Loading...

خوابگاه
اینطور بنظر می رسه که دانشگاه های برتر کشور نسبت به دانشگاه های شهرستانها (مخصوصن دانشگاههای مادر)، از امکانات رفاهی پائین‌تری برخوردارن! دانشگاه ما هم همینطوره و خوابگاه ها (به‌غیر چندتا محدود)، عالی نیست ولی خوبن. به‌غیر از یکی از خوابگاه ها که تو منطقه یک تهران و تقریبا پای کوهه (البته سرویس داره)، بقیه تو فاصله های کمی از دانشگاه هستند.

دسترسی به دانشگاه
می‌شه گفت دانشگاه امیرکبیر در استراتژیک ترین نقطه نسبت به بقیه ی دانشگاه های تهران و تو قلب شهر تهران قرار داره و تقریبا به همه جاهای مهم شهر دسترسی هست (بین 2 ایستگاه خوش مسیر مترو از دو خط4 یعنی تئاتر شهر و خط3 یعنی میدان ولیعصر(عج) - دو مسیر
BRT تجریش و تهرانپارس هم از جلوی 2 تا از درهای دانشگاه رد می‌شن - و کلی اتوبوس های شهری که این اطراف مسیر دارن).

درباره دانشگاه
کلاس ها تو دانشکده های داخل دانشگاه برگزار می‌شن.
همونطور که گفتم چون دانشگاه و خوابگاهاش تو یه منطقه ی مهم شهر تهران و کنار خیلی از ادارات مهم هستن، طبیعتا دانشجوهای این دانشگاه تعامل تنگاتنگی با مردم دارن و ارتباط گرفتن با مسئولای دانشگاه هم به‌خاطر اینکه تقریبا همه شون توی یه ساختمون حضور دارن زیاد پیچیده نیست.

امکانات دانشگاه
دانشگاه امیرکبیر به‌خاطر سطح بالایی که داره و به‌خاطر شناخته شدن به‌عنوان دانشگاه صنعتی مادر تو کشور (تربیت نیروهایی که تمایل بیشتری به کار کردن داخل کشور دارن)، از امکانات خوب و مجهزی برخورداره. باید صادقانه بگم که امکانات تفریحی دانشگاهمون به 2تا مجموعه ورزشی ختم می‌شه: یه سالن چندمنظوره و یه ساختمون بزرگ شامل استخر و بدنسازی و چند ورزش دیگه. البته این ساختمون بزرگ در حال ساخت طبقات بیشتر و امکانات بیشتره.

تشکل‌های دانشجویی
از قدیم دانشگاه امیرکبیر به‌خاطر دانشجوهای فعالش تو زمینه های مختلف سیاسی شناخته شده بوده و این به‌خاطر تشکل ها و کانون های فکری مختلف در کنار هم ایجاد شده. کانون ها و حزب و تشکل‌هایی که گاهی خیلی تندرو هستند و گاهی هم منطقی ولی همیشه فعال و پر جنب و جوش
.

توصیه در مورد انتخاب دانشگاه
توصیه ی بنده به دوستانی که قصد ادامه تحصیل تو دانشگاه ما رو دارن اینه که قبل ورود، هدف‌های خودشون رو مشخص کنن چون در غیر این‌صورت امکان داره وارد جریان‌هایی بشن که جز بیهوده گذروندن عمر براشون چیزی نداره.
لازم می‌دونم که بگم یکی از دلایلی که بنده این دانشگاه رو انتخاب کردم جامع بودن در عین جم و جور بودنه! یعنی شما با یه پیاده روی 15 دقیقه ای می‌تونید از اینور دانشگاه به اونورش برید و برعکس دانشگاه های دیگه که خیلی پراکنده هستن، همه چی تو این دانشگاه یک جاست و همه ی دانشکده ها دور هم هستن.

توصیه در مورد انتخاب رشته
در مورد رشته ی افزاره که به دیوایس (device) معروفه و از گرایش های ارشد الکترونیکه باید بگم که هدف اصلی این رشته آموزش اصول طراحی و ساخت قطعات الکترونیکی یا همون افزاره است. قطعاتی مثل ترانزیستور، خازن، لایه های نیمه هادی و در سطوح بالاتر، مدارمجتمع (IC). قالب پایان نامه های دانشجوهای این گرایش در زمینه ی طراحی و شبیه سازی ادوات نوظهور با مشخصات خاص و بهینس.
هرچند که شاید تو کشورمون از نظر امکانات ساخت این ابزار (که معمولن اندازه های میکرو و نانو دارن)، خیلی امکانات نداریم، ولی خود دانشگاه امیرکبیر آزمایشگاه‌های خوبی واسه ساخت داره و همینطور استاداش می‌تونن با ارتباط با بقیه ی دانشگاهها و پژوهشگاه‌ها، اقداماتی رو برای ساخت فراهم کنن. البته هدف بیشتر دانشجوهای این گرایش تهیه ی مقاله با شبیه سازی هاشونه.

 


5