Loading...

من ورودی 98  کارشناسی مهندسی برق در دانشگاه بین المللی امام خمینی هستم.

جو دانشکده
جو دانشجویی دانشگاه خوب بوده و دانشجویان تعاملات بالایی با یکدیگر دارند ولی از نظر سطح ارتباط استاد با دانشجو خیلی بالاتره، طوریکه راهرو دفتر اساتید خیلی نزدیک به محل برگزاری کلاسه و شما هر وقت اراده کنین می‌تونین به استاد مورد نظرتون دسترسی داشته باشین و خیلی از اساتید هم به خوبی پاسخگوی شما هستن.

درباره دانشکده
دانشكده مهندسي برق از قدیمی‌ترین دانشکده های این دانشگاه است. اين دانشكده
 هسته اصلی و مرکزی دانشگاه در ابتدای تاسیس است.
دانشکده با دیگر رشته‌های فنی مشترک است. گروه مهندسی برق در یکی از حیاط‌های دانشکده قرار داره و محل برگزاری کلاس‌ها داخل دانشکده فنی است.

گرایش‌ها
اين دانشكده اكنون در سه گرايش قدرت، كنترل و مخابرات در مقطع كارشناسي
  مشغول به تحصيل هستند. و اكنون دانشكده مهندسي برقاز پویا ترین دانشکده ها  نقش به سزايي در پرورش نيروهاي متخصص مهندسي برق در این منطقه دارد.
بیشتر دانشجویان مقطع لیسانس
 ساکن تهران هستند.
در این دانشگاه
  رشته الکترونیک مقطع لیسانس وجود ندارد.

درباره استادان
اساتید دانشکده اکثرن از نظر تئوری پربار هستن و اساتیدی هم هستن که در کنار کار تئوری در صنعت هم مشغول به کارن. این مشخصه کاملا توشون مشهوده و اونارو نسبت به بقیه اساتید متمایز می‌کنه
.
اساتید معتبری در این دانشگاه تدریس می کنند که وزنه های سنگینی برای این دانشگاه هستند.  

تشکل‌ها
از نظر تشکلات دانشجویی یه راهرو مختص انجمن ها وجود داره که هر طیف فکری خاص واسه خودشون دارای یه دفتر هستن و خیلی فعالن.

امکانات
امکانات آزمایشگاهی دانشکده برق این دانشگاه در حد معمولی بوده ولی به لحاظ امکانات کلاس‌ها و فضاهای رفاهی در خور تقدیر است. شاید از نظر آزمایشگاهی، حداقل در رشته‌ای که من تحصیل کردم، دارای کمبود باشه. مثلا اتاق تست آنتن که تو ایران فقط دانشگاه خواجه نصیر و دانشگاه تهران امکانشو دارن.

توصیه برای انتخاب رشته
به دانشجویانی که تمایل به تحصیل در مقطع لیسانس در این دانشگاه را دارند توصیه می شود در کنار تحصیل در گروه‌ها و تشکل‌های مرتبط نیز عضو شوند مانند گروه اینترنت اشیا این دانشگاه.


0