گفت‌وگوی علمی

راهنمایی در مورد پنل خورشیدی

درود دوستان عزیز کسی تجربه‌ای در مورد پنل خورشیدی داره ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید اگر توی ای زمینه تخصصی دارید؟ متاسفانه توی اینترنت مطالب خوبی پیدا نکردم. چیزی که من لازم دارم برای ی باغ میخوام که در ۵۰-۶۰ کیلومتری شیراز مورد استفاده سناریو ۱ : شارژ ۴-۵ گوشی به صورت همزمان + ۴ تا لامپ ۱۵ وات led مورد استفاده سناریو ۲ : شارژ ۴-۵ گوشی به صورت همزمان + ۴ تا لامپ ۱۵ وات led + یخچال ۹ فوت هتلی توضیحات خودتون رو با توجه به هر دو سناریو بگید ممنونم

پنل خورشیدی راهنمایی خرید پنل خورشیدی سولار پنل پنل سولار

سلام وعرض ادب این حقیربزرگواری رامی شناسم بنام دکترغیبی که دکترای انرژی خورشیدی داردوابوابجمعی مخابرات فارس می باشدودرحال حاضردرمجتمع مسکونی مهندسین واقع درشیرازبولوارقدوسی غربی سکونت دارند.البته این حقیرازسال1368تاسال 1378بادکترغیبی درمجتمع مسکونی معالی آبادشیرازهمسایه بودیم.ولی شماره تلفن ثابت وموبایل ایشان رامتاسفانه ندارم.البته آن زمان که ایشان درمخابرات کارمی کردمخابرات درخیابان بیست متری سینماسعدی بودوحالا مخابرات رخیابان قصرالدشت نبش خیابان ولی عصرمی باشدحالاشمامی توانیدازمخابرات استان فارس کمک بگیرید.امیدوارم که موفق باشید.

1

سلام علیرضا جان ممنون ببینم میتونم پیداش کنم

0

سلام دوست عزیز نمیدونم مسئلتون حل شده تا الان یا نه؟ اما جهت موردی که شما سوال فرمودید: ابتدا باید میزان وات مصرفی مورد نیاز خودتون رو مشخص کنید... بعد باید به نسبت میزان وات مصرفی تجهیزات لازم رو خریداری کنید. در نظر داشته باشد برای هر کیلو وات 12 متر مربع فضا لازم دارید، اینونتور DC ب Ac لازم دارید، شارژکنترلز، و همچنین استراکچر لازم جهت صفحات PV لازم دارید. نکته ی مهم در انرژی برق خورشیدی عدم ذخیره اون هست، یعنی شما در زمان روز که خورشید رو دارید برق خواهید داشت، برای ساعات عدم وجود خورشید نیاز به باتری های زیادی هست که منطقی ب نظر نمیاد... ب یکی از مراکزی که این موارد رو انجام میدهند ارتباط بگیرید تمام مسائل از جمله هزینه ها رو نیز میتونید ازشون سوال بفرمائید... موفق باشید

1

درود ممنونم آیا شیراز جایی رو می‌شناسید که معرفی کنید ؟ متاسفانه اونایی توی این زمینه هستن بیشتر به دید مشتری نگاه میکنن و هرچیزی خودشون دارن رو پیشنهاد میدن و متاسفانه خوب راهنمایی نمیکنن دقیقا مثل خرید لپ‌تاپ :)‌ هرکدوم سودش براشون بیشتره همون رو میگن بخرید

0
برای ارسال پاسخ شوید.