با سلام در ابتدا از شما تشکر میکنم که وقت گذاشتین و این مطالب رو به اشتراک گذاشتین
من هم چندتا نکته ی ریز اضافه میکنم که نه تنها الان که همیشه به دردتون میخوره:
1)پوست و 2)لایه ی مخاطی سیستم تنفسی و گوارشی ،سد های اول دفاعی بدن در برابر ورود میکروب ها به بدن هستن و بهشون میگیم ایمنی ذاتی .از اون جایی که این ویروس به پوست و مخاط میچسبه پس قدم اول تقویت کردن این سد های دفاعی و جلوگیری از اتصال این ویروس به سلول های ما هست حالا چطوری؟ خیلی از این موارد رو تا الان خوندین و میدونین مثل شستن مداوم دست ها و ضد عفونی کردن سطوح (مخصوصا سطوحی که مربوط به اماکن عمومیه) اما بقیه موارد و دلایلش:
1)بخشی از ایمنی ذاتی که کمپلمان نامیده میشه با آب فعال میشه پس خوردن آب رو فراموش نکنید و هم اینکه یون کلسیم هم برای فعالیت کمپلمان نیاز هست و عواملی که کلسیم بدنتون رو کم میکنن کمتر بخورین مثل نوشابه و لبنیات رو حذف نکنین
2) خب ما ایمنی دیگری به نام ایمنی اختصاصی در بدن داریم که با میکروب هایی که وارد بدن شدن مبارزه میکنه و انواع سلول های ایمنی اختصاصی رو داریم به اسم لنفوسیت های Bو لنفوسیت های T که ویتامین های آ و سی و دی تقویت کننده ی لنفوسیت های T هستن پس هویج ،سبزیجات ،نور خورشید البته در حد تعادلش به بدنمون برسونیم
3) این سلول ها علاوه بر خاصیت میکروب کشی در تحریک تولید لایه مخاطی هم نقش دارن (چقدر جالبه نه؟) و برای این کار علاوه بر ویتامین به پروتیین نیاز دارن
4)لنفوسیت های B برای ما پادتن میسازن از قضا بعضی از این پادتن ها روی سطوح مخاطی هستن و پروتیینی هستن
پس لازم شد حتما پروتیین بخوریم مثل گوشت و آبگوشت ...
5)کسترول و چربی زیاد این عوامل رو تضعیف میکنه
6) قند زیاد هم مانع تقویت خوب سلول های ایمنی میشه
حالا افرادی که بیشتر در معرض خطر هستن چه کسانی اند؟ کسانی که این سد های دفاعی و سلول ها در اون ها آسیب دیده یا ضعیف شده مثل افرادی که کورتون مصرف میکنن( افراد پیوندی) ، سرطانی ها ،اونایی که ایدز دارن ،اونایی که خیلی چاق هستن ،افرادی که دایما استرس دارن (استرس هم سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه) یا اونایی که الان درگیر امتحان دادن هستن به طور کلی اونایی که فشار روانی زیادی دارن ، خانم های باردار...
*ایجاد آرامش و شادی کردن استرس رو کم میکنه پس تو این شرایط از شادی کردن خجالت نکشین البته تا اون حدی که مایه ی ازار بقیه نباشیم
اما چندتا نکته :
وقتی میگیم یه گیاهی برای مقابله با بیماری مفیده دقیقا منظورمون چیه؟ در اینجور موارد ترکبیات شیمیایی موثر مد نظر ما هستن پس خودتون حتما چک کنید که یه غذا چه ترکیباتی داره و اون ترکیبات چه تاثیراتی دارن مثلا هویج ویتامین آ داره و ویتامین آ تقویت کننده ی سیستم ایمنیه ویا مثلا سیر آلیسین داره .
در مورد سوپ خفاش باید بگم همونطور که میدونین یه سری کشور ها غذاهای خام دریایی و عجیب غریب مثل خفاش طبخ میکنن و خب این جانوران مخزن یه سری باکتری ها و ویروس ها هستن و چون نیم پز میشن یا خام سرو میشن میکروب ها میتونن به افراد منتقل بشن
در چنین بیماری های واگیر داری معمولا هرچی تعداد میزبان در یک مساحت مشخصی بیشتر باشه شیوع بیماری سریعتره چون ویروس یا باکتری خوشحال میشه که با زحمت کمتری میتونه به منابع انرژی زیادی که همون بدن ما هست برسه ( به طور کلی یکی از اهداف موجودات زنده تکثیر و انتقال ژن به نسل های بعدیه که باکتری ها و ویروس ها هم از این قاعده مستثنی نیستن و همیشه دنبال راه های مقرون به صرفه هستن برای اینکار و خب چه جایی بهتر از سلول های بدن ما که انرژی و غذای مفتی دارن برا این موجودات کوچولو!)
اما درمورد نحوه انتقال بیماری ها از طریق مسافرت و ... میتونید یه سرچی درمورد اپیدمیولوژی این عوامل داشته باشین که دونستنش باعث میشه در چنین شرایطی مدیریت بهتر و پیشگیری های بهتری داشته باشیم
ازجمله کسایی که میشه ازشون کمک گرفت: رشته های ویروس شناسی پزشکی باکتری شناسی پزشکی و ایمونولوژی و میکروبیولوژی
برای مطالب بالا ارجاعتون میدم به کانال رسمی دکتر خلیلی که تو تلگرام جست وجو کنید ویسشون رو در این باره و شکل کامل تر مطالب بالا رو پیدا میکنید
خیلی ممنون که وقت گذاشتین و خوندین
4 سال پیش