
پیشرو گستر یزد
شرکت پیشرو گستر یزد شرکتی نوپا در صنایع معدنی است که با بهره گیری از مهندسان متخصص و اساتید دانشگاه برای پیشرفت معدن و صنایع معدنی این مرز و بوم قدمی نو بر میداریم.
درآمیختگی علم با صنعت
بکار گیری مهندسان جوان و فارغ التحصیلان دانشگاهی در صنعت معدن در بروز رسانی خدمات و بهرگیری از علم در صنعت معدن به چشم میخورد.
خدمات ما
مطالعات زمینشناسی
مطالعات زمینشناسی به عنوان اساس پژوهش در مراحل اکتشاف مقدماتی معدن، نیمه تفصیلی و تفصیلی شامل شناسایی رخسارههای سنگی، آلتراسیون و کانیشناسی و … است. به این صورت که ابتدا مطالعات زمینشناسی توسط تیمفنی طی پیمایشهای صحرایی صورت میگیرد و در مراحل بعدی جهت تکمیل مطالعات اکتشافی اقدام به برداشت نمونه های سنگی و کانی سازی و تهیه مقاطع نازک و نازک- صیقل با هدف تهیه نقشه های زمین شناسی، آلتراسیون و کانی سازی می شود. هر کدام از این نقشه ها بسته به مورد استفاده در سازمان صمت در مقیاسهای مختلف و با استانداردهای تعریف شده سازمان تهیه می شود.
مطالعات دورسنجی
مطالعات دورسنجی یکی از کم هزینهترین مراحل در اکتشاف مقدماتی معدن می باشد به طوریکه جهت بارزسازی آلتراسیون (هر نوع آلتراسیون میتواند شاخصه یک نوع کانی سازی باشد)، خطوارهها و گسلهای بزرگ به پردازش تصاویر ماهوارهای استر، لندست و …. با استفاده از روشهای مختلف پرداخته میشود. لازم به ذکر است که مطالعات دورسنجی به تنهایی فاقد اطلاعات کافی در زمینه اکتشاف مواد می باشد و صرفا یک دید اولیه از محدوده در اختیار معدن دار قرار می دهد.
مطالعات ژئوفیزیک
یکی از روشهای بررسی کانی سازیهای مختلف در عمق استفاده از روشهای ژئوفیزیکی مانند مگنتومتری، IP-RS و … میباشد که امکان شناسایی و ارائه مدلهای ژئوفیزیکی مرتبط با کانیسازی را دارد. از اینرو پس از برداشت دقیق دادههای شدت میدان روی پروفیلهای از پیش طراحی شده، اقدام به تهیه نقشههای لازم با استفاده از نرم افزارهای Geosoft میشود. در نهایت با کمک گرفتن از اطلاعات زمینشناسی، دورسنجی، ژئوشیمی و … به تحلیل نقشههای تهیه شده پرداخته میشود.
حفاری اکتشافی
با استفاده از دو روش حفاری پودری و مغزهگیری، اقدام به بررسی وضعیت (شیب و امتداد، عمق و …)، و عیار کانیسازی در عمق میشود. به طوریکه با استفاده از حفاریها و مطالعات انجام شده در این زمینه میتوان به تخمین و ارزیابی ذخیره معدنی در مراحل بعدی پرداخت.
طراحی پیت
با استفاده از داده های حاصل از اکتشاف و ژنز ماده معدنی، پیت معدن طراحی و شبیه سازی می شود تا بهینه ترین مسیر به ماده معدنی ترسیم و اجرا شود.
اکتشاف معادن با مدل سازی
پس از انجام عملیات حفاری اکتشافی به صورت پودری و مغزهگیری، با استفاده از اطلاعات به دست آمده از مطالعه لاگها از قبیل سنگشناسی، عیار (در طول گمانه)، مشخصات چالهای حفاری (شیب، آزیموت و فاصله از دهانه چال)، مختصات چالها و نقاط توپوگرافی برداشت شده طی عملیات نقشهبرداری، اقدام به مدلسازی پیتها، رمپها و … و همچنین تخمین و ارزیابی ذخایر با استفاده از نرمافزارهای Gemcom Surpac و Data mine میشود. هدف اصلی از این فعالیت تسهیل در روشهای به کار گرفته جهت فرآیند استخراج ماده معدنی میباشد.
نقشه برداری و محاسبه احجام
برای محاسبه حجم باطلهبرداری بطور مستمر عملیات نقشهبرداری با دوربین sanding انجام میگیرد. اطلاعات برداشت شده تحت عنوان توپوگرافی اولیه و ثانویه جهت محاسبه احجام با نرمافزارهایی نظیر Civil3d و Surfer مورد استفاده قرار میگیرند.
تجهیز کارگاه
قبل از آغاز عملیات استخراج، با توجه به روش استخراج و میزان باطله برداری و ذخیره ماده معدنی تجهیزات مورد نیاز مستقر و راه اندازی میشوند.
مشاوره امور معدنی
نظام فني و اجرايي كشور (مصوبه شماره ۴۲۳۳۹ /ت ۳۳۴۹۷ هــ ، مـورخ ۲۰/۴/۱۳۸۵ هيـات محتـرم وزيـران) بـه كـارگيري معيارهـا، استانداردها و ضوابط فني در مراحل تهيه و اجراي طرح و نيز توجه لازم به هزينه هاي نگهداري و بهرهبرداري در قيمت تمام شده طرحها را مورد تاكيد جدي قرار داده است.
استفاده از معيارها و راهنماهاي فني در مراحل مختلف طرح هاي معدني شامل اكتشاف، استخراج و فرآوري به منظـور ارايـه الگـوي استاندارد براي تهيه طرحهاي بهره برداري، توجيه فني و اقتصادي طرحها، كيفيت طراحي، اجــرا و هزينه هاي بهـره بـرداري از اهميـت زيادي برخورداراست.