پرسش‌های علمی خود را با سایر اعضا مطرح کنید. طرح پرسش علمی

سوالات درست سوال پرسیدن

چگونه سوال بپرسیم که سریعتر پاسخ بگیریم؟

<p>سلام</p>
<p>همه نیاز داریم سوال بپرسیم، ولی همیشه پاسخ سوالات رو پیدا نمی&zwnj;کنیم</p>
<p>ساده&zwnj;ترین و مفیدترین راه برای گرفتن پاسخ ، درست سوال پرسیدن هست.</p>
<p>&nbsp;</p>
<h4>سوال را&nbsp; کامل توضیح دهید</h4>
<p>ابتدا باید بتونیم خیلی ساده سوال رو توضیح بدیم، در صورتی که لازم باشه برای&nbsp; توضیح سوال خودمون جدول یا عکس هم بذاریم.</p>
<p>مثلا اگر سوال ما وابسته به شرایط خاصی هست ، شرایط رو هم باید توضیح بدیم. مثلا اگر مشکلی که پیش اومده در دمای 25 درجه رخ داده باید توضیح بدیم که دما دقیقا چقدر بوده ، یعنی پارامترهایی که لازم هست رو کامل بنویسیم، هرچقدر پارامترها بیشتر و مشخص&zwnj;تر باشن پاسخ سوال ما سریعتر پیدا می&zwnj;شه.</p>
<h4>هنگام سوال پرسیدن ، فقط سوال را بپرسید.</h4>
<p>وقتی قصد دارید سوالی بپرسید ،&nbsp; فقط سوالتون رو بپرسید نه اینکه فکر کنید کسی هست پاسخ سوال من رو بدونه یا نه .</p>
<p>مثلا خیلی وقت&zwnj;ها مشاهده می&zwnj;شه ، یه جایی می&zwnj;بینیم که یه نفر اومده سوال پرسیده</p>
<blockquote>
<p>اینجا کسی هست حقوق بلد باشه، سوالی دارم؟</p>
</blockquote>
<p>در حالی که بهتر بود سوال رو اینطوری می&zwnj;نوشت :</p>
<blockquote>
<p style="text-align: justify;">خودروی من از سال 88 به خاطر اقساط لیزینگ توقیف شد و الان بعد از ده سال قبض ترخیص گرفتم هزینه پارکینگ 41 میلیون شده. لطفا راهنمایی کنید چه کار&nbsp; می&zwnj;تونم انجام بدم.</p>
<p style="text-align: justify;">&nbsp;</p>
</blockquote>
<p>دلایل خیلی زیادی وجود داره که ممکنه جواب سوال بالارو یه پزشک بدونه یا حتی یه مکانیک بدونه ولی یه حقوقدان این سوال رو نتونه جواب بده ، همیشه در مورد تعداد آدمایی که پاسخ سوال رو ممکنه بدونن درست فکر نمی&zwnj;کنیم و گاهی اونقدر بیشتر از حد تصور هست که&nbsp; حتی متعجب می&zwnj;شیم.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p>شفاف ، با جزئیات مفید و کامل سوال بپرسید.</p>
<p>هرچقدر سوال بهتر پرسیده شود ، پاسخ سریعتر بدست خواهد آمد.</p>
<p>&nbsp;</p>
<p style="text-align: left;"><strong>مطلب آموزشی</strong></p>
<p>&nbsp;</p>

آموزشی درست سوال پرسیدن سوال پرسیدن