من ورودی سال ۹۶ این رشته در مقطع کارشناسی هستم.
محل برگزاری کلاس ها
در زمان آغاز تحصیل من، محل کلاس ها دانشکده علوم اجتماعی، داخل شهر بود. اما از سال ۹۸ جابجا شدیم به دانشکده اقتصاد و کارآفرینی که داخل محوطه خود دانشگاه قرار داره.
امکانات دانشکده
دانشکده جدید هم چون تازه تاسیس هست، امکانات زیادی نداره، اما باز چون تازه تاسیس هست، کیفیت همین امکاناتی که داره خوبه. اینجا چیزی که بیشتر بدردتون میخوره، کتابخونه دانشکده، و کتابخونه دانشگاه که فاصله چندانی با کتابخونه نداره هست. اما متاسفانه اطراف دانشکده فضاسازی و محوطه چندان مطلوبی رو شاهد نخواهید بود، و برای استراحت باید سری به دانشکدههای اطراف بزنید.
ارتباط با استادان
از اون زمان هم دانشگاه شروع کرده به نوسازی هیئت اساتید خودش. اینجا اگر اهل فعالیت باشید، هستند استادهایی که کمک حالتون باشند، اما متاسفانه تعدادشون زیاد نیست.
درباره استادان
تیم اساتید به دو دسته اساتید باتجربه، و اساتید جوانتر تفکیک میشه. اساتیدی مثل دکتر سهراب دلانگیزان، دکتر سید محمد باقر نجفی،دکتر فلاحتی و ... هستند که میتونین در محضرشون از نظر علمی خودتون رو پربار کنین.
ارتباط با استادان
از اون زمان هم دانشگاه شروع کرده به نوسازی هیئت اساتید خودش. اینجا اگر اهل فعالیت باشید، هستند استادهایی که کمک حالتون باشند، اما متاسفانه تعدادشون زیاد نیست.
توصیه
به عنوان دانشجوی این رشته باید بهتون بگم اصلا فکر نکنید اقتصاد یه رشتهی نظریه و کاری با اعداد و محاسبات ندارید، بر عکس، میتونم بگم اقتصاد رشتهایه که داخلش داشتن دانش از ریاضیات و مهندسی، تا جامعه شناسی و علوم سیاسی به کارتون میاد.
موفق باشید