گفت‌وگوی علمی

شغل مربوط به رشته خاک شناسی

با توجه به وضع حاکم.فارغ از سیاست.بازار کاری رشته مهندسی خاک چگونه است و چه شغل هایی رو در بر داره؟|

مشاوره

سلام

در وزارت جهاد کشاورزی و همچنین سازمان محیط زیست فضای کار مناسبی دارد

موفق باشید


2

محیط زیست، هواشناسی، جهاد ، وزارت کار ، کشاورزی ، شرکت های مربوط به مهندسی کشاورزی ، مشاوره و....


2

شرکتهای مهندس مشاور، جهاد کشاورزی استانها، موسسات تحقیقاتی کشاورزی و شهرداریها.


2

سلام

میتونی آزمایشگاه خاک بزنی، در غالب ثبت شرکت خدمات کشاورزی غیر دولتی، از طریق نظام مهندسی شهرستانت اقدام کن.


1

جهاد های کشاورزی استان ها و شهرداری ها بخش ها ی فضای سبز و شرکت های خصوصی میتوان استخدادم شد


2

در حال حاضر برای رشته های کشاورزی استخدام دولتی به شدت ضعیف انجام میگیرد بایستی طرح های مشاوره ای با کشاورزان در قالب قراردادهای افزایش محصول بسته شود


2

با عرض سلام و احترام

 

جهت اطلاع از آخرین وضعیت استخدامی کشور در ارتباط با رشته خاک شناسی به سایت زیر مراجعه فرمائید ..

 

https://file.gozineha.ir/استخدامی/استخدامی-رشته-مهندسی-کشاورزی-خاکشناس.html


1

تنها در جهاد کشاورزی و شرکتهای خصوصی که کار ازمایش خاک را انجام میدهند


1

جدای از سیاست رشته مهندسی خاک از رشته های پایه علوم مهندسی عمران، کشاورزی، منابع طبیعی، علوم آبخیزداری، مهندسی زلزله می باشد ولی با در نظر گرفتن سیاست از رشته های غیر دولتی و استخدامی می باشد چون همانند اکثر رشته ها جذب ندارد.


0

بنظرم بیشتر سازمان محیط زیست روی این رشته تمرکز داره


0

رشته مهندسی خاک (یا ژئوتکنیک) به طور کلی با مطالعه خواص فیزیکی و مکانیکی خاک‌ها و کاربردهای آن‌ها در پروژه‌های ساختمانی و مهندسی ارتباط دارد. فارغ‌التحصیلان این رشته می‌توانند در زمینه‌های مختلفی فعالیت کنند. با توجه به وضع فعلی بازار کار، این رشته همچنان در پروژه‌های عمرانی و ساختمانی تقاضا دارد، هرچند که شرایط اقتصادی و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف، تأثیر زیادی بر بازار کار دارد. شغل‌های مرتبط با مهندسی خاک شامل موارد زیر است: 1. مهندس ژئوتکنیک: تحلیل ویژگی‌های خاک، بررسی مقاومت خاک برای ساخت سازه‌ها، و ارائه توصیه‌های طراحی برای بنیادها و فونداسیون‌ها. 2. مهندس خاک‌شناسی: شناسایی و آنالیز انواع خاک‌ها برای استفاده در پروژه‌های مختلف. 3. مدیر پروژه‌های عمرانی: نظارت بر پروژه‌های ساختمانی و اجرای پروژه‌های بزرگ که نیاز به تحلیل خاک و زمین دارند. 4. کارشناس محیط زیست: بررسی تأثیر پروژه‌های عمرانی بر محیط زیست و تحلیل خاک در پروژه‌های مرتبط با حفاظت محیط زیست. 5. مشاور پروژه‌های زیرساختی: مشاوره در پروژه‌های ساخت راه‌ها، پل‌ها، سدها، و تونل‌ها. 6. کارشناس آزمایشگاه خاک: انجام آزمایشات مختلف برای بررسی ویژگی‌های خاک و سنگ، مثل مقاومت فشاری، تراکم، و کشش. 7. مهندس ارزیابی ریسک: تحلیل ریسک‌های ژئوتکنیکی در پروژه‌های ساختمانی و ارزیابی خطرات طبیعی مانند زمین‌لرزه یا رانش زمین. بازار کار رشته مهندسی خاک در حال حاضر به پروژه‌های عمرانی، راه‌سازی، سدسازی، و توسعه زیرساخت‌ها وابسته است. اما بسته به وضعیت اقتصادی و میزان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های عمرانی، تقاضا برای این شغل‌ها متغیر است.


0
برای ارسال پاسخ شوید.