Loading...

 سلام، من دانشجوی مهندسی نفت دانشگاه خلیج فارس، ورودی سال 96 هستم در مقطع کارشناسی و در واقع ورودی اول مقطع کارشناسی این دانشکده هستم. البته قبل از ما در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بودن دانشجوها.

موقعیت جغرافیایی دانشکده
 دانشکده نفت و گاز و پتروشیمی در ضلع شمالی دانشگاه واقع شده و در یک ساختمون با زیربنای نسبتا خیلی بزرگ ولی با شکل و ظاهری نه چندان جالب.

 در نگاه اول به این دانشکده، ستون های عریض و طویل و بلند دانشکده به چشم میاد ولی خب چاره دیگه‌ای نبوده به خاطر آزمایشگاه‌های مجهز طبقه اول دانشگاه این ساختار شکل گرفته.

امکانات دانشکده
 از نظر امکانات داخل دانشکده یه سالن مطالعه نسبتا خوب قرار داره. از امکانات و شرایط راضی هستیم .

محل برگزاری کلاس ها طبقه دوم دانشگاه هست و اتاق اساتید نیز همون جا قرار گرفته.

ارتباط با استادان
 رابطه دانشجویان با اساتید بسیار خوبه چون اکثرا جوان هستن و از اونجایی که داخل دانشگاه‌های بسیار مطرح چه داخل و چه خارج، فارغ التحصیل شدن از نظر سطح سواد در وضعیت بسیار عالی‌ای قرار دارن.

تشکل ها و فعالیت های دانشجویی
تشکل‌ها هم فعال و بسیار پربرنامه . انجمن علمی رشته‌ها هم فعال هستن و برنامه‌های مختلفی در سطوح مختلف برگزار می‌کنن.

درباره استادان
از مطرح ترین اساتید دانشکده میشه به دکتر رضا آذین، استاد گرانقدر رشته نفت اشاره کرد. ایشون به اندازه کافی شناخته شده هستن. ریاست سابق بنیاد ملی نخبگان و کلی مقاله های معتبر داخل مجلات علمی معتبر دنیا خود شاهد این مدعا هست و حتی وضعیت و سطح ایشون به حدی هست که به عنوان داور رویدادهای معتبر علمی مهندسی نفت حتی در آمریکا انتخاب میشن و بودن سر کلاس درس ایشون یکی از بهترین تجربه‌های زندگی هست.

اساتید دیگه ای چون دکتر رنجبر رو هم میشه به مغز کل شبیه سازی و اکتشاف و کلا یه جورایی پدر پترل و ژئولاگ داخل کل ایران تشبیه کرد. اساتید فرهیخته و توانمند دیگری هم نظیر مدیر گروه محترم مهندسی نفت آقای دکتر دهقان منفرد، دکتر بازیاری، دکتر رستمی در زمینه‌های انتقال جرم و حرارت و سیالات و همین طور استاد ارزشمند گرایش پلیمر دکتر یادگاری اشاره کرد.

این توضیحات رو درباره مهندسی نفت دانشگاه نوشتم وگرنه درباره رشته مهندسی شیمی و یا مکانیک و ... در دانشگاه همین تعاریف با سطح خیلی بالاتری صدق میکنه.

توصیه در مورد رشته
تنها توصیه‌ای که به دانشجویان تازه وارد رشته مهندسی نفت دارم اینه که حتما حتما یه زبون برنامه نویسی ترجیحا متلب رو کامل تو دوره کارشناسی یاد بگیرن و همزمان با درس‌ها، برنامه‌های مورد نیاز رو هم کار کنن و یه سرکی بکشن، مثلا درس چاه پیمایی یا همون نمودارگیری و ژئولاگ، یا مخزن 2 و MBAL و برنامه‌های شبیه ساز مخزن، یا اصلا حفاری و  Drilling office


0