علم بهتر است یا ثروت؟
آیا اساساً مقایسه ی علم و ثروت، کار درستی است و طرح موضوع انشاء با این عنوان صحیح بوده است؟
علم ثروت قدرت تجربه سیاست جوانی و سلامتی

فکر میکنم این پرسش اساسا غلطه چون این دو دو مقوله ی کاملا جدا از هم هستند و در عین حال نداشتن هر کداماز این ویژگی ها باعث آسیب و عدم رسیدن به ويژگي دیگر میشود، در اصل این دو حق اساسی و طبیعی هر انسانی است که به طور یکسان از آنها بهره ببرد و به مرور زمان با توجه به پشتکار و علاقه خود در هر یک از آنها پیشرفت نماید و موفق تر شود.
1
هدف از طرح چنین موضوعی از طرف معلم/استاد که خود تحت هر شرایطی سوالی تک جوابی و هدایت کننده بسوی علم است غلط است
چون علم اگر ثروت را سبب نشود چیزی جز افسردگی برای جوانان ندارد و در بلند مدت باعث دیدگاه منفی جوانان به علم میشود و همان طور که الان شاهدش هستیم صندلی های دانشگاه ها خالی اند
و ثروت اگر بدون علم باشد از سنگینی خود بر دوش صاحبش ، باعث قوس کمر میشود
1

یادم میاد بهمون همین موضوع رو دادن و من گفتم ثروت بهتر است معلم ناراحت شد و از 20 نمره انشا رو به من 10 داد
0

علم و ثروت دو چیز غیر حذفی هستند در سؤال فقط میخواهد بداند علم بهتر از ثروت است یا ثروت بهتر از علم است.
0
علم و ٍروت بایست در کنار هم مقیسه و معذفی شوند.. چرا که علم بدون ثروت و ثروت بدون علم ره به جایی نمی برد.
1

به نظرم این سوال یک سوال آرمان گرایانه است. و خیلی جوابش با حقایق دنیا نمیخونه. باید علم و ثروت در راستای هم پیش بروند اما ...
1

پیشنهاد میکنم سوالتون رو کمی واضح تر بپرسید و چهار چوب برای پاسخ دهنده تعیین کنید، اگر علم صرفا با مدرک تعیین میشود و هیچ رابطه ای بین صنعت و محیط کار با اون مدرک نیست فرد تصمیم گیرنده هیچ رغبت به کسب علم در آن محیط نخواهد شد....
0

با سلام و ادب
این که علم بهتر است یا ثروت ... از همون ابتدا به نظر می رسه که چرا سوال پرمصرف فوق ، حق مخاطب و سوال شونده را رعایت نکرده و بین منگنه علم و ثروت قرارداده و از حق انتخاب و تفکر محروم نموده است.
اصل این که علم بهتر است یا ثروت .... یک تحدید و خط کشی در ذهن دانش آموز و دانشجو و ... ایجاد کرده که بر خلاف انصاف است.
از اساس چه کسی گفته است که از بین علم و ثروت یک را باید انتخاب کرد.
گزینه های دیگری که در این جهان هست و موثر است حذف شده است تا ذهن را محدود به این دو کند.
و انسان های قرن اخیر این گونه تربیت شوند که باید یا علم را انتخاب کنند یا ثروت را..
0

غیر از علم و ثروت .... اخلاق -تجربه - صنعت - فنون مختلف - هنر - و بسیاری از چیزهای دیگر در این دنیا هست که هم راستا و هم طراز و یا حتی بالاتر از علم و ثروت بوده و تاثیر بیشتری در پیشرفت و زندگی انسان ها دارند و تمام این ها که از قبیل تجربه و ... علم و ثروت نیستند و نمی توان با سهل انگاری ، ان موارد را در حیطه علم و ثروت به زور و تدبیر وارد کرد.
بنابراین اصل سوال محل اشکال هست و نمی تواند پاسخگوی نیاز تفکر و اندیشه و تعمق بشر را پاسخگو باشد.
همیشه پاسخ به این سوال توسط همگان با تردید همراه بوده حتی اگر به ضرس قاطع بگویند و دلیلش می تواند همین محدود کردن بی مورد به علم و ثروت باشد.
بااحترام
0
- در صورتی که پاسخ پرسشی را نمی دانید، نوشته ای درج نکنید. احتمالاً به جای امتیاز مثبت، منفی دریافت خواهید کرد!
- در صورتی که سوالی دارید، آن را به صورت جداگانه ارسال کنید و در بحث دیگری درج نکنید.
- قبل از ایجاد سوال مطمئن باشید سوال شما تکراری نباشد و قبلا در دانشنامه ذکر نشده باشد.