در نیمسال دوم 1397 در دوره ارشد دانشگاه رازی پذیرفته شدم.
درباره خوابگاه
به تمامی دانشجویان غیر بومی در داخل دانشگاه خوابگاه تعلق میگیرد. دانشگاه در حال حاضر هفت خوابگاه دارد که گنجایش آن ها حدود ۳۷۰۰ نفر است. البته در سالهای اخیر این دانشگاه برای دانشجویان پسر تنها دو سال و برای دانشجویان دختر به مدت سه سال خوابگاه دولتی ارائه میدهد. ساختمان فجر در مرکز شهر واقع شده و مجتمع مسکونی اساتید دانشگاه در پردیس طاق بستان جهت اسکان اعضای هیئت علمی دانشگاه اختصاص یافتهاست.
تردد به دانشگاه
رفت و آمد به کرمانشاه با قطار و اتوبوس امکان پذیر است و دانشگاه در شمال شهر در قسمت طاقبستان قرار دارد. کلاسها در داخل دانشکده های مربوط در همین محل برگزار می شود.
امکانات
امکانات علمی دانشگاه مناسب اما محدود است.
امکانات رفاهی دانشگاه شامل: استخر، سرویس رفت و برگشت، اتوبوس داخل شهر و سلف سرویس در چند نقطه دانشگاه، تعاونی مصرف کارکنان، امور نقلیه، مرکز فروش کتاب، درمانگاه، انتشارات مرکزی، ستاد امور رفاهی اعضای هیئت علمی، مهمانسرا، اداره تربیت بدنی و صندوق قرض الحسنه است.
تردمیل، چرخهای کارسنج پایی و دستی، گاز آنالایزر، لاکتات سنج، چادر هیپوکسی، هیپوکسی کاتور، تجزیه و تحلیل ترکیب بدن، تعادل سنج، اندازهگیریهای مختلف زمانهای واکنش، ECG.....
سالن مدرن بدنسازی، زمین چمن، سالنهای سرپوشیده ورزشی، سالن کشتی
دانشگاه ۳ سالن غذاخوری روزانه دارد و به دانشجویان، اعضای هیئت علمی و دانش آموزان دبیرستان وابسته به دانشگاه خدمات میدهد.
فعالیتهای دانشجویی
تشکلهای دانشجویی در دانشگاه رازی موجود هستند و هر دانشکده تشکلهای خاص خود را دارد.
توصیه برای انتخاب دانشگاه
توصیه ام به دانشجویان این است که حتما دانشگاه رازی را جهت تحصیل انتخاب کنند چون از نظر علمی دانشگاهی مناسب و شهری مهمان نواز با پتانسیل گردشگری است.