Image گفتگو دانشجو
کارشناسی ارشد دانشگاه مازندران
آخرین‌ورود 4 روز قبل
امتیاز 1190.25
مصوبه تعطیلی شنبه، علاوه بر آنکه مغایر اصول ۱۷ و ۴ قانون اساسی و بند ۹ سیاست‌های کلی نظام قانونگذاری و بندهای ۱تا۳ سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی است؛ در سال حمایت از تولید با مشارکت مردم، دسترسی مردم، تولیدکنندگان و صاحبان کسب و کار را به خدمات عمومی بشدت مختل می کند.
سلام. قسمت فریلنسر سایت را اگر نگاهی کنید به یاد خیابان انقلاب می‌افتید که هرکسی با داد و فریاد فروش مقاله و پایان نامه را تبلیغ می‌کند. واقعا اینکه در این سایت افرادی چنین کارهایی را انجام می‌دهند توهین به جامعه دانشگاهی است. از ناظر محترم سایت خواهشمندم چنین اطلاعیه‌هایی را حذف کنند. سپاسگزارم.
به نام خدا لطفا به متن زیر توجه کنید . آیا شما حاظر هستید در ازای کاغذ های باطله خود روغن و گوشت و برنج تحویل بگیرید و یا حاظرین در ازای آن به سهمیه بنزین خود افزوده شود و یا کارت مترو شما شارژ شود . یا .... ؟؟؟ ممنون میشم نظر خودتونو مطرح کنید لبخند یادتون نره <>
دوستان یک سؤال می‌خواهم طرح کنم با جایزه؛ کسی می‌تواند بگوید "چایی" چه رنگی است؟ منظور چای معمولی دم کرده و در لیوان است. (نه چای سبز و اینا) قرمز و قهوه‌ای و خردلی و زرد که نیست ... جایزه = کارت خرید کتاب به مبلغ 50 هزار تومان.
با سلام وقت بخیر متاسفانه سوالات دانشنامه چون مثل قبل روی صفحه ی اصلی قابل مشاهده نیست، سوالات افراد بی پاسخ می مونه! مثل قبل هم تعداد ویوی سوال دیده نمیشه که حداقل بدونیم آیا کسی سوال رو دیده و پاسخی نداشته یا خیر! ممنون میشم رسیدگی کنید.