Loading...

محل برگزاری کلاس‌ها
کلاس‌های پژوهش هنر در دپارتمان هنر دانشکده هنر و معماری برگزار می‌شود و گاهی هم به علت کمبود کلاس، ممکن است کلاس شما در دپارتمان معماری و شهرسازی برگزار شود که بیشتر کارگاه‌های هنر و صنایع دستی و باستانشناسی هم در آن دانشکده است.
دانشکده معماری و هنر چسبیده به دانشکده حقوق است و روبروی سلف دانشگاه مازندران قرار دارد که بعد از دانشکده شیمی که دم در ورودی دانشگاه است، نزدیکترین دانشکده‌ها هستند به در ورودی و خوابگاه
.

جو دانشکده
جو دانشکده هنر و معماری جو هنری، آزاد، مهربان و خوبی است.
در دپارتمان معماری بیشتر جو هنری را مشاهده می‌کنید چون دپارتمان هنر با دانشکده حقوق دوقلو است و چسبیده به هم یعنی از در دانشگاه حقوق هم می‌شود وارد شد و به کلاس‌های هنر رفت، ولی جو دانشکده معماری و حوض و فضای باز بین دو دپارتمان بسیار خاص و هنری و آرامبخش است. در دپارتمان معماری بیشتر صدای تمرین موسیقی گروه دانشگاه را می‌شنوید و از اینترنت پرسرعت در آنجا برای سرچ و دانلود مقاله لذت می‌برید
.

امکانات
طبقه همکف دپارتمان معماری نمایشگاه دایمی است و آمفی‌تاتر، مراسم هفته پژوهش، هفته گرافیک، هفته صنایع دستی و بیشتر نمایشگاه‌های کارهای دستی دانشجویان در آن برگزار می‌گردد.

درباره استادان
اساتید دانشکده هنر و معماری بسیار مهربان و با دانشجویان دوست و همراه هستند البته در روزهای اول قضاوت نکنید چون جدیت خاصی در آنها می‌بینید و کمی ممکن است بترسید از سخت‌گیری آنها اما واقعا اگر خودتان هم تلاش کنید و بیاموزید و مشتاق یادگیری باشید، واقعا در زمینه تخصص خودتان یک استاد همراه و مهربان خواهید یافت.
در دوره ارشد اساتید کمی سخت‌گیرتر و جدی‌تر هستند و از روز اول نغمه مقاله‌نویسی را سر می‌دهند که تا فارغ‌التحصیل شدنتان تبدیل به کابوس خواهد شد اما جدی نگیرید فشارها را، مقاله بنویسید و تحقیق کنید برای دل خودتان و در موضوعی که به آن علاقه دارید، به تدریج استاد هم با شما همراهی خواهد کرد.
مقاله نوشتن شیرین‌ است اگر در موضوع مورد علاقه و مورد تخصص خودتان پژوهش کنید. اما واقعا اساتید مهربانی دارد و با شما تا حد امکان راه می‌آیند مگر اینکه شما بدون توجیه خاصی تنبلی کنید
.

محل برگزاری کلاسها بیشتر در دانشکده هنر است و از امکانات دانشکده می‌توان به سالن دفاع از پایان‌نامه، سالن آمفی‌تاتر، کارگاه بافت، کارگاه طراحی و ... ، بوفه و خوشمزه‌هاش و یک دشت زیبا پشت دانشکده که اغلب برای دانشجویان تبدیل به پیک‌نیک می‌شود اشاره کرد.
در داخل دانشکده هنر هم یک انتشارات و فتوکپی خوب و ارزان هست که تمام کارهای اینترنتی و تایپ و پرینت و کپی و صحافی پایان‌نامه و سیمی و غیره را در سریعترین زمان انجام می‌دهند و بسیار بسیار کار راه‌انداز هست.
تمام کلاس‌‌ها مجهز به پروژکتور هستند برای ارائه کلاسی دانشجویان و تدریس اساتید
.

تنها کمبود دانشکده آسانسور است که پله‌های تیز و غیر اصولی البته فقط در دانشکده هنر، حتما نفس شما را به شماره خواهد انداخت. پس کمی زودتر در کلاس حاضر شوید که مجبور به دویدن از این پله‌ها نباشید.
سرویس تهویه مطبوع دانشکده هم کمی مشکل دارد و زیاد خنک یا زیاد گرم نمی‌کند، کلا تهویه مطبوع دانشکده مشکل دارد.
در بابلسر ساعت اداری دانشگاه و ادارات از ۸ صبح تا ۳ یا ۳ و نیم بعدازظهر است و در دستشویی‌ها هم همان ساعت بسته می‌شود!!! و باید از دستشویی سلف استفاده کنید اگر تا ۵ کلاس داشته باشید. یک مشکل دیگر هم اینکه قبل کلاس باید یک نفر مسوول گرفتن کلید کلاس و کنترل پروژکتور و پس دادن آن بعد از کلاس باشد و امضا بدهد، این خودش داستانی بود هر جلسه، مخصوصا که یه عده کلا در طول سال تحصیلی مهمان هستند و همکاری نمی‌کنند! یکی دیگر از کمبودهای دانشکده هنر و معماری نداشتن آب‌سردکن بود که باید آب بخرید یا از دستگاه تصفیه آب خوابگاه آب با خودتان ببرید یا از سلف بردارید و همراه ببرید.
سایت کامپیوتر هم در دانشکده هنر و معماری سال دوم که من بودم تعطیل شد که بسیار نیاز بزرگی است، اما اگر لپ‌تاپ و تبلت همراهتان باشد کارهای اینترنتی و غیره را می‌توانید انجام بدید.

تشکل‌ها و فعالیت‌های دانشجویی
فعالیت ‌‌‌‌‌های دانشجویی دانشکده هنر زیاد نیست اما بچه‌های باستانشناسی و معماری یک کم، فقط یک کم فعالتر هستند. شاید هم ما ارشد بودیم و همه درگیر مقاله و سنگین‌ بودند. فکر می‌کنم بسیج دانشجویی خیلی فعال بود، یادم هست که همیشه جلسه داشتند و کسی را دعوت می‌کردند و نشست ادبی و هنری و ... می‌گذاشتند اما کافی نبود. 

درباره استادان
اساتید دانشکده هنر، سرکار خانم دکتر محمودی که معاون آموزشی دانشکده هستند و جناب دکتر اعظم زاده و جناب دکتر رستمی که پیاپی مدیر گروه هنر بودند، اساتید اصلی دانشکده هنر هستند و اگر ارشد می‌‌خوانید باید با یکی از این بزرگواران پایان‌نامه بردارید. جناب دکتر موسوی‌حاجی رییس دانشکده هنر و معماری هم از اساتید رشته باستان‌شناسی و هنر هستند، و جناب دکتر یعقوبی از اساتید دانشکده زبان‌های خارجی که اغلب استاد زبان هستند و عالی! جناب دکتر حاج‌حسینی هم که از خوشنویسان معروف و به نام مازندران هستند، یکی از درس‌های شما را تدریس می‌کنند. ممکن است از بعضی از این اساتید سخت نمره بگیرید اما سعی کنید در طول ترم کارهای کلاسی و مقاله را انجام دهید و در پایان هم برای امتحان کتبی خودکشی کنید، چون متاسفانه برخی هنوز کاغذ و هر‌آنچه نوشته‌اید برایشان مهم است و اینکه آیا مقاله نوشته‌اید که بتوان برای جایی فرستاد یا نه! پس به هوش باشید که اساتید غیرقابل پیش‌بینی هستند. البته خانم دکتر محمودی و دکتر اعظم‌زاده بیشتر پایان‌ ترم از شما مقاله می‌‌خواهند و کار کلاسی بیشتر برایشان مهم است اما گاهی هم امتحان کتبی مهم می‌شود، و البته نمرات بهتری را از این دو بزرگوار خواهید گرفت، (تبلیغ استاد راهنما و مشاور خودم را کردم اما واقعیت است). اگر استادی جزوه داد، از همان اول ترم بخوانید چون آخر ترم خواندن جزوه سنگین خیلی سخت است.

توصیه درباره انتخاب رشته
در پایان اگر قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد پژوهش هنر را دارید در بین دانشگاه‌های موجود در کشور، دانشگاه مازندران اساتید خوبی دارد، و یکی از دوستان که دو ترم مهمان دانشگاه اصفهان گرفته بود گفت فرقی ندیده در سطح علمی اساتید دو دانشگاه، اما اگر تهرانی و ساکن تهران هستید، سعی کنید تا حد امکان تهران پذیرفته شوید چون از کار و زندگی می‌افتید برای رفت و آمد به بابلسر، مخصوصا که کلاس‌ها اغلب شنبه و یکشنبه برگزار می‌شود و دیگر نمی‌توانید سر کار بروید.
و اینکه تهران دانشگاه‌های بهتری دارد. البته دانشگاه مازندران اولین انتخاب روزانه شهرستان من بود گفته بودم اگر یک درصد شهرستان قبول شوم، ترجیح می‌دهم به شمال رفت‌وآمد کنم که بهتر از شهرهای دیگر بود از نظر من
.
امیدوارم موفق و شاد باشید.
با تشکر از اینکه نوشته بنده را خواندید.


0