(عضویت ویژه)

خدا تنها کسی ست که وقتی همه رفتند میماند وقتی همه پشت کردند آغوش میگشاید وقتی همه تنهایت گذاشتند محرمت میشود وقتی همه تنبیهت کردن او میبخشد خدا را برایتان آرزو میکنم

اصل تساوی سلاح ها و توازن حقوق دفاعی هر چند نسبی است اما میبایست بر تمامی فرایند از تحقیقات تا رسیدگی فرجام خواهی حاکم باشد از این رو مواد ۴۶۸ و ۴۶۹ قانون آیین دادرسی کیفری ناظر به عدم لزوم احضار متهم و وکیل وی با وجود دعوت از دادستان در مرحله رسیدگی فرجامی محل ایراد و اشکال است.

متاسفانه این سامانه بعد پیامک تبلیغاتی که جهت دریافت کارت دانشجویی بین المللی مبلغ ۱۵۰۰۰۰۰ پرداخت کنید،بعد از پرداخت خیلی راحت میگن ما دیگه کارت صادر نمیکنیم!!! تنها دلیل من و اکثر کسانی که در این سامانه میان برای دریافت کارت دانشجویی است. واقعا جای تاسف داره از نهاد دانشگاهی اینطور کلاهبرداری کنن.

:Greetings Dear ISIC Team, I am Ali Akhtar Hindi (Khan). I am applying for the ISIC to expand my research globally, connect with the international scientific community, and benefit from academic networking and student discounts. Thank you for your assistance.

اولین باری که وارد سامانه ISIC شدم، فقط دنبال یه کارت دانشجویی بین‌المللی بودم؛ اما چیزی که پیدا کردم، خیلی فراتر از یه کارت ساده بود. از تخفیف‌های جذاب برای خرید کتاب و لوازم تحریر گرفته تا دسترسی به دوره‌های آموزشی معتبر جهانی—احساس کردم عضوی از یه جامعه‌ی بزرگ و پویا هستم. یکی از بهترین لحظه‌ها، وقتی بود که با استفاده از تخفیف ISIC تونستم در یک دوره‌ی آنلاین بین‌المللی شرکت کنم و با دانشجوهایی از کشورهای مختلف آشنا بشم. اونجا بود که فهمیدم «دانشجو بودن» فقط محدود به کلاس و امتحان نیست؛ بلکه پلی‌ست برای ارتباط، یادگیری و رشد جهانی

تا به حال به چه میزان از ظرفیت قانونی قسمت پایانی ماده ۲۸۲ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ ناظر به کشف دلایل جدید به نفع متهم و اعلام آن به دادگاه توسط دادستان استفاده شده است؟ عنوان مدعی العموم موجب فراموشی این مهم نشود که : دادستان همواره نقطه مقابل متهم نیست.

به اطراف خود بنگریم،دلیل آنکه طیف گسترده ای ازشهروندان عادی که در کودکی ونوجوانی مرتکب جرم شده اند بدون کشف جرم ودستگیری و مجازات،اصلاح شده و دربزرگسالی از دستگاه عدالت کیفری فاصله گرفته وبه زندگی عادی برگشته اند آنست که عمدتا ارتکاب جرم در این بازه زمانی متاثر از هیجانات زودگذر است و نه سؤنیت خاص.