیا رو در یک مقاله ی علمی خوندید و اصلا ربطی به خبرگزاریها ، با سوگیریهای مختلف نداره! :)


0

سلام آقای معصومی. با توجه به یادداشت های شما من تصمیم گرفتنم به عنوان حسن ختام از روی نوشته هاتون ،شخصیتتون رو توصیف بکنم چون عملا بحث باشما به هیچ نتیجه ای نمی رسه : 1 - خوندن دیدگاه های شما من رو به شدت یادمسولین کشور خودمون انداخت.کسانی که با نظرات و مقالات اساتید برتر دانشگاه های معتبر ایران و جهان مخالف هستن و براشون مطالعات دانشگاه های علمی کاربردی ، پیام نور و آزاد(بخصوص واحدهای نا آشنای این دانشگاه) به مراتب از دانشگاه های تهران وشریف با ارزشتره. اتفاقا مسولین ما هم مثل شما کمی گرا و عاشق ارائه آمار در موضوعات مختلف ( ولو موضوعات اجتماعی ) هستن و اصلا هم نظرات مخالف خودشون رو بر نمی تابن. 2- مسولینی که آموزش زبان انگلیسی در مدارس رو نوعی انحصار طلبی می دونن ولی به نظرشون اجبار بچه ها در یادگیری زبان عربی اصلا هم انحصار طلبی محصوب نمیشه! (اگه هدف مبارزه با انحصار طلبیه ،به نظرم این کار باید در مورد همه زبان های خارجی در کشورما انجام بشه) 3 - مسولینی که همیشه نگاه به شدت منفی و بدبینانه نسبت به شبکه های اجتماعی بین المللی و البته نظرات متفاوت بقیه مردم دارن و فقط از صحبت با همفکران خودشون اونم تو یه حیط محدود ( مثل همین سایت) لذت می برن .5- ودر آخر مسولینی که به جای حفظ جان مردم و مدیریت موثر شرایط کرونایی حال حاضر فقط در حال توجیه کار های خودشون هستن و ضمن انکار اثر بخشی واکسن و عدم استفاده از تجربه مدیریت بحران حتی در همون کشورهای جزیره ای ،خیلی هم به روش مدیریتی شون می بالن ، داده ها و آمار خودشون رو تایید و همیشه از همدیگه تقدیر و تشکر می کنن. من بهتون تبریک میگم چون شما آینده شغلی خیلی روشنی در پیش دارین :-).


0

آقای کریمی ، شما هم اصلا به سوالات پاسخ ندادید و فقط رو به جلو فرار کردید!! آخه چرا؟!! چرا ایتقدر روی نظر خودتون مصر هستید و پافشاری میکنید؟!! یعنی اصلا احتمالا نمیدید که نظرات شما درست نباشه؟!! آخه مگه چنداتی از این کشورهایی که نام بردیم ، جزیره ای بودن؟!! چرا آخه اینقدر علاقه به قضاوت کردن و تهمت زدن به زمین و زمان رو آخه دارید؟!! بارها گفتم که اگر فساد در ایران هست ، در همه جای جهان ، با دوزهای مختلف هم هست ؛ اما چرا اصرار دارید بگید اونها خوبند و ما بدیم؟!!!! معلومه که باید از آموزش کشورهای موفق الگوبرداری کنیم با برنامه های موفق اونها ، آموزش رو بازسازی.... اینکه در همه جای دنیا ، زبان رو منحصر به یک زبان خاص نمیکنند و با توجه به شرایط ، زبانهای دیگه(مثلا زبان های محلی خودشون) هم به کار میبرند ؛ خوب جزئی از همین نوسازی هست.... زبان عربی مثالی بود برای همین موضوع که دریابیم که زبان ، یعنی نیاز ، نیازی که انحصار برنمیداره و گستردگیش بسیار زیاده.... خودم هم در دانشگاه تهران تحصیل میکنم ؛ اما بیشترمون میدونیم که گاها مقالات دانشگاه های درجه ی ۲ و ۳ ، بیشتر مورد استناد قرار میگیره و میتونه نشان از کیفیت این مقالات باشه.... این تنها یک مثال بود که متوجه بشیم ، کیمیت مهمه و کیفیت چندان قابل ارزیابی نیست ، چون هرکس در مقوله ی کیفیت ؛ نظر و شاخص سنجش خودش رو داره و اینکه مقاله ای رو مثلا فلان استاد برجسته ی دانشگاه تهران بنویسه ، اصلا دلیلی بر کیفیت کار نیست.... شاید شما از نظرسنجیهای شبکه های اجتماعی خوشتون بیاد و اصطلاح باهشون خیلی حال کنید ؛ اما واقعا چقدر این نظرسنجیها علمی و دقیق و غیر قابل دستکاری و جعل هستند؟!!


0

سلام آقای معصومی، راستش من دیگه از خوندن نظرات شما و دوستانتون خسته شدم .اگه من به گفته شما رو نظراتم پافشاری میکنم،شما هم دقیقا همین کار رو انجام میدین .وقتی شما از قرار دادن نظر سنجی تون در یک جامعه آماری بزرگتر که افراد نظریات متفاوتی با شما دارند خودداری می کنین به همین راحتی هم میتونین روی هر نوع داده دیگری به اسم جعلیات ،منابع دشمن ،ترویج تفکرات استکباری و... خط بطلان بکشین.( شما با استفاده از امکانات google docs می تونین یه نظرسنجی ایجاد بکنین و لینکش رو تو شبکه های اجتماعی مختلف بزارین تا طیف فکری ، سنی و جنسی متنوع تری از مردم به سوالاتتون پاسخ بدن، دوستان من برای پرسشنامه پایان نامه ارشدشون دقیقا همینکار رو انجام دادن ) . پس چون نگاه شما برای من مشخصه، بنابر این من ترجیح میدم که دیگه وقت با ارزشم رو صرف بحث با شما نکنم.من مطمئنم که شما و دوستانتون اصلا تمایلی به شنیدن نظرات بقیه ندارین .من نمی گم همه خوبن و ما بدیم ، این برداشت شماست.بله ،در همه جای جهان مشکلات مختلف وجود داره و ما در دنیا آدمهای کاملا خوب یا بد نداریم ولی تفاوتی که کشورهای توسعه یافته باکشور ما دارند اینکه آدم های کار بلدشون از فکر ، خلاقیت و کار گروهی برای رفع مشکلات شون استفاده می‌کنند و البته بر خلاف مسولین کشور ما ،هر کاری رو برای تامین منافع خودشون و مردمشون انجام می دن .من با اطمینان کامل می تونم بهتون بگم که اگه من حتی معتبر ترین منابع بین المللی آمارها و نمودار های کاهشی فوتی کشورهای دیگه بعد از انجام واکسیناسیون ،قرنطینه و مدیریت درست بحران رو ذکر بکنم شما به دلایلی که ذکر کردم قویا و به راحتی همه اون اطلاعات رو رد می کنین و براتون کاملا بی ارزش هستند. موفق باشین .


0

آقای کریمی ، شما اصلا به سوالات پاسخ نمیدید که ما متوجه بیشیم واقعا حرفی که بیان میشه ، درست هست یا نه!!! شما مدام حرفهای خودتون تکرار میکنید و با تهمت و قضاوت ، سعی از فرار کردن از پاسخگویی دارید.... منابع خودتون رو معتبر میدونید ، اما یکبار منبع ای معرفی نکردید که ببینیم چقدر درست میگید!! دوست عزیز ، استفاده از چنین عملکردیهایی برای پایان نامه ها شاید مناسب باشه ، اما علمی نیست.... چنین نظرسنجیهایی با گستردگی فراوان رو باید افراد متخصص و موسسات معتبری مثل: ایران پل و.... انجام بدند که حرفی درش نباشه.... اگر اندکی در همین مورد جستجو میکردید ، متوجه میشدید که نظرات شما چقدر بین مردم محبوب است!! متاسفانه تنها اطلاعات خودتون رو از خبرگذاریهای غربی و نظرسنجیهای شبکه های مجازی میگیرد و به اسم منابع علمی مطرح میکنید!! نظرسنجیهایی مردمی موسسات معتبر رو جستجو کنید و سعی کنید کمی هم به سوالات گفته شده پاسخ بدید! شاید شما در پاسخ‌های خودتون ، تونستید اطلاعات معتبری بدید که قطعا با واکسیناسیون گسترده ، مشکل کامل حل میشه و این ربطی به گذر زمان و چیزهای دیگه نداره!! سعی کنید کمتر تهمت بزنید و قضاوت کنید ، از گرایش بی هدف به غرب به اصطلاح توسعه یافته دور باشید ، تا واقعیت ها رو راحتتر بدون حب و بغض ببینید.... شاید برای شما مفید باشد:)


0

سلام آقای معومی من با و جود شناختی که از شما و نوع انتخاب واژگانتون رو پیدا کردم (مثل کشورهای به اصلاح توسعه یافته ! که تو صداوسیما زیاد به کار می برند) واینکه شما فقط اطلاعات منابعی که به تفکرات خودتون نزدیکه رو قبول دارین ، آمار کشورهای مختلف رو براتون میزارم : https://www.worldometers.info/coronavirus/country/us/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/iran/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/japan/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/sweden https://www.worldometers.info/coronavirus/country/germany/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/brazil/ https://www.worldometers.info/coronavirus/country/indonesia/ همونطور که در این آمار ها میبینین به قول شما و دوستانتون شیطان بزرگ در صدر جدوله! میدونم که این آمار ها از نظرشما اصلا قابل اعتماد نیستن. بله ،حتی جناب حریرچی هم گفت که آمار کشور ما باید ضرب در 2 بشه. اما بیایم فرض بکنیم که همین آمار ها قابل اتکا هستن. به برداشت من ،متاسفانه نکته مشترک بین همه کشور ها رشد آمار مبتلایانه. ولی در عین حال موارد فوتی های روزانه به نسبت تعداد مبتلایان در بیشتر کشورها برخلاف کشور ما رو به کاهشه. به نظر من سوال اصلی که باید پرسید اینکه چگونه بیشتر کشور های مختلف تونستن آمار فوتی های روزانه شون رو کاهش بدن ؟


0

آقای معصومی ، پیرو پست قبلی که من در اون آمار میزان مبتلایان و فوتی های کرونا رو گذاشتم ، اینبار لینکی رو اینجا براتون به اشترک میزارم که خودتون می تونین با اضافه کردن نام کشورها به نمودارها ، به راحتی و با نمودار های افقی میزان انجام واکسیناسیون در کشورهای مختلف رو باهم مقایسه بکنین https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL دیگه آمار و ارقام دروغ نمی گن مگر اینکه شما بازم انکارشون بکنین .می دونین که ملاک واکسینه شدن کامل افراد تزریق دو دوز واکسنه. در ضمن من نظرشما در مورد صحیح نبودن قرار دان نظرسنجی در شبکه های اجتماعی و عدم داشتن تنوع جامعه آماری متنوع رو اصلا نمی تونم درک بکنم. حرف من اینکه شما در یک بنگاه نظرسنجی معتبر نظرسنجی تون رو بسازین و تنها لینک پاسخگویی به سوالاتتون رو در شبکه های اجتماعی قرار بدین نه اینکه در خود شبکه های اجتماعی نظرسنجی رو انجام بدین. میدونین ، اینکه همه ما نظراتمون رو دریه محیط محدود و فقط با دوستان همفکر خودمون به اشتراک بزاریم و برای هم کف بزنیم کار خیلی راحتیه. شما هم دقیقا همین کار رو اینجا انجام می دین. اگه عنوان حرف های من اسمش قضاوته ، بله، من شما رو براساس حرف ها و تفکراتتون قضاوت کردم ! چه شما و دوستان همفکر شما حرف های من و یا این آمار ها رو بپذیرین یا نه .مطمئن باشین که شرایط ما تغییر نمیکنه و مشکل کرونا در کشور ما زودتر از بقیه جهان حل نمیشه. موفق باشین :-)


0

آقای کریمی ، کی این آمارها رو(بر فرض دقیق بودن اونها) تکذیب کرده؟!! باز هم ادامه دادن به تهمتها؟!! گفتید: " سوال اصلی که باید پرسید اینکه چگونه بیشتر کشور های مختلف تونستن آمار فوتی های روزانه شون رو کاهش بدن ؟" خوب ، سوال این بود که چطور کشورهایی مثل کشورهای اطراف هستند که بدون سختگیری چندان و واکسیانسیون عمده ، آمارشون یا چندان بالا نبوده و یا اینکه به کلی صفر شده و پایین اومده؟!! تعداد این کشورها هم زیاد هست و توی همین فهرستها دارید میبینید.... به جای فرار از پاسخگویی و یک توضیح مناسب ، چند نمایه ی ساده ارسال نکنید که خودتون هم نتونید برخی از عللها رو توضیح بدید!! اینکه همه ی پژوهشگران با سابقه میدونن که یک نظرسنجی علمی دقیق ، یک نظرسنجی ای هست که توسط یک سازمان معتبر جهانی انجام بشه.... فکر میکنم علت یا علتهای اصرار شما به نظرسنجیهای انجام شده در فضای مجازی را دارم کاملا متوجه میشم! بهتر بود اینها رو خودتون کامل مقایسه میکردید و توضیح میدادید که چقدر واکسیناسیون تونسته موفق عمل کنه! اینکه خودتون هم میدونید نمیشه چندان برخی مسائل عمده ( سوال این بود که چطور کشورهایی مثل کشورهای اطراف هستند که بدون سختگیری چندان و واکسیانسیون عمده ، آمارشون یا چندان بالا نبوده و یا اینکه به کلی صفر شده و پایین اومده؟!!) رو توضیح بدید ، خیلی خوب میشه که توی تفکراتون تجدید نظر کنید!!


0

سلام آقای معصومی من فکر میکنم ترجمه ساده حرف تون اینکه شما همیشه درست میگین و من اشتباه میکنم پس بنابرابن باید اونطوری فکر بکنم که شما میخواین ! در مورد نظرسنجی : من گفتم که شما یا هر پژوهشگری بهتره که اول در یک سایت معتبر ، نظرسنجی علمی و استانداردی ایجاد بکنه و سپس برای داشتن یک جامعه آماری متکثر ( مثلا جوانان ) از شبکه های اجتماعی مختلف تنها به عنوان پخش اون نظر سنجی استفاده بکنه تا بتونه نظرات بازخورد های افکار مختلف رو متوجه بشه . و اما در مورد پاسخ به سوال شما : خیلی خوشحال میشم که شما هم مثل در سایت : https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=OWID_WRL اسم 5 کشور : قطر ، ترکیه ، هند ، پاکستان و روسیه رو در کنار ایران وارد کنین . میبینین که آمار واکسیناسیون انجام شده در این کشورها از ایران و پاکستان بالاتره . در مورد آمار فوتی ها : اگه به به نمودار همین سایت نگاه بکنید می بینین که هند و قطر و پاکستان ، بر خلاف ایران ، ترکیه و روسیه آمار فوتی های کمتری دارند . اگه دوباره به آمار واکسیناسیون برگردیم ، میبینیم که در بین این سه کشور ( یعنی هند و قطر و پاکستان ) ، هند و قطر آمار واکسیانسیون خیلی خوبی دارند و به همین دلیل تونستند بیماری رو در کشورهاشون کنترل بکنند ولی چرا پاکستان با وجود نبود واکسیاناسیون قوی آمار فوتی های کمی به نسبت مبتلایاتنش داره؟ همه ما میدونیم که پاکستان به لحاظ اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی شبیه کشور ماست و اینکه سیستم درمانی پیشرفته ای هم نداره


0

ادامه پست قبل : وشاید مردم پاکستان هم مثل مردم ما به خاطر دلایل مذهبی ، فرهنگی و اقتصادی چندان پایبند رعایت پروتکهای بهداشتی نباشند. اما واقعا آمار چرا اینطوریه ؟ خب ، شاید این کشور به دلیل نبود زیرساخت های درست و یا به دلایل سیاسی آمار های درستی از ارائه آمار های واقعی خودداری میکنه کما اینکه وقتی شما سایت های مختلف مثل همین سایت : https://theprint.in/health/how-pakistan-managed-to-flatten-its-covid-curve-despite-a-low-testing-rate/480473/ رو مطالعه میکنین میشه نظریات پزشکان بیمارستان های اونجا رو خوند که از وخامت اوضاع و نبود شرایط نامناسب شکایت دارند.ببینید آقای معصومی ، با توجه به نوشته های شما اینطور بر میاد که هدف شما و یا دوستانتون در صداو سیما اینکه به هر طریقی و البته به هر قیمتی روندکل واکسیناسیون در جهان رو زیر سوال ببرین وممنوعیت ورود واکسن های انگلیسی و آمریکایی به ایران رو توجیه کنید. اصلا فر ض کنیم که به عقیده شما و دوستانتون واکسیاناسیون کارایی لازم رو نداره! ، چرا مسولین ما از کشوری مثل هندکه زمانی آمار فوتی های خیلی بالایی داشت ولی الان داره با سیر نزولی فوتی های کرونایی مواجه میشه الگو برداری نمی کنن ؟(البته میدونین که هند الان آمار واکسیاناسیون خیلی بهتری از ما داره) .من فکر کنم که به باور شما و دوستانتون: در کشور ما انگار فقط شما و دوستانتون درست فکرمیکنین ، من و امثال من باید! در تفکرات خودمون تجدید نظر بکنیم! کشور پاکستان هم با 210 میلیون نفر جمعیت آمار هاش خیلی درستن ، ایران هم فقط متعلق به شما و دوستانتونه بقیه هم یه مشت غرب زده مفلوکن که باید هدایتشون کرد! حالا اگه روزی پانصد ، ششصد نفر هم بمیرن اصلا اشکال نداره!


0