Loading...

 اینجانب، سید پرهام مهاجرزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد پژوهش هنر هستم و در مؤسسة آموزش عالی معماری و هنر پارس تهران مشغول به تحصیل می باشم. من دانشجوی ورودی مهر 1396 کارشناسی پیوسته سینما (گرایش کارگردانی) و ورودی مهر 1400 کارشناسی ارشد پژوهش هنر (استعداد درخشان) می باشم و هر دو دوره ی کارشناسی پیوسته و کارشناسی ارشد خود را در مؤسسة آموزش عالی معماری و هنر پارس واقع در شهر بزرگ تهران گذراندم.

موقعیت جغرافیایی دانشگاه

 دانشگاه پارس واقع در خیابان کارگر شمالی، خیابان دوم، خیابان انتطاریه است؛ یکی از موقعیت های چالش برانگیز موجود برای دانشجویان، مجاورت دانشگاه با ساختمان های مسکونی سازمانی متعدد در مجاورت دانشگاه می باشد که طبعا لازم است تا در تمام ساعات روز جوی ساکت و آرام در فضای خارجی اطراف دانشگاه حکمفرما باشد تا گله و اعتراض همسایگان بلند نشود. علاوه بر این از لحاط امکانات تفریحی صرفا دو تا کافه، 3 تا سوپرمارکت و تعداد اندکی رستوران نزدیکی دانشگاه بنا شده است. 

جو کلی دانشگاه

حقیقت امر جوی صمیمی، دوستانه و سرشار از تبادلات اطلاعات هنری و معماری میان دانشجویان در حیاط، راهروها و کلاس ها برقرار است. خوشبختانه اغلب دانشجویان دانشگاه به دنبال ارتقای دانش و اطلاعات تخصصی خود در خصوص حوزه های خودشان می باشند و به هیچ وجه شاهد جوی متشنج یا اعتراض گونه در دانشگاه نیستیم.

خوابگاه

به ناچار با توجه به غیرانتفاعی بودن دانشگاه، دانشگاه فاقد خوابگاه رسمی می باشد ولی خب طبعا هر ساله خوابگاه هایی را تحت پوشش قرار می گیرد و به دانشجویان سال اولی معرفی خواهد کرد. خوشبختانه دانشگاه پارس از لحاظ نزدیکی به میدان انقلاب و چهارراه ولیعصر، امکان دسترسی آسان تر به خوابگاه های قابل قبول و پانسیون های خوب سطح شهر را برای دانشجویان خود فراهم کرده است.

ارتباط دانشجویان با یکدیگر، با اساتید، مسئولین دانشگاه و مردم شهر

در مجموع باید اعتراف کرد که بدون اغراق دانشجویان دانشگاه پارس اغلب افرادی هنردوست، آرام، مهربان و احساسی هستند فلذا جو غالب بر دانشگاه جوی به شدت صمیمی، دوستانه و سرشار از آرامش است. تعاملات میان دانشجویان با اساتید و مسئولین دانشگاه محترمانه و رسمی می باشد و هیچ گاه جایگاه استاد و شاگردی یا بزرگ تر کوچک تر شکسته نمی شود.

امکانات علمی دانشگاه

دانشگاه هنر و معماری پارس مجهز به کتابخانه ای نسبتا بزرگ با منابعی مرجع و قابل قبول هست؛ همچنین شامل سالن سمینار و همایش بزرگ و خوبی هست. علاوه بر این فضاهای کارگاهی زیادی برای دانشجویان نقشه کشی، گرافیک، طراحی، نقاشی و ... بنا شده است. همچنین یکی از ویژگی های ممتاز دانشگاه پارس برگزاری بازدیدهای علمی از فضاهای برجسته ی شهر علی الخصوص خانه سینما برای دانشجویان سینما یا ... می باشد.

امکانات رفاهی تفریحی

دانشگاه پارس مجهز به نمازخانه هایی قابل قبول، فضایی سرسبز در حیاط دانشگاه و فضایی برای مطالعه در کتابخانه دارد اما حقیقت امر متاسفانه بعد از شیوع کرونا فاقد سوپرمارکت و رستوران است و در روزهای شلوغ دانشگاه، به دلیل حضور دانشجویان بسیار زیاد، امکان رفت و آمد در حیاط کمی سخت و دشوار است.

فعالیت های جنبی دانشجویی و تشکل ها

 تعدادی تشکل های فرهنگی و هنری در دانشگاه مشغول بوده و دانشجویان در این تشکل ها فعالیت ها و رویدادهای متفاوتی را ترتیب می دهند. (نظیر فعالیت های سینمایی، ادبیات نمایشی، ادبیات داستانی و ...)

اساتید برجسته ی مؤسسة آموزش عالی معماری و هنر پارس تهران

1) پروفسور محمود گلابچی (استاد تمام دانشگاه تهران، چهره ماندگار جمهوری اسلامی ایران در معماری و مهندسی راه و ساختمان، موسس دانشگاه پارس)

2) دکتر احمد الستی (عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، پژوهشگر سینما، استاد و مدیرگروه رشته سینما در پردیس هنرهای زیبا دانشگاه تهران، پارس، سوره و ...)

3) استاد شمس لنگرودی (شاعر، پژوهشگر، بازیگر، خواننده و مورخ ادبی، مدرس ادبیات فارسی در دانشگاه پارس)

4) استاد مسعود فراستی (منتقد برجسته ی سینما و مدرس نقد فیلم در دانشگاه پارس)

5) دکتر فرهاد امینی (نمایشنامه نویس، دکتری پژوهش هنر، استاد برجسته و مدیر گروه رشته ادبیات نمایشی دانشگاه پارس)

6) دکتر سعید حقیر (دکتری تاریخ و فلسفه هنر از دانشگاه سوربن فرانسه)

توصیه برای انتخاب رشته پژوهش هنر و انتخاب دانشگاه پارس

طبعا در ارتباط با رشته ی پژوهش هنر لازم است بنا بر تجربیاتی که کسب کردم عرض کنم که در سرتاسر این رشته، دانشجو می بایست مقالات علمی پژوهشی و علمی ترویجی متعددی بنویسد، به طور دقیق با ساختار و اصول مقاله نویسی و پروپوزال نویسی آشنا باشد و مشتاقانه و با علاقه به سراغ مطالعه ی مرجع ترین منابع برای گردآوری موضوعات تخصصی در خصوص رشته ی خود برود.

در نهایت مؤسسة آموزش عالی معماری و هنر پارس تهران را به تمام علاقه مندان به رشته های هنری علی الخصوص رشته های معماری، پژوهش هنر، گرافیک، سینما و ادبیات نمایشی پیشنهاد می کنم.